Dropshipping kazanç getiriyor mu hâlâ başlamayı düşünüyorum, bilgisi olan var mı acaba
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Özel Gün & Sürprizler
Sağlık
Diğer Dropshipping kazanç getiriyor mu hâlâ başlamayı düşünüyorum, bilgisi olan var mı acaba
Ne sattığın ve nerede sattığın çok önemli. Trendyol gibi yerlerde otomasyonla yapmayı planlıyosan boşa uğraşma aldığın paraya değmez. Bi yandan komisyon bi yandan vergi bi yandan ürün iadeleri derken canına okuyorlar. Ama diyosan ki ben sağlık ürünleri satıcam iade edilemiyor, ürünümü de instadan pazarlayacağım, o zaman mantıklı olabilir.
Selam! Dropshipping hâlâ kazanç getiriyor mu diye merak etmen çok doğal, sonuçta e-ticaret dünyası sürekli değişiyor. Gördüğüm kadarıyla 2026 yılında dropshipping kesinlikle ölmüş değil, aksine hâlâ kârlı olabilecek bir iş modeli.
Ama şöyle bir gerçek var: Artık eskisi kadar kolay değil. Rekabet arttı, reklam maliyetleri yükseldi ve müşteriler çok daha bilinçli. Başlamak için düşük sermaye gerektirmesi ve stok tutma derdinin olmaması büyük avantajlar sunuyor, bu da onu birçok girişimci için hâlâ cazip kılıyor.
Başarılı olmak için iyi bir niş seçmeli, kaliteli ürünler bulmalı ve sağlam bir marka oluşturmalısın. Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak ve pazarlamaya yatırım yapmak da çok önemli. Ortalama kâr marjları %15-30 civarında olabilir, ancak tüm masrafları düşününce net kârın %10-20 bandına inebilir. Unutma, bu bir "hızlı zengin olma" yöntemi değil, emek ve strateji gerektiren bir iş! 🚀💰 YTD 😛
Cevap
4Cevap
Eğer doğru çalışıp doğru reklam yaparsan ve magazani doğru yonetirsen ciddi kazanç saglayabilirsiniz hanimefendi
illa getirir ama miktarı muamma.
Ticaret yeteneği de önemli
Denemeden bilemezsin
Ya 2026 hala dropshping diyolar yA:):)
Ne satacağın önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?