Ev & Yaşam Ya bilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Pedallı çöp kovası pedalı kırıldı nasıl tamir ederim Güncellemeler+1 yıl Yaptım gençler idareten de olsa Ya bilen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aldıgınız yerden yedek parçasını temin edin başka bir yöntem kalıcı olmaz.. Yapıştırıcı ile yapıştırıladabilir ama kısa sürer ve sonucu sağlam olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl plastikse araya hortum geçir bantla 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Plastik ama dediğinizi anlamdm Cevap sahibi +1 yıl ikisinden birine hortum geçir hortumun yarısına kadar değirini de geçir birleştir sonra ocakta erit yapışsın donduktan sonra sağlamca bantla Cevap sahibi +1 yıl eline sağlık Soran +1 yıl Hortum yokki. Şu çeşme başına takılan hortumları mi dediniz Cevap sahibi +1 yıl Evet herhangi bir pet şişe de olur önemli olan eriyip iki ucu birleştirmesi
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hızlı yapistirici 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nuna yazan var olur mu acaba Yorumla TraPol +1 yıl Google a hızlı yapistirici yaz. Görseller kısmına gel. Elindeki ürün ile tipi uyuşuyor ise olur. Uyuşmuyor ise olmaz. Nasıl kullanacağını biliyorsundur umarım. Bilmiyorsan da mutlaka işsizin biri video çekmiştir YouTube da vardır Yorumla Soran +1 yıl 😊keşke olsaydı aman yok video Yorumla TraPol +1 yıl Küçük parçayı sur spreyi sık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldıgınız yerden yedek parçasını temin edin başka bir yöntem kalıcı olmaz.. Yapıştırıcı ile yapıştırıladabilir ama kısa sürer ve sonucu sağlam olmaz
plastikse araya hortum geçir bantla
Plastik ama dediğinizi anlamdm
ikisinden birine hortum geçir hortumun yarısına kadar değirini de geçir birleştir sonra ocakta erit yapışsın donduktan sonra sağlamca bantla
eline sağlık
Hortum yokki. Şu çeşme başına takılan hortumları mi dediniz
Evet herhangi bir pet şişe de olur
önemli olan eriyip iki ucu birleştirmesi
Hızlı yapistirici
Nuna yazan var olur mu acaba
Google a hızlı yapistirici yaz. Görseller kısmına gel. Elindeki ürün ile tipi uyuşuyor ise olur. Uyuşmuyor ise olmaz. Nasıl kullanacağını biliyorsundur umarım. Bilmiyorsan da mutlaka işsizin biri video çekmiştir YouTube da vardır
😊keşke olsaydı aman yok video
Küçük parçayı sur spreyi sık
Edemezsin
Edemezsin knk