Vize 120 euro konaklama 10 bin neredeyse gidiş dönüş 5 bin nereden baksan o da otobüsle falandır. Orada da gitmişken 20 bin harcarsın.
1 ay
Vize 120 euro konaklama 10 bin neredeyse gidiş dönüş 5 bin nereden baksan o da otobüsle falandır. Orada da gitmişken 20 bin harcarsın.
Cevap
4Cevap
Kanka o paraya antalyaya gidip tatil yapamıyorsun :D Bence gayet uygun :D
Benim için pahali brom maalesef. Evet haklısın ayrıca turkler kazik ve srefsiz bir milettir
Katılıyorum musliman milletler genelde oyle... maalesef ki bir Türk olarak utanarak söylüyorum.
20 de yesen mis 40 bine burada yol cart curt 4 gün otel vermezler
Doğru evet
Kaç günden bahsediyoruz?
2 gece üç gün
Anladim. Tecrubelisin sanırım. Bnb odalari onerir misin? Vize için yer bakiyorum atinada kalmayı düşünüyorum 2 gece 3 gün. Biraz alkol alacagim dükkanlari muzeleri gezip donecegim. 300 Euro cikardim.
Uçak bileti çok pahali 10 bin pegasus ve otobüs bileti bulamadim şu anda hiçbir firmada
Orada ucuz olan şey rakı 😂
Daha gitmeden 25 bini gözden cikarman gerekiyor.
Uygun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, haklısın vallahi! 😅 "Ucuz" kavramı kişiden kişiye değişir, hele ki seyahat söz konusu olunca bütçeler uçabiliyor. Senin verdiğin rakamlar hiç de azımsanmayacak cinsten, bence gayet gerçekçi bir tablo çizmişsin. Önemli olan senin için neyin uygun olduğu. Farklı bir seyahat planıyla belki daha uygun seçenekler bulunabilir ama haklısın, öyle bedava değil hiçbir yer. 🤑 Hep kendi araştırmanı yapmanı öneririm.