bilmiyorum da inan bana Güney Kıbrıs ve Yunanistan bile bize gülüyor yani, biz onları sevmiyoruz antipatik davranıyoruz ama asıl Türkiye kendi halkını sömürüyor kuzey kıbrıs olsun türkiye olsun sakın ama sakın Kuzey kıbrısda yaşayan vatandaşlarımıza Türkiyeyi neden sevmiyorsunuz diye kızma Kuzey Kıbrıs eğer Bütünleşik bir devlet ile ortak olsaydı o halk sıkıntı çekmezdi her şey siyaset ve ideoloji değil bir insan geçim sıkıntısı çekerse ne siyaset kalır ve ideoloji, Kuzey Kıbrıs Güney Kıbrıs değil de AB ye bağlı Kıbrıs cumhuriyeti olsaydı bugün ordaki Kıbrıslıların geçim sıkıntısı olmazdı,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türkiye de ekmek bile 2,5-3 lira dolar 12 lira oldu evet yakında Kuzey Kıbrıs bile Türkiye den daha ucuz olabilir
Kıbrıs sterling endeksli olduğu için oldukça pahalı!
Kıbrıs bizden de pahali
Bir kibrisli olarak ekmek 15 tl
Ciddi olamazsın oradamı yaşıyorsunuz?
Evet köy ekmeği 15 tl normal uzun ekmek 6 tl
Yerlisi değilsen kiralar pahalı en kötü bir ev kirası aylık 3bin tl den baslıyor
ben tatil ve gezmek için gelmek istiyorum max 1 haftalığına ama fiyatlar türkiye den 2 kat falan fazlaysa hiç gelinmez gibi
Yakında Ana vatanda ekmek 4 lira olacak ve belli bir süre sonra Türkiye de ekmek daha pahalı olur
Durumu iyi olmayanlar ekmek bile yiyemeyecek maalesef ki
bilmiyorum da inan bana Güney Kıbrıs ve Yunanistan bile bize gülüyor yani, biz onları sevmiyoruz antipatik davranıyoruz ama asıl Türkiye kendi halkını sömürüyor kuzey kıbrıs olsun türkiye olsun sakın ama sakın Kuzey kıbrısda yaşayan vatandaşlarımıza Türkiyeyi neden sevmiyorsunuz diye kızma Kuzey Kıbrıs eğer Bütünleşik bir devlet ile ortak olsaydı o halk sıkıntı çekmezdi her şey siyaset ve ideoloji değil bir insan geçim sıkıntısı çekerse ne siyaset kalır ve ideoloji, Kuzey Kıbrıs Güney Kıbrıs değil de AB ye bağlı Kıbrıs cumhuriyeti olsaydı bugün ordaki Kıbrıslıların geçim sıkıntısı olmazdı,
Hayır değil
Pek değillllll
Daha pahalı
Yarı yarıya