valla ben bugün bodrumdan 8 gecelik bi otel tuttum 4 kisiyiz toplam 3000 euro tuttu hani almancilara hersey cok ucuzdu biz bedavaya tatil yapiyorduk türkiyede? Daha ucak biletlerini söylemiyorum bile en az 5000 euro harciyoruz her geldigimizde. Neden peki türkiyede yasayanlar bize herseyin ucuz oldugunu saniyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Türkiyeye gidip hoteli ordan ayarlarsanız herhalde evet pahalı oluyor.
Ama direk önceden Almanya’dan uçuşlu hotel ayarlarmış olsaydınız daha ucuz olurdu.
Bu Turkiye Avrupa anlaşması
Yoksa nasıl turist gelecek
Durum o kadar kötü ki artik kur farki bile kurtarmiyor ama söyle bir durum var senin en lüks otelde 3 aylik maasla yaptigin tatil buradaki insan 3 yillik maasiyla yapamiyor.
Öyle bir iddiamız yok ama tabii ki ucuz; kişi başı 200 kusur euro. Daha ne olacaktı? Sezonun en yoğun zamanında yer bulduğuna sevineceğine burada euro hesabı yapıyorsun.
kisi basi günlük 100euro az mi
Bu mevsimde bir de bayramda az tabii. Bedava tatil mi olur? Günlük 100 euro çok mu? Bir de kesin her şey dahildir... Üzerine para mı versinler?
güzel kardesim konu para degil konu türkiyediklerin hersey bize bedava gibi davranmasi
Çümkü senin 100 euro dediğin parayı kazanmak için bu ülkede haftalarca çalışıyorlar ve hayat boyu tatile gidemiyorlar. Ben 6 yaşından beri bodrumda ywşıyorum ve senin mantaliteni çok iyi biliyorum. Yap tatilini, bak keyfine..
Ben devletin memuruyum aylık 500 euro kazaniyorum. Yabanci bir ülkede tatili bırak yurt disina cıksam direkt aç kalırım. Eğer uygun bir yere gitseydiniz bu kadar tutmazdı zaten o zaman bütçene göre bir yer bulacaksın ve lüks yere gitmeyeceksin
@aratta bu mal anlamaz yorma kendini :)
@DuygusalSertMAN karşı çıkan bendim ama buraya yanaşıp insanlara mal deme hakkın yok! Hakarete gerek yok.
onunda bana köylü demeye hakkı yok bilader herkese hak ettiği dilden cevap veririz anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az :)
@DuygusalSertMAN o zaman sana da tek kaşlı, çenesiz, tipsiz güdük der. Böyle mi anlaşacaksınız:)?
sanamı kaldı bilader bizim anlaşma stilimiz :D ben miilettimi savunuyorum
@DuygusalSertMAN benim yorumumda cevap yetiştirip sana mı kaldı yazman komik oldu. Bana kaldı kardeşim. Git hangi yorumunda canın yandıysa orada ağla. Sen mutsuzsan, tatil yapamıyorsan insanların suçu ne? O eleştirisini yapar, ben de yaşadığım yerde bu fiyatların bu zamanda uygun olduğunu anladığı dilden anlatırım. Sen neden araya girdin ve bir de sana mı kaldı yazdın? Kaşın mı yazıyor sen mi derler, üsüzülürsün. Hadi iyi tatiller... O da olursa.
çok üzdün lan beni valla zuahahah :D
@DuygusalSertMAN büyüdüğünde geçer be kaş kardeş. Bu arada tek kaşlılık ve zeka seviyesi ile ilgili okunası makaleler var. Aklıma geldi. Belki okur ve anlarsın. Seninle alakadı sı olmasa da bir anda yazmak istedim. Çene için de protez diyeceğim ama tatile gidecek durum yokken o da hayal. Sana değil, başkasına yazıyorum, kaş. O anlıyor.
gene makale yazdırmış kaşlarım ne büyük adamım ya :D
@DuygusalSertMAN kaşlar değil; kaş. Tek kaş. Ve hiç komik değil, üzücü. Tıpkı çene gibi. Sahibinin şu an hissettiği gibi. Mutsuzluğunu, çaresizliğini ehuehu yazarak örtebildiğini zannetmesi gibi, üzücü. Neyse ki sen değilsin.
seviyen gittikçe düşüyor bilader kıza mal dedim diye hakaret etme dedin kaşlarımdan ne istiyosun :D anladık en yakışıklı sensin
@DuygusalSertMAN beyin gerçekten bedava. Yine de gelişim gösteriyorsun. İltifatın için teşekkürler. Eğitilebilirsin. Kolayca dağıtılıp manipüle oluyorsun. Daha ne olsun be kaş? Ancak bu kadar.
komiksin bilader :D kaşımla gülüyorum
@DuygusalSertMAN neden açıklama yapıyorsun ki? Başka yer yok; gülsen de, ağlasan da, kaş işte. Başka ne var?
alay edecek başka bir şey bulamıyorsun galiba bozuk plak gibi (kaş, çene, beyin) çok ciddi söylüyorum bu kısıtlı kapasiteyle bu yaşa kadar gelmen şarşırtıcı bir durum. Bana müsade seviyesizleştin iyice :D
@DuygusalSertMAN hala yazıyor ya. Kaç git, kaç. Kıyıda sessiz ağla. Ama bak sessiz ağla. Ben sessiz ağlatırım. Çalış biraz, öyle gel.
4 kişi 8 gecelik otel tutabiliyorsun ama hala ağlıyorsun öyle mi? :d
ben aglamiyorum siz agliyorsunuz sanki hersey bize beles gibi davraniyorsunuz
buna bişi yazma 4 kişi 8 gecelik otel tutup 3000 euro tuttu diyor avrupadada aynı fiyatmış :d zuahahaha
boş yapma geveze o zaman almanyada kal öyle tatile gelirsin anca zaten
tatile gelicem tabiki sana ne
Kardeş bu memleketin 3 tarafı denizlerle kaplı ama eminimki bu ülkenin %75 i denize giremiyordur senin gittiğin bodrumdaki otele giremiyordur gevezelik etme euro alıyosun burada çarpılıyor o sebeble paran oluyor yoksa gidip euro para birimi kullanan bir ülkede gir bakım otele kıçına yersin tekmeyi o paralarla kafan basmaz bunlara
iste cahilin hali farkli olur sen merak etme 3000 euroya avrupada heryerde tatil yaparsin ben ayni paraya baska avrupa ülkelerine de gittim ama hicbirinin denizi türkiyede etmiyor sorun verdigim para degil zaten türkiyedekiler sanki bize hersey bedava gibi davranmasi
neyse sen tatilini yap ben çayımı yuudumlıyım ellerime yazık yazdıklarımı anlaman imkansız :)
4 kişi 8 gecelik avrupa da otel tutacan 3000 euroya he mi :D zuahahah kıçımla gülerimla tuvalette yatırmazlar adamı
afiyet olsun
sen köyünden cikamamissin kafan basmaz senin avrupa tatillerine bos yere yorma o güzel aklini
Atatürk köylü milletin efendisidir derken senin gibi tohumların köylülere sallayacağını bile düşünmüş ne büyük adamsın be ATATÜRK
alamancılar yasaklansın
kiskanmayin
Kıskanmıyorum tiksiniyorum 😮💨
Tatil bölgeleri öyle canımsu
nerdne alışveriş yaptıpına bağlı
Bodrum'a bir Türk gidince de farketmiyor canım
4 kişi 3000 Euro çok mu
Biz 8 geceye 25 bin
25 bin ne tl mi?
İyi olmuş boş ver ülkeye döviz girsin
Öyle ama
lan sus ya sus
gercekler hosunuza gitmedi galiba
lan bizde oteller 40-50 bin lira manyak misin sen 3000 euro ucuz la keske bizde de 3000 lira olsaydi mq
tamam bize daha ucuz olmasi bedava oldugu anlamina gelmiyor
millete 52 bin lira olan seye 3000 euro odemissin sadece gelmissin burada agliyorsun ucuz degil bedava degil diye resmen bedavaya getirmissin gidip almanyada yasasaydin o zaman tatilini turkiyeye daha ucuza bedavaya gelsin diye geliyorsunuz yoksa turkiyede isiniz ne sizin
ben euro 1tl iken de geliyordum 20 olacak hala geliyorum benim parada derdim yok derdim sizin para göz olmaniz ve sanki biz cok zenginmisiz hersey bedava gibi davranmaniz her b0ku bize aldirmaya calisiyorsunuz hep belescilik yapiyorsunuz
konuyla senin dediginin ne alakasi var mal senden para pul isteyen mi oldu da egoiste bak
evet oldu
bu mala birisi bedava demiş gelmiş buda keko :) buraya yazınca indirim alacağını sanıyo :D ahahaha
@DuygusalSertMAN evet bu arada hahahahsajh ondan bu sinir
kimse almancılara bedava demedi de sen kendi kendine neden triplere girmişsin çözemedik en güzel en iyi şartlarda yaşayan sensin anladık biz köylüyüzde neden zoruna gitti 3000 euro gelme mk zorlamı getirtmişler seni bedava diyende yok lan bu nasıl bir çığırtkanlıktır. Millet deniz yüzü göremiyor buda neyse s. cem ağzının yayını şimdi
@DuygusalSertMAN milete 52 bin lira olan seye sadece 3000 euro odemis gelmis pahali diye soyleniyo s*ktir git gelme o zaman dingile bak ben tatil otel diyorum bu bana turk halki surekli bir seyler aldirmaya calisiyor diyor ne alaka
ya hadi ordan gitsin 4 kişi 8 gece almanyada tuvalette yatırmazlar bunları 3000 euroya :D
Sen Almancı mısın
evet
Ayy kıyamam ya çok mu harcadın
en az 5.000 euro gidiyor tatilde
Ayy kıyamam Tayyip babaya söylelim Euro'yu yükseltsin sizde doya doya gezin yiyin için nasıl olsa neyse
iste ekonomi bilgin sifir zaten bu kadar m@l olmasaniz Tayyip 20 yil basta olmazdi. Euro 3-4 tl ike türkiye biz almancilara bin kat daha ucuzdu. Simdi okadar hersey pahali ki euro 20 olsa yine kurtarmiyor
M@l sensin ger zekkk başından beri testis geçiyorum anlamadın 😂
Hâlâ 20. euro diyo
her ironide bi gerceklik payi vardir :)
Sen m@l olduğun için gerçeklik payı var demeye devam et
istediginiz kadar kudurun biz her yil türkiyeye gelicez
Resmen ağlıyorsunuz ciğeri beş para etmez insanlar şeyim de bile değilsiniz
tam katıksız mal :D ulan senin girdiğin denize beni sokmasın Allahım sen koru yarabbiiimmm
yok daha neler