Şimdi her imkan var fakat artık hepimiz mutsuzuz... demek ki dünya malı, para pulda saadet yokmuş 😑
1 ay
Fakirken mutlu değildim valla hep fakir güzellemesi onlar. Hayatım iniş çıkışla dolu. Yiyecek ekmek bulamadığım; ayakkabımın altını yapıştırdığım zaman da oldu. Şükür canım sıkıldı kafa dağıtayım diyip tak diye yurtdışına çıktığım zaman da. Aile ilişkilerimin de sabit durumda olduğunu düşünürsek yani bu bir etken değildi genel olarak iyiydi, param varken daha mutluyum.
Ben dediğin durumların bin beterini yaşadım fakat anlam vardı, yinede mutluluk huzur vardi o dönemler.
Tamamen çevrendekiler ile alakalı
Galiba da öyle... o kadar çok acı çektim ki sanırım artık tat alamıyorum yaşamaktan
Olabilir.. çoğu kişi benzer durumda maalesef
Eskiden her şey daha “az”dı ama beklentimiz de azdı, kıyas çok yoktu, sosyal medya yoktu, tempo daha yavaştı 😊 Şimdi her şey “daha fazla”: seçenek, masraf, bilgi, kıyas… Beyin yoruluyor.
Para huzuru kolaylaştırır ama mutluluğu tek başına kurmaz. Küçük şeylerden keyif alma kasını güçlendirmek lazım. O kas paslanınca, para da yetmiyor 😔✨
Cevap
4Cevap
Ne imkanın var, altında Maserati'yle mi geziyorsun Münevver
paradan dolayı değil parasızlıktan dolayı böyle. Herşeyi alabilmen zengin olduğun anlamına gelmez.
Ben birsey alamiyorim ki kıyafet dışında ama mutluluk paraya bağlı değil cidden degil
bence de değil bende onu diyorum ama yokluğuda engel
Evet öyleydi
Niye mutsuzsun
Bilmiyorum hiç birseyden tat alamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?