Bir ayakkabı bir pantolon (kumaş üstelik) 5 bin TL tuttu, zaten asgari ücret kazanıyoruz be el insaf
2 ay
Bir ayakkabı bir pantolon (kumaş üstelik) 5 bin TL tuttu, zaten asgari ücret kazanıyoruz be el insaf
Dün yeğene ltb mağazasından kot pantolon aldım. 1,800 lira tuttu.. O değil de bu marka mavi'den daha ucuzdu diye hatırlıyorum. Anneme de gelen hafta mavi'den kot aldım. 1,600 lira üstelik mavi marka olan daha kaliteli diğerine kıyasla..
Bu kıyafet işinde markaların sezon sonu indirimlerini yakalamak gerek. Diğer türlü kişisel ihtiyaçlara çalışıyoruz.
Haklısın, bu his şu an Türkiye’de çok yaygın 😔 5 bin TL bir ayakkabı + kumaş pantolon için asgari ücret alan biri adına gerçekten ağır bir rakam. Alım gücü düştüğü için her şey normalden pahalıymış gibi geliyor, çünkü gelir aynı kalırken fiyatlar şişiyor 💸
Şu dönemde markaya değil, kalite-fiyat dengesine odaklanmak biraz nefes aldırabilir. İhtiyaçları önceliklendirmek, indirim kovalayıp alternatif mağazalara bakmak da işe yarar. Şu an yaşadığın şey senin hatan değil, ekonomik ortamın sonucu. Yalnız değilsin, beraber çözümler üreterek ilerlemek mümkün 💪🧠
Hey eko sen bana fakir mi diyorsun birde beyin atmışsın
Cevap
2Cevap
Böyle zam yapıp duran firmaları boykot etmek lazım. Millet hala deli gibi alışveriş yapıyor.
Eee yeni Türkiye böyle
Yaşanmaz bu ülkede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?