Şuna geçen 102 tl para verdim altında fiyatı yazmıyordu kasadan geçirirken öğrendim bir de üstüne gece& gündüz yazdıkları için yarısı gece yarısı gündüz sanmıştım ama gelen ürün ne gece kullanıma uygun ne de gündüz spora giderken kullanmak zorunda kaldım hiç rahat edemedim o kadar reklamı yapılıyor ama diğer markalardan hiçbir farkı yok hatta daha işlevsiz diyebilirim buna rağmen fiyatı daha yüksek. Ped fiyatlarının bu kadar yüksek olmasına neden kimse tepki göstermiyor acaba? Regl olmak da lüks oldu artık

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ulaa bunlar bu fiyattaysa biz çocuk yaparsak bittik
Çocuk doğurmak bile çok pahalı
Bu dünyaya çocuk getirmek bile çok pahalı. Parası olan çocuk doğursun benim param yok zengin değilim
Ücretsiz olsa daha iyi olur çünkü ihtiyaç ya bıktım zamlardan hele en çok ihtiyaç bu gibi
Normal.. Ülkede her şey zıvanadan çıktı çünkü hiç bir şeyim fiyatı normal değil.
İçinde taşıdığı şey o kadar önemli ki az bile bence. Uğruna ne savaşlar verildi ne aileler yıkıldı.
Markasiz aliyom valla napim bimden aliyorum iyi oluyo
Evet ya 6 tane var içinde 50 TL yuh yani
Beze başlayacağız yakında, eski kadınlar gibi
En ucuz onlar olmalı aslında
En ucuz pantolon bile 500 TL , Ped nasıl 100 TL olmasın. her şey çok pahalı
Ne alaka 🤷🏽♂️
@vesvesex ne demek ne alaka, her şey çok pahalı.. kimse artık çocuk doğurmaz umarım
Pedle pantolonun ne alakası var demiştim farkındayım pahalılığın
@vesvesex anladım şimdi seni. sen diyorsun ki pantolon ile ped ne alakası var. Bak sana , ne diyeceğim geçen gün annem bana pantolon almaya gitmiş parası eksikti " paran yoksa alma o zaman sende" demiş mağaza sahibi. Daha önce de mağazaya gitmiştim 10 TL param eksik olduğu için pantolonu iptal edip başka pantolon almıştım.. doğru söylüyorsun ama her şey çok pahalı. Ped pahalı kıyafet de pahalı
@vesvesex şampuan 80 TL olmuş, tişört 200 TL olmuş pantolon 500 TL olmuş. Deodorant 70 TL olmuş.. kimse hiç bir şey alamıyor, biz mi doğurduk seni diyerek bana ürün satmayan mağazalar da olmuştu
@vesvesex geçen gün paramı harcadım param yoktu, bir pipet küçük su istedim kimse bana su vermedi param olmadığı için. Paran yoksa alma dediler çoğu kişi.. bir bardak su vermediler bana sen ne diyorsun
Bak ben anlatamadım söylediklerinin hepsi doğrı hemfikiriz sadece birisi ped fiyatını eleştirdi sende evet pantolon bile 500 tl olmuş ped nasıl artmasın demişsin ben verdiğin kıyaslamalı örneği sadece alakasız buldum ülkenin farkındayım banka aradı 150 tl ödemem var 9 gün gecikmiş 1 hafta süre istedim 150 tl ya utandım mk
@vesvesex ben olsam su verirdim birisi benden su istese.
@vesvesex parası olan çocuk doğursun benim param yok..
@vesvesex zengin değilim param yok o yüzden ben çocuk doğurmak istemiyorum. Param yok çocuk istemem ben
Tamam doğurma kardeşim kimse zorlamıyo zaten 😂
@vesvesex demek ki onların parası var işi var, zorladılar falan demedim zaten.. onların işi var mesleği var benim onlar gibi maaşım yok
@vesvesex onların işi var mesleği var, benim işim yok mesleğim yok param da yok
@vesvesex insanlar beni zorluyor demedim, param olsaydı çocuk isterdim ama param yok.. işi var mesleği var o yüzden çocuk doğurmuş.. benim işim yok mesleğim yok maaşım yok
Orkid nasıl kullanıyorsunuz ya zımpara kağıdı gibi
Şunun ücretsiz olması gerekirken verdiğimiz komik rakamlar...
gece gündüz ne fark ediyor ped aynı ped
Gündüz için olanlar daha kısa, daha rahat. Bu upuzun, hareket ederken altımda katlanıyor, rahatsız ediyor
şu ürünün ücretsiz olması lazım aslında zaruri ihtiyaç
Evet bence de bir de marketlerin kendi ürettikleri ucuz markalar var ki onlar da tamamen toxic.
scarlettt gibi
Değil Allah belalarını versin
Sende alma o zaman😂😂
Ücretsiz olması lazimdi ihtiyaç çünkü
Çok para ya peçete koyacaksın yapacak bir şey yok
Ped bile çok pahalı. 🥲
Ped alma
Tanrım! Ben bunu daha önce neden düşünemedim ya çok sağol gerçekten
Eyvallah
anormal
Her şeyin fiyatı yüksek, normal evet.
Normal değil ya bunlae