Ekonomi kötüyse neden kafeler dolu. AVM'de arabayı koyacak yer yok.
1 ay
Ekonomi kötüyse neden kafeler dolu. AVM'de arabayı koyacak yer yok.
Ablacım ortadoğu kafasından bi çıksan, hani biraz araştırma ve sosyal becerilerini kullansan. Avm'leri dolduran, çok harcayabilen insanlar %15. Zaten tüketimi bu aşırı zengin kesim götürüyor. Avm dolu olunca ekonomi iyi olmuyor. Gelir dağılımı ile ilgili. %70 kıt kanaat geçiniyor belirli kesim kaymağı komple götürüyor
Bu soru son yılların klasiği 😄 Ekonomi kötü olabilir ama herkes aynı derecede fakirleşmiyor.
Bir grup hâlâ harcayabiliyor, onlar kafeleri dolduruyor 🚗☕
Bir grup için de dışarı çıkmak “ucuz kaçış” oluyor; tatile gidemiyor, ev alamıyor ama kahveyle kendini ödüllendiriyor.
Bir de unutma, boş duran 3 masa değil, dolu olan 30 masa göze çarpar. Algı da işin içinde 😉
Cevap
5Cevap
Dimi her yerdedir ev bina var milletin parası yoksa nasıl evde kalıyor o zaman? Açıklayın bana sen nasıl evde kalabilirsin o zmn şöyle git çadırda kal dimi hayret bir şey ya
Türkiye nufusunu öğren
Yüzde 15 ortalama zengin düşün yüzde 10 kesim çok lüks içinde gibi baz bu yüzde 10 aynı anda hareket etse sonuç ne oluyor bak matematik çok basit
çünkü zengin daha zengin fakir daha fakir oldu. O gördüklerin daha zengin olanlar göremediklerin daha fakir olanlar. arada olan insanlar da bişey sahibi olamayacağını anladı. Artık bari düzgün yaşayım diyor.
Fakir olan insan ben hayatımda gormedim veya cevremde
herkes çevresi kendi gibi olanlardandır.
Kimse hayatından ve keyfinden geri kalmak istemiyor ama faturayı öderken sızlanmak da işin milli sporu haline gelmiş durumda😅
Eğlenmeye hakkımız yok mu akpli teyze
Ders çalış ugluşum benim 🥰😍🥰😍
O yaşı geçtik teyze
Ne teyzeyi 19 yaşımdayım ben
19 yaşında bu zihniyet nasıl olabiliyor?
SEN COK AKILLISIN DEMI
Öyleyim tabii ki awq, senin gibi değilim
EINSTEIN MUBAREK
Çünkü makas açık zengin çok bi de fakir cok
ekonomi kötü diye yasamayalım ozaman
Ekonomi kötüyse niye kafeler dolu
Napalım ölelim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?