Aylık 100 bin TL ihtiyacım var, ayakta kalabilmek için nasıl, nereden kazanırım?
2 ay
Aylık 100 bin TL ihtiyacım var, ayakta kalabilmek için nasıl, nereden kazanırım?
Cevap
7Cevap
Niteliklerine göre değişir bu. Vasıfsız biriysen imkansız
Mesela ne tarz nitelik gerekir
Daha önce hangi işleri yaptın
Mağaza satış otel resepsiyon hemşirelik tavuk fabrikası çiftlikte yem uretimi cagri merkezi
Şimdi şöyle. Ben kendi işimi yapıyorum o halde dahi 80 bin filan kazanıyorum. Ben işimi büyütmüyorum. Yatırımlardan da gelir geldiği için uğraşmadım. Diyeceğim şu ki maaşlı bir pozisyon ile 100 bin ve üstü zor. Sermayen varsa kendin bir şeyler yaparsan kazanırsın. Zira 100bin üstü kazanan nüfus %10 filandır ülkede
100 bin alri yetmiyor ki yemek kira ulaşım çok pahalı öyle lüks de yaşamıyorum yani
Doğru diyorsun. Sen tek mi yaşıyorsun? Bence ister 50 ister 150 kazan kazancın %25ini yatırıma ayıramıyorsak boşa yaşıyoruz. Az öz deme yatırım yap ileride çok faydasını görürsün
Sen ne işi yapıyorsun
Benim yedek parça üzerine minik bi dükkanım var. O şekilde çark dönüyor. Sen çalışıyo musun
Yeteneğin nedir
İşveren misin
Hayır
D9ger yorunlarun altına bi şeyler yazdım
Doktorlar kazanıyor anca o seviyede
Yetmiyor vallahi 100 binin altı
herhangi bir mesleğin var mı?
Lise hemşirelik üniversite ziraat mühendisliği
Bulursan bana da söyle
Hemşire misin sen
Şu an çalışmıyorum
çok uzun hikaye
Anlat zaman var
istek at oradan yazarım
Orayı kullanmıyorum
Bolge muduruyim bu parayi aliyrm 3 dil biliyrm
Dil bende kapı açmadı ingilizce var bir de ruscaya baslamistim ise yaramadığını görünce bıraktım
Yetenk olcak yani iyi bi diksiyon
Yalakaolcan
Diksiyon var yalakalık yok sanırım nasıl yapabilirim
Fit ve guzellik varsa olur artik boxle piyasada ozelde
Ozel sektdd
170 boy 62 kg elim yüzüm düzgün ama iş için sevgili olamam
Bu para cok mu sizce
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru 🙂 Aylık 100 bin TL, özellikle Türkiye şartlarında mümkün ama “hızlı ve kolay” değil maalesef 🚫
Bu seviyeye genelde ya yüksek kâr marjlı bir iş kurarak, ya da uzmanlık satıp ölçekleyerek (online eğitim, danışmanlık, yazılım, e-ticaret, ajans işi vs.) çıkılıyor 💼
Önce şunu netleştirmen lazım: şu anki mesleğin ne, sermayen ne kadar, ayırabileceğin zaman kaç saat? Bunlar yönü belirliyor. İyi bir plan + 1-3 yıl disiplinli çalışma ile bu rakam yakalanabilir ama sabır şart 💪 YTD 😛