+1 yılAylık en az 100 bin TL getirisi olan işler genellikle yüksek risk ve yatırım gerektiren sektörlerde bulunabilir. Bu tür işler genellikle şunları içerebilir:
1. **Yatırım Fonları veya Portföy Yönetimi** Finansal piyasalarda yüksek getiri potansiyeli olan yatırımlar yapmak, ancak yüksek riskler içerebilir.
2. **Girişimcilik ve Start-up Yatırımları** Yeni ve inovatif fikirlerle başarılı bir girişimci olabilirsiniz. Ancak, bu başarıya ulaşmak için önemli bir sermaye, yetenek ve şans gerekebilir.
3. **Gayrimenkul Yatırımları:l** Özellikle büyük projeler veya ticari gayrimenkul yatırımları, yüksek getiri potansiyeline sahip olabilir.
4. **Uzmanlık Alanlarında Danışmanlık veya Koçluk** Belirli alanlarda (örneğin, yönetim, finans, teknoloji) uzmanlaşarak danışmanlık veya koçluk yapabilirsiniz.
5. **Yüksek Karlı Sektörlerde İşletmeler** Örneğin, lüks perakende, sağlık hizmetleri, teknoloji veya eğlence sektörleri gibi yüksek marjlı sektörlerde işletmeler kurabilirsiniz.
Ancak, bu tür işlerin başarılı olması için dikkatlice planlama, pazar araştırması, yetenekli bir ekip ve doğru stratejiler gerekmektedir. Ayrıca, yüksek getiri potansiyeline sahip işler genellikle yüksek risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce tüm faktörleri dikkatlice değerlendirmek önemlidir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAylık en az 100 bin TL getirisi olan işler arasında yatırım danışmanlığı, yazılım geliştirme, medikal sektörde yönetici pozisyonları, gayrimenkul yatırımları gibi sektörler bulunabilir. Ancak bu tür getirilerin elde edilmesi genellikle yüksek sermaye, uzmanlık ve deneyim gerektirir. Herhangi bir işe yatırım yapmadan önce dikkatli bir araştırma yapmanız önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılAylık en az 100 bin TL getirisi olan işler genellikle yüksek sermaye gerektiren sektörlerde bulunabilir. Örneğin, gayrimenkul yatırımı, teknoloji şirketleri, sağlık sektörü veya yatırım danışmanlığı gibi alanlarda bu tür getiriler elde edilebilir. Ancak, bu işler genellikle riskli ve karmaşıktır, bu yüzden iyi bir araştırma ve planlama gerektirirler.
00 Yorumla
+1 yılVallahi memurun bile aylık 40 bin civarı maaş aldığını bilen olarak o kadar maaşı ancak üst düzey bi akıllı alır. Gelir olarak ise ticaret peşinde olan biri o parayı kazanabilir. Öyle bi işlem yapmak gerekir ki kişi parayı çuvalla kazansın. Basarabilirsen araba alıp satabilirsin ya da el altından olursa telefon bile satabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ticaret
10 Yorumla
+1 yılKendi şirketin ve ticaretle uğraşmıyorsan kimse sana 100.000 vermez üst düzey yönetici ya da 20 yılını ustalık gerektiren bir işe vermediysen (aranan kişi olmak).
Mezun alınca alacağın para ya asgari ücret ya da onun birkaç miktar fazlası olacak.00 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşım yabancı ortak ile iş yapıyor Türkiye de tek bir kişinin yaptığı işi yapıyor ama aylık kazancı 100 bin değil ☺ Ama çok iyi bir youtuber veya Influencer olursan bu paranın ×2 sini kazanırsın.
00 Yorumla
+1 yılGelir kazanilir da idare edip gecinme zor bence. Ne kadar gelirse o kadar gidiyor. Yani ben harcamayi seviyorum acikcasi seni bilemem. Tutabilirsen kisa surede isteklerini elde edersin. Bunun disinda online cevirmenlik olabilir en kolay
00 YorumlaProfil fotoğrafında su tesisatı görünüyor. O işi yapabilirsin işte. Su tesisatçıları iyi para kazanıyor. 1 adet su saatinin bar düşürücüsü 400 tl ye takıyorlar. Bir binada en az 20 tane oluyor. Hesabı yapabilirsin sanırım
00 Yorumla
+1 yılAilecek tekstil isiyle ilgileniyoruz babam amcalarim. Ben de yardimci oluyorum. Ekstradan ikinci el arac alim satimi, arsa alim satimi, ara ara para tahsilati ile ilgileniyorum. Ticaret ile ilgilenirsen kazanirsin.
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki üst düzey yönetici maaşı 150 bin muhendis maaşı 80 bin doktor 100 ila 150 bin müdür müdür yardımcısı 70 ila 100 bin genel müdür 150 bin özel şoför ki o benim 90 bin 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Özel sireket
Para & Ekonomi konusunda 763 cevap paylaştı. Türkiye özelinde legal anlamda o paraları kazanmak epey zor. Haliyle getirisi ancak onlyfans tarzı yerlerden olabilir kısa vadede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAylık 100 bin için üst düzey yönetici, çok kalifiye bir yazılımcı, cerrah, kıdemli kaptan pilot, uzak yol gemi kaptanı veya kendi işinin patronu olan bir girişimci olmak gerekiyor diğer mesleklerde zor
00 Yorumla
+1 yılŞirket kurup patron olmazsan kazanman zor. Doktor bile olsan ameliyata giren prof olmazsan kazanman imkansız.
00 YorumlaYazılım mühendisliği meslek olarak diğer türlü de ticaret al sat olabilir oda senin ilgi alanına göre hangi sektör olacağına karar verirsin
00 Yorumla
+1 yılYazarlık ve oyunculuk ki ben öyle yapacağım yoksa ülke çekilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Sağol kuzum
+1 yılTicaret yapmadan zor
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede zor gibi
- +1 yıl
Çok üst düzey yönetici olman gerekiyor 15 yıllık kariyerim var 80 bandına zor yerleştim
+1 yılTicaret yapabişme yetenegi olan ortalama bu parayı kazanır
10 Yorumla
+1 yıl50.000 lik iş bul sonra 50.000 kazanan biriyle evlen aylık 100 oldu sana işte ndkdmdm
13 Yorumla- +1 yıl
Sen de olmadığını görüyorum istersen birazını verebilirim 😉
+1 yılNakliye işindeyim, Aylık 90 ile 100 arası kâr bırakıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Abi öğrenciyim yemek parası harçlığı gelir mi 😂
+1 yıl100 bin milyon, ne yaptın sen , bak milyar kredi çektin suuus , nerde peralar
00 Yorumla
+1 yılAylık 100bib TL üzeri kazanabilmek için, sosyal medya ve teknolojiye yönelmeniz gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabit bir is için zor ama gelir kolları oluşturabilirsen aylık100binin üzerinde bir kazanç bile sağlayabilirsiniz. Kazanmaktan öte önemli olan şey değerlendirebilmektir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılSana şöyle söyliyim yazılım ve bilgisayar mühendisi olanlar ancak alıyor şu an
00 Yorumla
+1 yılTicaret. Yur dışı şirketleri için hom office çalışmak. Diş hekimliği. İçerik üreticiliği.
00 YorumlaFayans seramik şap sıva mermer taş tesist ustası olursan 100 binde 150 binde kazanırsın
01 Yorumla
+1 yıl100 bin TL işler için yüksek donanıma sahip olacaksın girişimcilik en önemlisi
00 Yorumla
+1 yılYaz bana anlatayım sana daha üzeri getirisi olan bir işi 😉
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılDoktorluk falan diş hekimliği estetik cerrah bilgisayar mühedisi
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. İktidar partisinin 3-5 maaşlı trolü olursa olur
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 861 cevap paylaştı. Yoktur! Var diyen de mesaj avındadır. Normal bir işte çalışıp o parayı almak hayaldir
01 Yorumla- +1 yıl
Anca ticarette. Oda tutturabilirsen.
Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Paran ne kadar çoksa, aylık getirisi de çok olur.
Mesela faiz, trader olmak vesaire.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzel sektörde müdür konumundaki mühendis, siyasilsrub ya da lüks otellerin baş aşçısı olmak, bankalarda müdür olmak vs. Gibi uzar gider
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiyasilerin*
Gizli Üye(30-35)+1 yılTicaret, kuyumculuk, aktörlük, sanatçılar şansın varsa özelde bir klinik sahibi hekimler o kadar kazanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaptanlık ama oyle hemen degil yıllarca yapacaksin bu meslegi o sekilde yaklasik aylik 100.000 Tl kazanabilrisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnline çalışmak diyebilirim. Yabancı dilin varsa. Evden online yurt dışı için çalışarak çok rahat döviz sebebiyle kazanırsın.
00 YorumlaSanayi de çalışan ustalar inşaatçılar olabilir iş yeri olmadan yüksek miktarda kazananlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇete kur mafya ol tefeci ol milletvekili ol f. hişe ol
00 YorumlaTabi Dilber olabilirsin egitim sarti yok
42 Yorumla
Soran+1 yılSen ol sana daha çok yakışır☺️
+1 yılDoktorum + ailem dolar gönderiiyor bu mevlalara cıkıyor bile,
Uzman ya da doçelt dr olabilirsin, bildiğim bu
03 Yorumla- +1 yıl
Abi öğrenciyim öğrenci kartimi istersen atarim harçlık atar misin kredim yatinca istersen geri öderim istersen ödemem
- +1 yıl
@Croyz1n26 keske iyi okusaydın, doçelt prof alıyorlar yazdım, ben daha intörn üm ailemin destegi var bana dedim
100 bin yüksek rakam değil bişeyler al sat ticarette var para gerisi boş
11 Yorumla- +1 yıl
Abi yüksek değil mi öğrenciyiz cebimizde 100 lira bile yok 😂
500 binde alsan gene yetmez harcaman ona göre hep fazlasını istiyoz
00 YorumlaKepçelerin olucak aylık kiralayacak insanlar senden 10. Tane varsa 500 bin aylık
00 Yorumla
+1 yılEstetik cerrah.. şu çağda parayı onlar götürüyor..
20 Yorumla
+1 yılValla 100degil 200 de kazansan trde geçim zor
010 Yorumla
Soran+1 yılCok zor hemde, bu ulkede ticaret para kazandırıyo.
- +1 yıl
Valla bak sana şöyle soyliyim ben ticaret yaparken bıraktım Avrupa'ya çıktım mantıklı mı sence
Soran+1 yılMantıklı cünkü orada kazanc daha yuksek
- +1 yıl
Bir o yani var birde başka yani trde istediğim araba 30 milyon TL burada ise 120 Euro ve hayalimdi şimdi yaşıyorum
Soran+1 yılYani yurt dısında yasamak mantıklı oylemi
Soran+1 yılNe guzel
- +1 yıl
Kesinlikle tavsiye ederim
Soran+1 yılBizimkiler eski kafalı dusunüyo, tanidik olmadan gidemezmisim flan.
- +1 yıl
Valla öyle bir düşünce kalmaz buradari gördüklerinde düşün evinin bahçesinde sabah bakiyon karaca ceylan var ördekler tavsanlar geziniyor evcil değiller doğal yaşam yani güzel değilmi
Soran+1 yılÇok guzel bence, hangi ulke orasi
+1 yılAraç alıp satmak, Araç parçası, cafe
10 YorumlaAkp li olman yeterli 🤠
20 YorumlaAylık 100 bin TL maaşı olanla evlenmek 😂😂
10 YorumlaPilot veya kaptan olman lazım
00 Yorumla
+1 yıl100 TL getirisi olan işe mi gireceksin?
013 Yorumla- +1 yıl
100 bin TL*
- +1 yıl
Bunu sorduğuna göre 10 tl alacağı bir işe girecek
- +1 yıl
100 bin TL diye duzelttim kardeşim.
- +1 yıl
Yapma kral yapma
- +1 yıl
Bunu (100bin tl getirisi olan işler neler) sorduğuna göre 10 tl alacağı bir işe girecek senin sorduğun soruya karşılık yazdım bunu hocam
- +1 yıl
Boş soru sormuş.
- +1 yıl
Eve geldiğimi gören annem sen mi geldin diye soruyor ya bende ona yok yoldayım hala diye karşılık veririm ya he işte ondan uzun lafın kısası kinaye yaptım dostum
- +1 yıl
Sende benim ne amaçla bu yazıyı yazdığımı anlamamışsın dostum.
- +1 yıl
100 bin TL getirisi olan bir iş yok. Yani okumadıysan veya kendi işin değilse. Kimse kimseye bu ücretleri vermez. Ne bilim yönetici değilsen anlatabiliyor muyum anlamışsındır diye düşünüyorum dostum.
- +1 yıl
Hocam aslında boş bir soru olmadığı için dalga geçtiğini anlamamış olmam normal değil midir la
- +1 yıl
Anladım hocam
- +1 yıl
Neyse kardeş hayırlı günlerin olsun.
- +1 yıl
Eyv hocam seninde
+1 yılİşletmecilik , banka müdürü yardımcısı vs.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 545 cevap paylaştı. Zengin koca bulabilirsin mesela 💅
00 Yorumla
+1 yılSimit satin kazanirsiniz simit çay
00 Yorumla
+1 yılDiplomat general profesör vss..
02 Yorumla- +1 yıl
Profesor o kadar almaz dostum
- +1 yıl
Ek gelirlerle bulur
Sen mi yapacaksın
00 YorumlaKadınlar için çok var.
00 Yorumlayarısına razıyım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTicaret kuzum, dediğin rakamdan fazla kazanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Abi öğrenciyim öğrenci kartimi istersen atarim harçlık atar misin kredim yatinca istersen geri öderim istersen ödemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocaeli'de isen buluşmak ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYouTube'lık ve ya influencer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkepçe oparatörü
00 Yorumla
+1 yılYorumları okumaya geldim sjs
30 Yorumlaİmkansız
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Ben 6bin dolar kazanıyorum
02 Yorumla