Para & Ekonomi Aylık gelirimi 100 binin üzerine çıkarma tavsiyesi alabilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 100bine yakn ama üstüne çıkmalı Güncellemeler+1 yıl ek ama fazla zaman almayan işler mesela. Güncellemeler+1 yıl bakalım kaç kaliteli insan yorumu gelecek. 😎 Aylık gelirimi 100 binin üzerine çıkarma tavsiyesi alabilir miyim? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 755 cevap paylaştı. Aylık olmasa da yap sat yapabilirsin. Dini hassasiyetin yoksa faize yatırabilirsin. Veya gayrimenkul alabilirsin. Araba alım satım da yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
sessiz1insan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aylık geliri 100 binin üzerinde olan insanın bu sitede ne bk yiyeceği var mantıklı mı?Tavsiyesi olan olsa zaten kendine uygular. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ooo ne para kazanan insanlar var :ddd hem de yatarak Yorumla sessiz1insan +1 yıl Ama onların hiçbiri bu sitede değil 😉 Yorumla Soran +1 yıl sana öyle geliyor :dd Yorumla sessiz1insan +1 yıl Çünkü öyle;) Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Neyse hersey zaten ortada bana müsade değmeyecek para birimi iyi günler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne yaşıyorsunuz 😂 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 664 cevap paylaştı. Ocak ayından sonra çıkar 🙂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ocağı bekliyorsun sen :) Yorumla s Arag0rn +1 yıl Yok ben değil. Yani gelirini, yatırımlarını, durumunu bilmeden nasıl fikir verilebilir ki Yorumla Soran +1 yıl yani tecrübesi olanlar kendi ek kazanç örneklerini yazabilir mesela Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl detay? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne detayı? Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl nereden geliyor da gelir 100 k uzeri diyorsun.. Pasif income mi aktif mi.. Sgk limisin.. Serbest mesle k mi ne? Yorumla Soran +1 yıl çoğu pasif Br kısmı aktif. Yorumla Soran +1 yıl ama beni sorguladığın göre soruma cevabın da yok 😂 Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl neyse bb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aylık olmasa da yap sat yapabilirsin. Dini hassasiyetin yoksa faize yatırabilirsin. Veya gayrimenkul alabilirsin. Araba alım satım da yapabilirsiniz
Aylık geliri 100 binin üzerinde olan insanın bu sitede ne bk yiyeceği var mantıklı mı?
Tavsiyesi olan olsa zaten kendine uygular.
ooo ne para kazanan insanlar var :ddd hem de yatarak
Ama onların hiçbiri bu sitede değil 😉
sana öyle geliyor :dd
Çünkü öyle;)
Neyse hersey zaten ortada bana müsade değmeyecek para birimi iyi günler
ne yaşıyorsunuz 😂
Ocak ayından sonra çıkar 🙂
ocağı bekliyorsun sen :)
Yok ben değil. Yani gelirini, yatırımlarını, durumunu bilmeden nasıl fikir verilebilir ki
yani tecrübesi olanlar kendi ek kazanç örneklerini yazabilir mesela
Bunu yapman kolay değil
detay?
ne detayı?
nereden geliyor da gelir 100 k uzeri diyorsun.. Pasif income mi aktif mi.. Sgk limisin.. Serbest mesle k mi ne?
çoğu pasif Br kısmı aktif.
ama beni sorguladığın göre soruma cevabın da yok 😂
neyse bb
Dilersen yardım ederim