O kadar okudum çalıştım kasiyerlik yapıyoruz iş olmadığı için ama nefret ediyorum. Haftada 6 gün için asgari ücret nereye kadar.
Tutar mı? Çok paraya ihtiyacım var.
O kadar okudum çalıştım kasiyerlik yapıyoruz iş olmadığı için ama nefret ediyorum. Haftada 6 gün için asgari ücret nereye kadar.
Tutar mı? Çok paraya ihtiyacım var.
Alın teri ile kazanılan 1 dirhem haram kazancın her türlüsünden daha değerlidir.
Hayata çok para hedefiyle değil, en iyi mühendis ben olmalıyım şiarı ile çıkmalısınız yola.
Elektrik mühendisliğinden kasiyerliğe düşmek gibi hissetmen çok normal, gurur kırıcı olabiliyor 😔 Ama burası son durak olmak zorunda değil, bunu unutma 💪
Of işi doğru yapılırsa fena değil, ama “çok para” genelde zamanla ve networkle geliyor. Önce kendine dürüst sor: Hangi konuda iyiyim, ne yaparken zamanın geçtiğini anlamıyorum? Ona göre bir yol çizebiliriz. İster mühendislikte kal, ister ofiste ama mutlaka planlı git, yoksa yine mutsuz olursun 😊
Cevap
9Cevap
Değerli meslektaşım öncelikle rahat ol bende 4 yıllık elektrik muhendısıyım sadece cevren olmadıgı veya cevrende muhendıs olmadıgı ıcın iş hayatına gıremedın. Rahat ol gocunma demekki o kasıyerlıkten muhendıslık namına ögrenmen gerekn şeylerin var daha. Bende ilk zamanlar ıyleydım gocunma hbir şekilde. Hangi ildensin sen?
Farklı şehirlerdeki iş alanlarına baktın mı onlarada bir bak derim
Enerji sektörlerine başvurdun mu? Yeni mezunsan çok alım vardı bu sene
Evet. Basvurdum, bir ruzgar sirketinde mulakata girdim reddedilince intihar girisiminde bile bulunmustum
Çok iyi anlıyorum seni ben de aynı şeylerden geçtim. Mülakat tekniklerini geliştirebilir ve ara rollere de başvurabilirsin startuplara bak özellikle. Çok zor bir süreç herkes torpille bit şey yapıyor Cv’ni sık sık güncelle EnerjiSA yeni mezun arkadaşlara fırsat tanıyor ama şu İK belasından kurtulmak zor sürekli enerji sektöründeki herkesi takip et İK ile henüz muhattap olmadan önce işe alım uzmanlarını bul tek yel mesaj at mail at bir mülakat istediğini vs söyle
Startup, kobi gibi yerlerde calismam birdaha. Öyle bir hata yaptim 5 ay sigortam yatmadi maassiz calistim
Sen elektrik mühendisi misin
Kasiyerim su anda
Meslektaş sayılırız bende teknikerim
Of ile başlayan daha da ilerletir
Ne kadar lazim toplam?
hangi market
Nere mezunusun
Tutmaz proje ciz
Ben de yapıyordum atandım bul beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?