Evliyim 1 oğlum var 2 yıl önce bir arkadaş ortamında deneyimledim ve oynadım, borçlarımı kapamak için oynadım ve daha beter oldum şükür 3-4 aydır oynamıyorum maaşımı eşime veriyorum direkt ondan harçlık alıyorum çok geceler sabahladım ağladım ailem yardım etmedi sırt çevirdi eşim bırakmadı beni çok ölmek istedim vazgeçtim evladım var diye ve şu an eşimin bilmediği bir ek hesap borcum var ödeyemediğim, icra gelecek ne yapacağım bilmiyorum eşimin tepkisinden korkuyorum Allah büyük şu saatten sonra ne diyeceğim bilmiyorum ama sizden ricam iddia dahi oynamayın herkes size sırt çeviriyor lütfen...
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşlerden hic bir şey saklamanmmali durust ol boş ver seni evden kovacak degil madem birakmissin biliyo farkinda oda bi sinirlenir belki ama alttan alip hayatina devam edeceksin
Zor abi zor geçen dayım araya girdi 4 ay önce oynamayacak sende gitme dedi ailesi de biliyor bir havamda gider evladım var ben yaşamam
gitmez gitmezz düsürt ol sen al karşıan güzelce otur konuş özür dile gideceğinden korktuğum için flan söyleyemedim de toparlarız çalışırım falan de
Toparlanması zor hele onun bunu öğrenmesi daha zor bu illeti oynayıp yaşayan yok maalesef hayırlısı ne deyim hakkımda
Nasıl sırt çevirmesinler ki. İflah okmayonca onlatı da sömürüp yine devam edeceksin. Tüm aileyi dolandırdan da yine durmazsın
Vallahi kimseden alıp oynamadım kendi kendime kavruldum ben aileme ev aldım kira almadan içlerinde oturuyorlar 7 yıldır ben laf etmedim halada oturuyorlar ama bana sırt çevirdiler
Neden sıırt çevirdiler
Paraları yokmuş zaten hiç olmadı ki yıllsrca kazandım aileme verdim evlendim hala onların oturduğu evin kredisini faturalarını ödedim ama suçlu ben oldum evet suçum kumar bunu hafiflet mi yorumda ama isteye isteye kim oynar
Paralatı olmaması sırt çevirmek değil ki
Abi bilmiyorum işte bizde para yok sana yardım etmeyiz ne halin varsa gör dendi ne diyebilirim
Senle görüşmeyecrğiz evladımız değilsin demediler yani. Para yoksa yoktur ama biliyorlar ki kumar oynayan birine ne kadar verirsen ver gidip tekrar oynayacak o yüzden para verilmez
Abi aramıuorlar eşime soruyorlar beni görüşmek zaten istemiyorlar ki oynamayaxam da oynamıyorumda kumar oynayan insan katil mi ya bu düşünce var insanlarda
Katil değil para emanet edilmez direk kumara gider o para. Bir arkadaşım var aile yapıso bozuldu iyice. Karısının adı çıkmış mahallede başka erkeklerle. Adam desen babasının hesabındaki paraları bozdurup bozdurup harcamış katısına yedirmiş faizden para geliyor diye her ay babasına da bir miktar veriyor ama para faizde değil ana parayı tüketmiş öyle lüks içinde. Karısı lğkse alıltı para da uok bırakamıyor da tuhaf bir durum adam iyice çöktü neden yapar ki bunu
Ben öyle değildim olmadımda şükür herkes için hayırlısı ne diyelim
Aklıma hep geliyor yani eşimle de konultuk acaba karısı para karşılığı mı birlikte oluyor diye.
Abi bilemem o işleri ben
Anladım tamam
Ne kadar borç birader, ek hesap faizini ödesem gelmez
Abi var işte 3 aydır ödeyemedim diğer borçlar ödeniyor diye birde maaş eşime veriyorum ordan kesip atamadım işte
Ne kadar borç var
285 bin ve faizi birde ödeyemedim ödeyemiyorım da
Eşine söyle o kadar fazla değil
Söylersem boşanır ödeyemeyiz söyleyemem
Geç kalmadın mi
Evet kaldım haklısın...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!