Biri bir şey der diye veya vicdanen Rush hissediyorum. Kriptodan kazandım ama. Emek vermeden kazandım diye rahatsız hissediyorum ama bir anda da altın alıp katlayanlar var, onlar niye aynı şeyi düşünmüyor diye düşünüyorum
2 ay
Geçenlerde Amerikan borsasına 3bin dolar yatırdım O gün akşama kadar %100 yaptı 6.000 dolarım aldı sabah çekerim dedim gece Amerika İran'a girdi benim 200 dolarım kaldı bence helal para yerken vicdan azabı çekme mutlu ol
Helal mı ama
Vicdan azabı normal bir duygu dostum, özellikle emek verip kazananlar varken kriptoda şanslı vuruş yapmak insanı sorgulatır 😌. Ama unutma, piyasa herkese farklı fırsat sunar, altın patlaması da aynı mantık 💰. Kazancını akıllıca yönet, bir kısmını yatırıma koy (YTD 😛). Sen hak ettin, keyfini çıkar ve ilerle! 🚀
Haram mı helal mi
Helal diyenler var
Cevap
8Cevap
Kripto paraya girmiştim tuzaga düşürdüler 8 bin tl mi aldilar inan mucize oldu da kurtuldum internette gezerkene esra erolu koyup kripto sayfasia yonlendiriyorlardi bana da cok cazip geldi bu is
O başka dolandırıcılıkmis o
Evet seninki nasil giripte kazandin oralari ben bilmiyorum
2020 de sepet yaptım hala zarardayım hala zarar sen nasıl kazandın bu düşüşlere rağmen
Al sat yaptım anlık
Ne kadar kazandın
Yine de kendi kazancın emek vermiş oluyorsun. Risk aldın ve yatırım yaptın bunda yanlış bir şey yok.
Sen rahatsız oluyorsan ver biz harcarız problem değil
Ne güzel işte
Sen gibi bende para kazansam on numara
Senin aldığın altın olsa da değer kazanacak
Relaks
Fazlaysa gönder biraz 😁😁😁😁😁
1k kazandım
Evet
Çünkü sen saflık yapıyosun
Nasıl yani
Bana gönder rahatsız oluyosan 🤣
Haram günah