Paraya ihtiyacım olduğu için ek iş yapıyorum, tanıdık kendi çapında iş adamının ailesi ile ilgileniyorum, bunun bana ileride bir getirisi olur mu
2 ay
Paraya ihtiyacım olduğu için ek iş yapıyorum, tanıdık kendi çapında iş adamının ailesi ile ilgileniyorum, bunun bana ileride bir getirisi olur mu
Merhabalar, tabi ki de işe yarar. Okul arkadaşın ile bağlarını dahi koparma yaş ilerledikçe o kişilerde çalıştıkları şirkette yıllar sonra yükseliyorlar bir bakmışsın bir gün sana iş paslamışlar. Networkün ne kadar güçlü ise bu hayatta her şeye o kadar kolay ulaşırsın. Güçlü ve köklü bir çevreye sahip olmak, sadece bilgiye değil, piyasadaki gizli fırsatlara ve kritik referanslara doğrudan erişim sağlar. Bu tarz bağlantılar, sermaye veya teknik becerinin tek başına açamadığı kapıları vizyoner bir bakış açısı ve güven faktörüyle hızla aralayabilir.
Teşekkürler
Rica ederim. 🖐️
Evet özgürrkiizz, güçlü işadamlarıyla çevre yapmak uzun vadede altın değerinde! 💼 Şu anki ek işinle o aileye değer katıyorsun, bu güven köprüsü kurar. İleride iş fırsatları, referanslar veya ortaklıklar doğabilir. Sabırlı ol, ilişkileri samimi tut. Her bağlantı bir kapı açar! 🚀 YTD 😛
Teşekkür ederim
Cevap
11Cevap
Etrafın ne kadar güçlü ve iyiyse sen de o kadar güçlüsün
Waaww
Aynen ben ikna oldum 😃
Yarar bazı işleri çözmeye trafik lazım seni yemeye yatak
Ne alaka
Muhakkak olur işinde iyiysen başkasına önerir başkası farklı iş teklif eder
Napcanki yapıp.
Niye
Sadece kullanıp atacak kadar tanışırlar seninle. Zenginler sadece zenginlere değer verirler
Faydasi olmasa bile zarari olmaz...
😂😂
eee bodruma gel bizde kazandıralım sana
Evet network edinmek iyidir zarar gelmez
Olabilir
Olabilir tabii
Olur tabi samimi ol
Onları mı ya tavlaycaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?