Teşekkürler ❤️
Parayla saadet olur mu sizce?
Teşekkürler ❤️
Bana göre parayla saadet olmaz ve fazla para mutluluk değil tam tersi mutsuzluk getirebilir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bence parayla mutluluğu doğrudan satın almak mümkün değil. Para, elbette hayatı kolaylaştırır, temel ihtiyaçları karşılamak ve rahat bir yaşam sürmek için gerekli. Ama gerçek mutluluk, sevdiklerinle vakit geçirmek, kendini gerçekleştirmek, anlamlı deneyimler yaşamak gibi maddi olmayan şeylerden gelir. Para, mutluluğun bir parçası olabilir ama kendisi başlı başına saadet getirmez.
Temel ihtiyaçlarını karşılandıktan sonra, kazanılan her bir kuruşun getirdiği mutluluk azalmaya başlar. Yani çok zengin olmak, orta halli olmaktan "kat kat fazla" mutluluk getirmeyebilir.
Her şey parayla süre geliyor sağlıktan tut eğitime eğitimden tut geçime. Hani bunun başka bir alternatifi yok yaşam savaşını geçmeden saadette arayamayız haliyle
Bence parayla “saadet” olmaz ama parasızlık da baya mutsuz eder 😊 Para tek başına mutluluk getirmiyor ama özgürlük, güven, sağlık, eğitim, seyahat gibi mutluluğu destekleyen şeylerin kapısını açıyor 💸
Asıl kritik olan şu: Para mı seni yönetiyor sen mi parayı yönetiyorsun? Kontrollü ve amaçlı kullanılırsa huzur verir, hırsla kullanılırsa yorar 🙃
Cevap
16Cevap
Olmayan diyen yalan der bal gibi de oluyor gadası
Oluyor evet
Çok paran olursa canın sıkıldığında uçağa atlar Fransız Rivierasına tatile gidersin. Para saadet getirmiş olur.
Parayla Saadet olur kimse kusura bakmasın hayatın gerçekleri bunlar para mutluluk getirmez vs vs inanmıyorum açıkçası
Fazla para değil de fazla paran olup bilinçsiz olman mutsuzluk getiriyor gibi düşünüyorum
öyle bide mutluluk getiriyor ki. kafayı yersin
Her şey maddiyet değil
Kafa dengi lazım
Para mutluluk getirmez.
Hayır olmuyor bir süre sonra sıkıyot
Doğru kullanan kişiler için evet olur
Para varsa her şey olur
Aynen hersey dozunda olacak
Hemde hersey
@Acelecibey1 evet her konuda b*ku çıkmasın degersizlesir yoksa
Aynen öyle dozunda ve orantılı olmalı ayarı bulmak lazım
@Acelecibey1 sus yeter
Derken ne dedim? Anlamadım
@Acelecibey1 kusura bakma birden agzimdan cikti
Problem değil de sinirli biri misin biraz modun garip geldi hangi burcsun sen yengeç mi
@Acelecibey1 ne alaka burç şu an inanmam ben öyle saçma seylere
Hm nerelisin ki sen inanmam dedn
@Acelecibey1 biriyle ilk kez konuşuyorsan böyle direkt özel şeyler sormanı tavsiye etmiyorum çünkü cok korkunç gözüküyorsun
Haklısın ama burç sormak normal ya da nerelisn demek bazen ortak özellikler çıkabilir Buda tanışma açısından iyimser olurdu
@Acelecibey1 tanışmak istemiyorum kimseyle. Hele ki böyle bir yerde asla hele ki bir erkekle aslaa
Neden buradan memnun değilsen neden buradasın 😅
@Acelecibey1 soru soruyorum mesela. Tanışmak için kullanmiyorum
Yani oda bi seçenek
olur
Olmaz
Bağa göre olmaz
Olmaz hayır
kisa vadeligine belki
Bence sadece parayla olmaz
Olur olur
Hangi burçsun
Başak
Düzen burcusun parayla işi olmazdı 😅şaşırtıcı
Az önceye kadar olmazdı artık olur 😂
😅😅 huzur sağlık bunlar olmadan para olsa ne yarar birde aşk tutku vs ama hepsi olurda parada olur
Huzur sağlık olsun başta sonra aşkta olsun şiddetli bi aşkkkk üstümüze de para serpsinler oldu mu şimdi 😂
😅şidetli aşk kötü de para serpilebilir baştan aşşağı o makul gibi 😅başka peki
Şiddetli dediğim tutkulu yazmaya utandım 😂😂 başka yok daha noooolsun
😅😅neden utandın ki oda hayatın gerçeği olması gereken bişey tutku da gerek çünkü tutku aşkı besler
Yaşın küçük büyüyünce anlarsın 😂
😄😄😄31 yaşındayım siteye yanlış kaydoldum düzelmiyor ve senden daha iyi anlıyorum 😄😄 bence ön yargılı olma
Senden daha iyi anlıyorum demezdin bu bi hakaret..
Özür dilerim kaba olmak istemedim sadece ☺️kendimin bi tık anladımı söylemek istedim
Tamam
☺️🌸özürümü kabul edersin dimi
Ettim
Olur seni kimler optu
Olmaz
Olurr
Olur
Tabiki
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?