Birini karakteri bozuk olsa da parası için sever miydiniz?

Birini karakteri bozuk olsa da parası için sever miydiniz?

Merak etmeyin Sadet adam geliyor.
''Parayla saadet olmaz '' sözü doğru olmadığı bilimsel olarak kanıtlandı. Bizi zengin yapan, zevklerimiz, görgümüz, dünya görüşümüz, manevi dünyamızın derinliği, değerlerimiz, etik anlayışımız ve hayal gücümüzdür. Bu sebeple para ile saadet olur ama uzun sürmez kısa bir saadet olur
Fav yorum👍🏻
T. ederim 🥰
Para olmadan huzur olur mu
Parasız zamanlarım da oldu, zorlansak da oluyor, herkes doğuştan zengin değil sonuçta, erkeğin fakiri değil çalışmak istemeyeni kötü, tembel erkek sevilmez durumu olmayan değil.
Evet dişil erkek çoğaldı maalesef neden böyle oldu onu bende anlamadım.
Düzelir mi sanmam artık, iyisini bulabilene afiyet olsun.
Çevremde erkek olarak sadece ailem var, onun dışında kimse ile görüşüp tanışmıyorum, görücü usulü var burada. ne kadar sağlıklı veya sağlıksız orası da kadere kalmış.
Evet Antep, teşekkür ederim iyi dileklerin için, İstanbul çok karışık bir şehir hiç gitmedim ama duyduğum şeylere göre kızları da pek iyi değilmiş.
Cevap
14Cevap
Evet oluyor.
Burada zengin koca nasıl bulurum diye soran kızlara bakınca, hmm parayla saadet oluyormuş diyor bazı tayfalar.
Herşeyi geçtim, kadınların kendine has ayrı bir geliri olmalı, aldatılsa bile o kapıyı çekip gitme cesareti olmalı, erkeğin ağzına bakarsa eğer kaybeder.
kadınlar için 1 numara olması gereken şey para listenin basın da gelen ilk şey
Parayı sevmeyen yoktur, lakin çalışmayan erkek sevilmez, durumu olmayan değil, tembellik başka çalışıp zor kazanmak başka.
çalışmayan farklı calisip da Türkiye şartların da kazac orta da yani
Durumu işte genel düşünmek lazım, hemen kızları suçlamak olmaz, herkes rahat yaşamak ister sen bile.
Para ile saadet söyle olur eğer sağlığın yerinde ve sevdiğin kişi yanındaysa işte o zaman o paranın tadı çok iyi çıkar.
Parayla saadet olmaz diyenler yüzde yüz fakirdir 😀
Kendi param ile saadet olur ama parası için birini sevmem
Hayır para ise ben de kazanıyorum saadet yaşayacaksam kendi paramla yaşarım para için kimsenin sacmaliklarina katlanamam
Saadetin ne olarak anlaşıldığına göre değişir
Olur olur bal gibi olur
Olur, ama parasiz saadet nah olur
Buyuk konusmayayim ama sevmek istemezdim
He saadet olur
Olmaz diyen fakirdir net
Parasız sadet olmaz
Hayr tabiki
Bence olmaz ama sen ikilemde kalmışsın belliki
Benim olay çok başka ya, sevgililik durumları değil yani anlamazsınız.
Himm
Belki de anlarim 2.5 yıl ilişki ve yaşam koçluğu yaptım 30 un üstünde danışanım oldu
Uzun hikaye onun için
Peki
Olabilir ya
sevmem, olmaz
Olur tabi
Hayır.
kesinlikle evet
Olmaz
Olur neden olmasın
Bal gibi oluyor
Evettt
Severiz