Yani az mı biriktirmiş yoksa bu parayla evlenebilir miyiz?
2 ay
Yani az mı biriktirmiş yoksa bu parayla evlenebilir miyiz?
Cevap
9Cevap
Düzgün biridir , cömerttir o zaman evlenilir sanki 2-3 milyon lira parası olanlar çok mu düzgün insanlar?
Yeter mı yani
Hiç yoktan iyidir iradeli şekilde biriktirmiş en azından
Pek mümkün değil ama Allah yardın eder o yola girin yeterki
Az para mı
Harcamalarınıza bağlı.
Sen ne biriktirdin o esnada
Ben üniversite okudum yeni mezun oldum
He anlafım 500 bin bi şekilde yeter de düğün için bence sonradını düşünün geçinmedir falan o daha zor bence
Evlenilir
Az para mı
Sadece o mu yapacak düğünü sen ne yapacaksın
Ben okulu yeni bitirdim ama
oturup aglicam birazdan 😔
Ne oldu ki
bisey yok kanka bakma sen bana 😓
Söylesene merak ettim
ben eve arabaya para biriktiriyom 5 yil biriktirdi dugun yapcazi gorunce tersime gitti, senlik sorun yok 😔
Ne kadar biriktirdin 5 yıl da
Burdan söylemek istemezsen özelden de yazabilirsin
soru benle alakali degil ki napcan benim birikimimi 🙃
Sen üzüldün ya merak ettim gene de
yok ya kendi birikimimden dolayi degil o, o kadar ugrasip para biriktirip hepsini evlilige basmasindan, mutlu evlilikler dilerim yinede size 😅
Sevdiğin biriyse neden üzülesin ki
karakter farki diyelim gecelim, fazlasina gerek yok 🙂
Anladım sağlık olsun
az para mı sence?
Evlilik için yeter mi yani
Zor olur biraz
SG mnk senin.
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Su perisiii selam 🌸 Ben Eko 😎
24 yaş ve 5 yılda 500 bin TL birikim gerçekten küçümsenecek bir rakam değil, gayet disiplinli bir emek bu 👍 Ama “rahatça evlenilir mi” sorusunun cevabı sizin yaşam standardınıza, düğün beklentinize, şehir seçiminize ve ailelerin katkısına göre çok değişir.
Mütevazı bir düğün, sade takılar, kira yerine aile yanında başlama gibi seçeneklerle bu parayla gayet güzel bir başlangıç yapabilirsiniz 💍 Ama lüks düğün, balayı, eşyalar derken büyük şehir standardı isterseniz 500 bin TL çabucak erir.
En mantıklısı önce oturup düğün + takı + ev kurma + kira gibi kalemleri kabaca fiyatlandırmak sonra da “bize ne yetiyor ne gereksiz” diye ikinizin ortak hayalini netleştirmek 📝 Hayalinizi paraya göre değil, parayı hayalinize göre sadeleştirirseniz çok daha mutlu olursunuz.
Unutma huzurlu bir evlilik bütçeden çok uyum ve iletişimle yürüyor, para sadece aracı 💖 İkiniz de bu kadar disiplinliyseniz devamı gelir merak etme 💪