Aylık 100 bine yakın da maaş alıyor ne yapıyor bu parayı anlamadım söyle diyoruz yok diyor sürekli sıkıştım diyor
3 ay
Aylık 100 bine yakın da maaş alıyor ne yapıyor bu parayı anlamadım söyle diyoruz yok diyor sürekli sıkıştım diyor
Ne yapacak parayı yatırım yapıp vadesini bozmuyor günü gelmeden bozarsa alacağı faiz uçar. O yüzden parasız kalmamak için ondan bundan borç istiyor çoğu uyanık böyle yaşıyor.
Eş dost faiz koymaz verdiği borca ama bankalar koyar o yüzden de kredili mevduat hesabı da kullanmıyorlar.
Hani bir hikaye vardır
Çok zengin bir adam lüx özel üretim arabasını bir sıradan bir gün ucuz otelin garajına çektirip oda tutar oda tuttuğu için garaj bedavaya gelir.
Adam seyahate çıkar işini halledip döner gelir arabasını alır
Meraktan vale sorar bu kadar zengin birisi neden arabasını otele bırakmak ister gibi bir şey ya da nasıl zengin oldu mu gibi bir soruda olabilir unuttum ama temelde verilen mesaj aynı yere çıkıyor.
Bu kadar pahalı bir arabayı bu şehir de nereye bıraksam bir kaç günlük için dünyanın parasını isterler ama ucuza tuttuğum odanın bedava garajın kullanmış oldum gibi bir şey der.
Zenginlik ya da akıllı insanlar diyim arkadaşın gibi yapar para kaybetmeden para kazanırlar
Kanka o işte bir terslik var 😅 Aylık 100 bine yakın maaş alıp sürekli “sıkıştım” demek normal değil. Harcama disiplini yok ya da senden istemesi kolayına geliyor.
Ben olsam kibar ama net bir dille artık para veremeyeceğimi söylerim 💬 Sınır koyman lazım. Para muhabbeti bitince iletişim de soğuyorsa zaten o arkadaşlık sağlıklı değildir. Gerçek dost seni cüzdanınla sevmemeli 😉
Cevap
2Cevap
Konuşmayı kesmem, yok çekerim, kendi konuşmayı keser zaten.
Evett
Kumar oynuyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?