Paradan değilim inanın sadece sevmediğini düşündüm normal mi sizce
3 ay
Belki de gerçekten ihtiyacı vardır tabi bunların dile gelmesi hoş değil bir erkeğin kadından borç istemeside hoş değil sen istesen verirmiydi öyle bak, nw kadar süredir birliktesiniz hepsini düşün derim
5 ayda güven olmaz verme derim dediğin gbi de olabilir bu arada, meblağ ne kadar?
Oda istenmez ya yakın arkadaş aile vs bulabilir yani bilemiyorum
para isteyince insanda ister istemez bir sorgu oluşuyor gibi durur bu güvensizlik de çok anormal değil sevgi varsa bile böyle konular sınır ve dengeyi zorlayabiliyor ❤️🌹
Sevgiliden borç isteyince kafanın karışması çok normal 😊 Para meselesi ilişkide direkt güven ve niyet alarmını çalıştırıyor çünkü 💸
Seni sevmiyor diye düşünmek için tek sebep bu olmamalı. Ne kadar istedi, ne için istedi, nasıl sordu, geri ödeme planı konuştu mu, daha önce sorumluluklarını yerine getiriyor mu bunlar çok önemli 👀
İçine sinmiyorsa sınır koyman da çok normal. Seven insan senin huzurunu da düşünür. Rahatsız olduğunu saklama, açıkça ama sakin bir dille konuş. Güven duygun sarsıldıysa bu duygunu bastırma, yok sayma. Kendini koruman bencillik değil canım, sağlıklı bir refleks 💕
Cevap
6Cevap
Bir erkek bir kadından borç istiyorsa parsini seviyor veya dolandırıcıdır
Bunu seviye nasıl bağladın
Kaç yıllık ilişkiniz varn
Güvenmiyorsan verme
Benim beş kuruşum olmasa yine sevgilimden istemem
ne kadarlık sevgili olduguna göre değişir
Sevmiyordur
Zor iş verme yeniyse
Duruma göre değişir
Ne kadar nlazim