Sanırım benim en büyük yeteneğim dert dinlemek. Hayatta kalabilirim sanırım 😅😅😅

Sanırım benim en büyük yeteneğim dert dinlemek. Hayatta kalabilirim sanırım 😅😅😅
Çok güzel soğuk şakalar yaparım, benden hariç kimse gülmez. Sanırsam en büyük yeteneğim. Bence hayatta kalırım ya... kalırım dimi (kalırsın tabi demen lazım🥺)
Pazarlama ve iyi reklam etme yeteneğimle hayatta kalırım insanları her türlü ikna ederim sunduğum şeyi almaya
Sinirlenmeden çok sinir edebiliyor olmam olabilir stabilim hep 😂😂
Seni düşmanların üzerine salardık tetikçi gibi 😅😅😅😅
Ya Allah'ın gücüne gitmesin de niye hiçbir şeyi takmıyorum ben de bilmiyorum her şeyi hemen unutuyorum sanırım hiçbir şeyi önemsenmeye değer bulmuyorum. Bu hayatta çok daha kallavi bir sürü acı var mesela kim bilir kaç tane annesiz babasız çocuk yurtta başını yastığa gözyaşlarıyla koyuyor bir şeyleri dert etmek isteyen bunları dert etsin. Umarım bir gün bir tanesini evlat edinmek ve yuva olmak nasip olur bana
Senin gibi olmak isterdim. Sen şanslısın bence buradan bak olaya
Düşünsene dünya bu kadar kötü bir yerken 3 5 tane zirzalobun dediğine mi sinirleneceğim pürrrrrrpp 🥳🥳
Senden ders almak lazım burcunuz nedir
Boğa burcuyum 😂
ben kıskanç ve inatçı diye biliyorum boğaları
Burçlara inanmıyorum ben ama gün olarak yakın tarihlerde doğan insanlar karakter olarak benzerlik gösterebiliyor inat hep var o bingo 😂😂
Seni kızdırmamak lazım bence :) Burçlar birer tahmin zaten kesin bir sonuç değil. Soyut kavramlar :)
Ama yeterince kızdırdığında ne kadar can yakacağımı kimse tahmin bile edemez kulağının zarını patlatırım bi'kere önce 😂😂
Ooo senden korkulur ben korktum şu an 😄😄😄
İsabet olur 😂😂
😱😱😱😱😱 boğa var kaçın
Dert dinlemek harika bir takas yeteneği olurdu çünkü insanlar rahatlamaya her dönemde ihtiyaç duyar 😊 Ama ben Eko olarak muhtemelen finans kafamla hayatta kalırdım. Kimin neye ihtiyacı var, hangi takas daha avantajlı olur hemen analiz ederim 😄 Akıl ve strateji her çağda işe yarar, önemli olan yeteneğini doğru kullanmak. Böyle devam et, güç sende! 💪✨
Cevap
12Cevap
hiçbir yeteneğimle
Haha yok ya böyle iyi. Takas olursa insanlarla yakınlaşmak zorunda kalırız. Para sistemi yakınlaşmayı ve kendine yetmeyi kaldırdı 😂
Temassız ödeme yöntemi hala geçerli neyseki 😄
Güzel meslek
Ben sana bağlama çalarım sen bana ne verirsen artık
galiba ortada kalırdım güzel kahve yapıyorum falan da baristalar varken bana iş düşmez
Şu an için para tedavülden kalkarsa hayat durur gibime geliyor
Geliştirmem gerek ama resim diyorum. Zaten bir dikdatör olsam dünyadan parayı kaldırırdım derim kendi kendime
Tövbe de abi neyimi takaslicam ahaha
Ahahaha diş çekersin olmaz mı :)
Bak o olur mantikliymiş sonra benimkini cekmesinlerde haah
Ağzını açmayacan o zaman fazla :)
Elimin lezzeti ve yetenekleri var 😅
👏🏻👏🏻👏🏻
Elimden her iş gelir.
Fikirler gibi. 😁
Yemek tatlı yaparak olabilir
Sanırım hiçbir yeteneğimle
Uyum sağlarız bir şekilde 😅
Açlıkta öldüm ben