Para kazanmanız gerekmiyor, istediğinizde istediğiniz kadar harcayabileceğiniz paranız var. Hatta harcayacak yer arıyorsunuz 🤑

Para kazanmanız gerekmiyor, istediğinizde istediğiniz kadar harcayabileceğiniz paranız var. Hatta harcayacak yer arıyorsunuz 🤑

Çemberi genişletirim sadece. Tek fark bu olur. Bundan eminim.
Başka türlü bir hayat bana keyif vermez. Önce kendime, sonra en yakınımdan başlayarak diğerlerine (tüm canlılara) olanaklarım ölçüsünde faydalı olmak olur motivasyonum.
Aslında gösteriş yapmak, lüks bir yaşam özünde kimseye keyif vermez bence. İçi boşaltılmış bir haz yaşadıkları. Hayatın anlamını sorgulamaları, en ufacık sarsıntıda boşluğa düşmeleri de bu sebeple 🤔
Yaşam şeklimizle hayatı anlamlı veya anlamsız kılan bizleriz..
Güzel yazmış ve doğru noktaya odaklanmışsın.
Görsel ararken öyle bir şey baktım ama midem kaldırmadı eklemedim jdksk
Eko Bey de benzee cevap vermiş. Biraz üstüne gideyim dedim ama cevaplayamadı.
Sorunca zaten kaygılandım devrelerini mi yakacak bir şey sordum diye ahaha 🤣
Sorma sebebim de o aslında. Para şu anda o kadar merkezimizde ki, onu denklemden çıkarsak ne olur, kim ne ister hayallerde ne var diye merak ettim 😀
Bozmaz bence seni 😂
Yapayların sınırlarına bakmak hoşuma gidiyor. Senin de dediğin gibi diğer kısımdaki cevapları çok standart ve sabit. Sorulardakiler öyle değil 🤓
Hatta merak ediyorum, insanlığın anlam arayışına yapay zeka bir cevap bulabilecek ki diye. Şu anda insansı cevaplar veriyorlar ama zamanla bu değişecek. Onu merak ediyorum jdjdkd
Bizden daha kısa ama onların ihtiyaç duyduğu zaman, şanslılar 😂
Düşünmekte haklısın bence 🤣
Yalnız hizmet mevzusu şimdilik böyle, bir süre sonra tersi olacak gibi duruyor jfjfkd
Ahahaha neden?
Onu nasıl fark ettin? 🤣
Buradaki sohbeti kapatmadan gitmiş başka cevaplara geçmiş hain 🤣
Miş miş miş de muş muş muş
La la la la la🤣🤣
https://youtu.be/gRdaIqQM-Js?feature=shared
Hahaha iyi ki iki kez miş yazmışım fjdkdk
Yalnız benim Prenses de her taktiği ifşa etmiş olmaz böyle 🤣
Neyse ki niyet zaten güzel değil özel adam olmak 😂
Oooo sen çözmüşsün işi 🤩
Yine de sus bakim Prensesim isterse ona özel adam da oluruz jdjdkks 🤣
Prensese özel iltimas geçiliyor demek 🤣
https://youtu.be/t4UdbmfIFAc?feature=shared
Ahahaha 😂
Evet İltimas Kapısı var 🤣
Diğer 101 kapıyı geçip o kapıya gelirse sınıesız iltimas var jdkdkd
101, 1001 bunlar önemli.
Vardır sebebi 🤣
Sebep-sonuçsuz yaşayamam jdkdks
Hemen söyleyeyim,
1- Anneme bir ev satın alır, içini de bir mimar ile anlaşıp dilediğim gibi dizayn ettirirdim. En rahat edeceği ve mutlu olacağını düşündüğüm şekilde.
2- Kardeşime de bir ev satın alır, onu da aynı şekilde dizayn ettirirdim. Bir de arabasını yenilerdim.
3- En yakın arkadaşlarım olarak gördüğüm, ailem gibi olan 6-7 kişiye de aynı marka model bir araba alırdım. Hepsini bir otoparka çektirir, tek tek hediyelerini verirdim :D Bazılarına ister arabanı sat, ister bunu sat kullan derdim.
4- Kendime nispeten küçük olacağını düşündüğüm, yeşil alanı bol olan bir şehirden ev alıp oraya yerleşirdim.
5- Alacağım eve yakın çok yakın bir arazide çiftlik kurardım. Buna belki yüzlerce sokak hayvanı dahil edebileceğim yapıda olacak.
6- Tespit edebildiğim herkese elimi uzatırdım. Bu beni mutlu ederdi.
7- Henüz görmediğim, seyahat etmek istediğim tüm ülkelere uzun süreli bir gezi planı hazırlar ve çıkardım.
Listeyi daha çok uzatırdım da şu anlık bunlar yeterli :D Kısacası etrafımda ve dokunabileceğim herkese el uzatıp, mutlu edip ve sonrasında da kendimin huzurlu olacağı şekilde bir yaşam sürerdim.
Adminim bu kadar donanımlı cevaplar beklemiyordum 😀 Bir mavili daha benzer hazırlıklı bir cevap yazmış çok hoşuma gitti.
Cennetin Krallığı filminde zafer kazanmak için her şartın tam hazır olması gerektiğinden bahseder Selahaddin Eyyubi karakteri.
Fatih Sultan Mehmet de hazırdı, Mustafa Kemal Atatürk de hazırdı.
Şu cevaba göre siz de hazırsınız sadece birkaç olması gereken ve zaman kalmış gibi duruyor 😀
Umarım zaman kısadır veya kısalır 🙏
Film ilginizi biliyorum o yüzden film çok tavsiyedir efenim 😎
https://youtu.be/Cric4I3DLW0?si=KorRlWP1Ru3Cc1Oc
Siz de sıradan bir demircisiniz 🤩
Sanki dünyada bulunan yediemin otoparklarındaki ve sahibinden satılık arabaların hepsi benim olurdu. Ha ha ha, şaka yaptım. Bir tane 2 dönümlük büyük bir dükkan açardım. İçerisinde hurdaya ayrılmış arabaları dükkana alıp, çoğunu çekme karavan veya römork yapabileceğim bir alan oluştururdum. İşçilere 100'er bin TL maaş bağlar çalıştırırdım. Yapılan römorkları da, muayene istasyonu onaylı olarak trafiğe çıkarırdım. İsteğe bağlı bazı arabaları başka araçlarla özel olarak birleştirtip, dünyada tek olacak şekilde karavan, yük taşıma aracı, yarış otomobili vs. çevirirdim. Yurtiçi veya yurtdışından gelen iç dış malzemelerin parası benden olurdu.

Bence ilk cümleler şaka olmayabilir 😂
Çok güzel ve hazırlıklı bir cevap olmuş bu teşekkür ederim 🙏
Arabalara daha doğrusu taşıtlara baya baya ilgin var ve ortaya epey de yaratıcı sonuçlar çıkmış.
Umarim bu ilgi alanında daha da yaratıcılik göstermene sebep olacak şartlar oetaya çıkar 🤩
Bu benlik bir soru olmuş.
Para ile işim kalsa da kalmasa da yapacağım mesleği ve işi yapmaya devam ederim çünkü bu mesleği seçerken ömrümün sonuna kadar kendimi bilime adayacağıma yemin ettim. Böyle birisi emekli olamaz, işini bırakamaz. Bu öyle bir iş değildir. Son nefesine kadar bu yola hizmet etmen gerekir. Haliyle parayla işim kalmayacak kadar zengin olsaydım yapacağım şeyler değişmezdi sadece konforum ve imkanlarım artardı.
Bence güzel bir yol belirlemiş, seçmişsin. İdeallerin olması çok iyi ve zihni de rahatlatır 😎
Peki o fazlalık yani artan parayı ne yaparsın, yapacaksın? 😂
Çocuklukta hayalini kurduğum ne varsa onu.. İçimdeki çocuğa sözümü tutmalıyım. Ona karşı sorumluluklarım var
Yani bilimkadını olma durumu ayrı, bir de çocukluk hayalleri var onlar ayrı mı?
Güzelmiş 😀
E tabiki 😀
Harika.
Belki daha da eklenir zamanla 🤩
Yalnız şunu da eklim, çocukluk hayallerim çocuksu hayaller değil. Cocukken bile bi erişkinin hayallerini kuruyordum😂
Galiba hiçbir çocuk, çocukluk hayali kurmuyor ya zaten.
Büyümeye ve büyüklere özenildiği için.
Kuran varsa da çok çok az bir kısımdır.
Bolimkadını olmak isteyen birisi de o dilimde değildir 🤣
Bolim ahahahha kendi yazım hatama koptum 😂🤣
Vay be, hayali bile güzel! 🎉 Eğer para hiç sorun olmazsa, açıkçası dünyayı gezip her şeye doya doya şahit olurdum. Lüks bir villa mı? Okyanus kenarında her ay başka bir tane! 🌊🚤 Hatta geliştirme projelerine yatırım yapıp insanları desteklerdim.
Ama işin özü, o seviyeye gelsen bile iç huzur ve anlam arayışı olmazsa hiçbir maddi şey seni tam anlamıyla tatmin edemez. 😉 Sen böyle hayaller kurmayı da seviyor musun?
Sen iç huzurunu nasıl sağlıyorsun?
Senin için var olmanın anlamı nedir?
Cevap bulamayınca ne yazacağını şaşırdın be Eko 😂
Anzalzhqpxhspzjaoz
yüz vermeyin şuna 🤣
@kimsesizvirgul kime? 😀
Ekoya
O astar istemiyor ya sorun yok 🤣
Cevap
16Cevap
İnsanlar önce fakirken kurdukları hayalleri gerçekleştirip, paranın açtığı kapıları gördükçe hayallerine bile sığmayacak zengin hayatlarının hayallerinde yaşamaya başlar. Boyut değiştirmek gibi bi şey. Biz bu fakir halimizde diğer boyutu nerden görek de bu soruya adam akıllı cevap verek. Ne diyim turlara katılırım falan diyim bari.
Belki onun için önce melankoliden çıkmak gereklidir Melaike hanım 😀
Olamaz mı?
Melankolik damarımda akıyoken mi. Hakaret sayarım 🤣
Günde 3 kez damarlara serotonin takviyesi yazıyorum, eczaneden alabilirsiniz jdjdkdk
Bak inanırım yabma 🤣
Ahahha
Serotonini araştır sonra uygula ve sonucu gör 😂
Serro beni görünce ben kimmişim senin yanında melotonin der
Ahahhaa yarışın bakalım jdjdj
Bebelerimi yanıma alır kimsenin olmadığı bir adaya, ormana vs gidip kamp kurardım. Günler, aylarca izole bir hayat yaşar döndüğümde bebelerin eğitimine odaklanır tamamen onlara yatırım yapardım. Gerisi umrumda değil.
Belki kendime de bi çıtır alırdım ya.
Kara yağız bi delikanlı eheh
Ben de okurken diyordum bir yerde bir eksik var. Çıtır eklemesen şaşırırdım 🤣
Issız kadın olmaktan son anda direkten döndün jdjjddk
Ay kötü olurdu. Çalışmaya alışkın bir insanım. Kəndimi dünya turuna verirdim o haldə. Eğer para sadəcə bana sınırsız oluyorsa da yardıma ihtiyaç olanlara yardım edərdim. Öğrencilere de burs falan. Bazı devletleri (İsrail, Çin vs) de paramla yok edərdim. Hayale daldırdın.😬
Hayal kurmak iyidir ki kadınlarda bu daha da aktif oluyor 😀
Sen yine çalış ya bu sana engel olmaz bence 😂
Hadi İsrail'i anladım da neden Çin? Var bir tahminim ama bakalım tutacak mı 😀
Doğu Türkistan zulmünden dolayı. Bunlar sadəcə ilk örnəklerdi devamı da var ama yılanın başını kəsmək önəmli.🫡
Ahahah bak ss almıştım sen yazmadan 😎
https://hizliresim.com/4kpqf3z
Mehmet Akif Ersoy'un Zulmü Alkışlayamam şiirini çok seviyorum. Tam bir duruş sergiliyor.
İnsanlığa yapılan zulme de karşıyım ama Türkləre yapılan zulme işte daha bir karşıyım. Çünkü diğer milletlerin sesine kulak kabartan dünyada oluyor ama Türkləre olduğunda hərkes sağır. 🫴🏻
Tam isabət bir tahmin, təbriklər.😸
Aynen öyle.
Eee artık az çok tanıyorum seni 😀
Evət nə düşündüğümü anlayacak kadar tanımışsın.😸 Güzəl bir şey. Anlaşıldığım yerdə mutlu oluyorum.🙏🏻
Sevindim 😇🙏
Ormanlık bir alanda doğaya zarar vermeden bir ağaç evde yaşardım. Başucu kitaplarım olurdu firdevsi, sadi, alihariri, aldous ve kayıp bir iki kitap defter ve kalemim. Okurdum, yazardım.
Beklediğim cevaplardan, senden gelmesine de şaşırmadım 😀
Fotoğraflara ilgini de biliyoruz bence kesinlikle olmalı.
Peki o artan para ne olurdu? 😂
Bak ikinci yoruma da şaşırmadım 😀
Çünkü seni tanıyorum artık. Nerede ne yazabileceğini, normalde neler isteyebileceğini vs.
Haliyle isteklerin de ortada oluyor 😀
Parayla satın alınamayacakların peşinde olmak başka bir şey 🙃
Düzlükten değildir o; seni seven, tanımış, özenen, dikkat eden dostların vardır ondandır 😂
Senin serotonin seviyen normalleşmezse ayağına taş değdiricem ama ben 🤣
Mutluluk hormonu diyebiliriz.
Modun düşükse, moralsizsen, enerkin yoksa, bardağın sürekli boş tarafını görüyorsam serotonin bitme noktasına gelmiştir 😀
Eğer tam tersi ise gayet iyidir seviyesi.
@Psigareşh sen bizi arada sirkele demiştin😄sirkelemeye geldim ahaha
@organiq bacağından tavana assak hormonları coşar, bardağı da dolar bence😆
Hoşbuldum. Bak güzel bir de şarkı getirdim 🤩
https://youtu.be/VCokhCqK9rw?feature=shared
Rica ederim. Bak bu da güzel🤩
https://youtu.be/80U5YdGrt9g?feature=shared
Kapanışı Simge'yle yapalım. Organik de sever😄
https://youtu.be/gRdaIqQM-Js?feature=shared
Neden ben uyurken oluyor bunlar? 😂
Ahahaha bak sonra ben o şekilde pozisyon lmadım diyorsun, ihaleyi üzerine çekiyon 🤣
O zihnini boşaltmazsan daha çok uğraşıcan karabasanlarla 😀
Konuyu o saatte köpürten Firu idi bak üzerine aldın 😂
Hem kar yağdı ya karabasan normal diye soğuk espri de yapayım hadi iyisiniz 🥶
Espri soğuktu, hava da soğuk. Az önce hatta kar kürüdüm ama güldüm ben😂
Gayet doğru zamanda uyuyup, en iyisini yapıyorsun @organiq
@Psigareşh 'nin modu düşüktü zaten. Sen de serotonin konusunu açmışsın hazır. Hazıra konup, oradan yürüyeyim de modu yükselsin dedim 😄
Bizim buraya kar yağmaz zaten boşuna beklemeyelim bence.
Bu yıl yine ucundan yağdı o bile yeter jdjdkd
Serotonin taşına değdiricem ayağını 🤣
Ne günah işlediler bilmiyorum, bulutlar bizim hizaya geldiğinde hızlıca atlayıp 10 km ötede tekrar yağdırıyor. Araca bindim bizim ordan çıkacağım bizim orada hiç yağmaz. 10 km ileri gittim baktim sular seller akıyor yani. O esnada evi aradım.. uyarmak icin , yağmamış diyiler şaşırıp kaldım . Normal değil yani.
@OrganIQ beklemiyorum zaten , bura çukur bulutlar nerden nemalansın ahahah
Seratonin taşı mı o ne ya öyle , taş gibi bişi , şöyle mezar taşı falan demeni beklerdim. Ahahahah
Yok bu psikolojik taş 😂
Organik taş o bulamazsın jdkdkd
Yok bu Organik'in organik taşı onlara benzemez 😂
Serotonin yüklemesini yapınca ben anlarsın 🤣
Şimi bazı taşlar vardır ayağına değer düşersin.
Bazı taşlar vardır tam düşecekken ayağın değer dengeni sağlarsın.
O yüzden evet ikinciyi sen yaşadın, yaşayınca anlayacaksın 😀
Onunla bir karavanda olup şehir şehir ülke ülke gezmek isterdim maddiyat a odaklanmadan... Canımızın istediği yerde durup manzarayı izleyerek, gittiğimiz yerlerin yemeklerinin tadına doyarak...
Full keyif diyorsun, güzelmiş 😀
Zaman geçirmekten keyif aldığım sevdiğimle olduktan sonra her yer keyif olurdu, seninde dediğin gibi maddi bir problem yoksa ortada...
Problem olmasa bile mesela o karavana düzenli yakıt lazım maalesef 😀
Artık para enerji gibi bir şey ikisi de olmadan olmuyor 😂
İstediğimiz kadar harcayabileceğimiz paraya sahip olduğumuzu belirttin soruda 😅 o yüzden yakıt almakta sorun olmazdı...
Evet evet zaten yazdığını onaylamak, doğrulamak için yazdım ben 😀
Para ile işim kalmamışsa ölmüşüm demektir ayol. XD
O neden öyle? 😂
Yani yaşama sebebin para mı? 😀
O zaman bir örnekle anlatayım 😀
Hesabında bol sıfırlı bir miktar var, her ay da düzenli olarak yine bol sıfırlı bir miktar hesabına yatıyor.
Yani parayı düşünmene gerek yok artık.
Nasıl yaşarsın, neler yaparsın? 😀
Heh şimdi oldu 😂
O zaman kendini alıkoyman gerekmeyecek böyle bir durum dilerim 🙏
İlk kez profilinle karşılaştım. Soruların genel standart site sorularından farklı ve yaratıcı sorular. Siteye ayrı bir renk katacağın şimdiden belli.
Kullanıcı adının özel bir anlamı var mı?
Son olarak bunu merak ettim 😀
Ahh teşekkür ediyorum. :) Kısa süre önce üye olmaya karar verdim, baktıkça sardı çıkamadım. :D sürekli yeni yönlerini keşfediyorum sitenin, hoşuma gitti yani. :D eğer renk katacaksam buna çok memnun olurum, hatta sevinçten havalara uçarım. XD kullanıcı adım ismimin ilk 3 harfi ve kız kromozomu XX (2X)'in birleşiminden oluşuyo. ^.^ umarım merakının giderebilmişimdir. :)
Evet giderdin 😀
O da yaratıcıymış bak, güzel.
O zaman bir tavsiye.
Ayarlarda senin takip etmediğin kişilerin sana mesaj gönderememesi ayarı var.
Onu işaretleyebilirsin.
Yoksa sitede çok da hoş olmayan mesajlar gelecektir 😂
Keyifli KS'ler efenim 🙏
Şuankiyle aynı
Sadece daha fazla ülke gezerdim ve durumumu senelerce kimseye belli etmezdim.
5-10 sene sonra da 1 kitap yazardım
Ahahaha bilinmeyen akraba ortaya çıkmasın diye mi? 😂
Yok o nedenle değil😀 İnsanların gerçek yüzlerini görüp daha iyi bir şekilde gözlemleme yapabilmek için
Sen de az çakal değilsin 🤣
Muhtemelen Nihal gibi mutfaktakilerle, şoförle falan arkadaslik kurarim evin icinde bo. k gibi yasarim😅😀
Nihal? 😂
Ask- i Memnu Nihal😀
Ha şimdi oldu hatırladım jdjdk
😅🤣😀
Tabi ki gerçek ihtiyaç sahipleri ile fazlasıyla paylaşırım. Ve lüksten uzak yaşamaya çalışmaya devam ederim.
Gerçek ihtiyaç sahibini nasıl tespit ediyorsun?
Lüksten nesen uzak duruyorsun? 🙃
Tesbit etmek için arkadaşlarla beraber gidip ziyaret ediyor ve iyice araştırıyoruz.
Neden lüks sevmiyorum çünkü herşeyin azı ve sadeliği ile yetinmeyi seven biriyim. Lüks ve fazlalık benim ruhumu kalbimi boğuyor.
Güzel cevap ve yorum 😇🙏
Gerçekten ideal ettiğim ama asla kavuşamayacağım bişey demişsin! İdealim bu ama inan elde edince ne yapacagımı hayal bile etmedim :))
Aslında finansal özgürlük demek bu ve çok da uç bir şey degil.
Belki de önce hayal etmek gerekiyordur 😇

Böyle bir yerde yaşardım
Huzurlu ortam ve kafa dinleme anlayışımız benzer gibi duruyor 😂
Dünyayı gezerim. Her gün bir şehirde uyanmak eğlenceli olurdu.
Popüler cevaplardan birisi bu ama her gün bir şehir konusu güzel bir detay olmuş 😀
Spesifik bir veya birkaç şehir var mı kafanda şu anda?
Kuzey Işıkları kesin olnalı evet. Bir de oralarda bir volkanik dağ var, etrafta karlar varken efsane oluyor orası da yaşanmalı.
Yanlış hatırlamıyorsam hesabı kapatma sorun vardı dün veya önceki gün, vazgeçtin galiba? 😀
Arkadaş için de çiğ tavuk yenir derler ama bence KS'nin negatif etkisine maruz kalmak daha büyük fedakarlık, o yüzden kıymetini bilsin 😂
@organiq bilirim bilirim😂
Oooo Enperatriz hanım siz miydiniz 😂
Yani bence önemli bir şey bu o yüzden evet bilin 😀
@organiq benim tabii ki 😂 evet 8 yıldır arkadaşız biz. KS dışında da arkadaşlığımız hep sürdü. Burada olması ayrı bir güzel yine de.
Ooo 8 yıl önemli bir süre 😀
Umarım 18-28 vs. de olur 🙏
E tabi KS ayrıca konuşulacak konu ve eğelence de sağlar, nagatifler alınmazsa 😂
@organiq KS deki negatifler inan hiç umurumuzda bile değil. 😂 negatifleri bertaraf ediyoruz. 😂 birbirimizi artık çok iyi tanıyor ve biliyoruz. Dostluğumuz daim olsun inş🙏🧿
@mrgyc ❤️❤️
Süper 🥳
O zaman hesap kapatma noktasına gelmemek için ayrıca bir ayar da çekin 😂
@organiq 😂😂
Bu güzel.
Ben KS eğlencesinden uzak kalmayın diye dedim 😀
Mesela benzer durum bende de var ve sabahtan beri hiç bu kadar eğlenmemiştim uzun zamandır.
Yani siteyi iyi kullanırsa reelde de tanışanlar epey eğlenceli olabiliyor 😂
Kitaplar ipler hayvanlar çiçeklerle ilgilenit çocuğum varsa onu buyuturum
İpler?
Yazım hatası mı yoksa iplere özel ilgi mi var? 😀
Örgü nakış ipleri
Güzel hobi 😀
Yaşlıyım ondandır 😄
Yaşlıyım derken 34 yaş ile mi? 😂
Evet 34 ile
Dante bile yıllaaaar yıllar önce 35'i yolun yarısı hesaplamış. Daha çok var yaşlı olmana 😀
Cahit Sıtkı da demiş 36 da gitmiş 🤣🤣
O atıf yapmış ama saylanmaz jdjdks
Sayılır sayılır fmgmg
Tayland'a gidip denizin dibinde ahşaptan bir ev yaparım
Uzak doğu gezisi Tayland'a da uzandı ve beğendik galiba 😂
Neden denizin dibi? 🤩
Yok Tayland'a hiç gidemedim cesaret edemiyorum. Dediğin gibi bi durumda olsam yapacağım ilk iş İran'dan Afganistan'a oradan da Pakistan, Hindistan, Nepal, Bangladeş, Bhutan, Çin, Myanmar, Laos, Vietnam, Kamboçya, Malezya ve Tayland'ı gezmek ve en sonunda da Tayland'a yerleşmek olurdu. Böylece gezmediğim sadece birkaç ülke kalır, onlara da Tayland'ımdan gider gelirdim 😃 YouTube'da birkaç video izledim ve o kadar ilgimi çekti ki oradaki yaşam. Neden denizin dibi sorusuna gelirsek de her sabah elimi yüzümü yıkamak ya da duş almakla uğraşmak yerine yatağımdan kalkar kalkmaz hoppidik diyip denize atlayıp yorulana kadar yüzmek istiyorum 😃
Bence çok iyi bir yorum olmuş 😀
Dediğim gibi bir durumda olacaksın 😎
Denizin dibinin sebebinin üşengeçlik olacağı aklıma gelmezdi 😂
Fakat çok da mantıklı şimdi hakkını yemeyeyim jdjdjd
Ben hep mantıklıyım paçalarımdan mantık akıyo 😃 ayyy canım gezmek çekti ama şimdi napıcam ben 🥹
Senin fasulye gelene kadar ufak kaçamak yapabilirsen yap, sonra bir süre olmaz 😂
Güzel ev araba isterdim tabi ama hayvanlara harcardim
Belki onlar için bir çiftlik, barınak veya yaşam alanında olur muydu? 😀
Sakin küçük deniz kıyısına yakın bir ev doğal yaşam halinde huzurumu oluşturmak geri kalan kısmı ise geçimim harici maddi imkanımı ihtiyaç sahipleri için destek olmak olurdu. 🥰
Mütevazi bir seçim.
Fakat en önenli duygulardan birisini huzuru almışsın 😇
Neden deniz kenarı? 😀
Çocukluktan gelen bir durum deniz kenarında bir ev hayali 😊 çocukluğumda bile emekli amcalar gibiymişim 🤦♀️😄
Ahahah 😂
Yok ya ondan değil. Neredeyse herkeste var bu.
Galiba evrimsel olarak çekiliyoruz evimize 😇
Ev, huzur, sakinlik ve yaşamak hep deniz kenarı düşüncesi oluşturuyor insanlıkta.
Kesşnlikle öyle düşüncesi dahi rahatlık hissi veriyor 😍
Pekii kendi sorunu cevaplamak ister misin 👀
İsterim ama cevap yok.
Ben olası benzer durumum için fikir almak istedim 😂
Sen bilirsin 😒 pekii 😏😃
Yaaa o emojiler ne 😀
Sana cevap yok anlamında değil benim bu soruya verecek cevabım yok 😇
Yani soruyu başkası sorsa ve görsem cevap veremezdim, öyle yok 😂
Farkındayım 😊 açıklama yapmanız ne hoş bey efendii uğraşmak istedim sadece 🤭😀
O zaman güzel 🥳
Yani bu uğraşmak bile değil aslında, gayet sempatik olmuş 😂
☺️☺️
Birkac ulkeden otel odasi ve ev satin alirim yat alirim, begendigim arabalardan alirim, bir kismiyla da sosyal sorumluluk projeleri yaparim hem kendi hayatimi yasarim hem de baskalarina yardim ederim
İyi harcamayı biliyorsun bu net 😂
Dev, kapalı havuzlu, spor ve bowling bilardo salonlu, basket potalı ve halısahalı muazzam bir malikanede lüks ve performans arabalarımla günümü gün eder eğlenir geçerim.
Bilerek o görseli ekledim 😀
Biliyorsun para ezmesini, Ronaldo stayla 😂
Hatta pervaneli uçak ya da helikopterlerle uçabilirim, tekne kiralarım, belki lamborghini'nin sürat teknesinden alırım. Dubai'de yaşarım genellikle.
Neden Dubai? 😀
Kuralcılar ve kurallar katı, güvenli, para harcamak için on numara 5 yıldız yer, sıcak, çöl, deniz, gece plajı bile var
Daha önce gittin mi yoksa olur da gidersem diye araştırdın mı? Epey bilgin var 😀
Araştırdım, sadece internet ve videolardan ibaret bilgim.
İlgin var demek ki. Umarım bir gün yaşarsın 🙏
Umarım hepimiz ayrı ayrı yaşarız
Ben birilerini gözlemlemeyi ve istediği şeyi hediye etmeyi çok severim. Bol bol hediye verirdim.
Gözlemlemeyi neden seviyorsun peki?
Kibirli, belki de ama peki şifacı olma ihtimalin? 😀
Eşim yok ama olsaydı onunla dünyayı gezmek isterdim
Neden tek gezmeyi düşünmüyorsun?
Neden yok peki?
Kesinlikle 😎
Anında istifa ederdim. Sonra bir bağ bahçe dağ ya da çiftlik evi. Huzuru bulurdum sonunda
O kadar para var yani sınırsız ve isteğine bak 😇
İnsan en ihtiyacı olanı en çok istiyor değil mi?
Peki sonra? Huzurlu olunca.
Benim hayallerim bile fakir
Fakir demeyelim de ihtiyaca yönelik diyelim 😂
Çünkü kim olsa ilk bu şekilde ister.
İlk hayallerimi gerçekleştirirsem belki sonra diğer hayallere sıra gelir. O kadar çok hayal kurmadigim için ilk bünyeye ağır geldi :)
Normal.
Zaten zihnin de bu gerçekliğe bağlı kalıyordur.
Benimki de benzer çalışıyor.
İlk merdiveni geçmeden sonrakilerde ne işin var der hep 😂
O yüzden sana önce huzur diliyorum 🙏
Özel uçağının içinde huzursuzsan bunun pek de bir anlamı ve faydası yok 😇
Teşekkür ederim aynen katiliyorum
Paranında açamadıgı ve satın alamadığı şeyler var onu seçerdim
Neler mesela?
Yalnız sınırsız para ile onları da alamayız gibi 😇
Kalp gibi şeyler neyleyim köşkü sarayı içinde salınan yar olmayınca ✨
Altın sarısı saraylar istemem, olacaksa sarı yar olsun diyorsun.
Doğrudur 😇
🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 sarı mı
🤣
Hep gülsün diye bütün paraları sermek istersin bazen uğruna uzaktanda olsa izlemesi keyifli dir🫳🫴
Asıl gerçek sevgi de bu değil mi zaten?
Bazen de para sermeye gerek olmaz. Sadece böyle bir sevgiyi hissettirmek yeterli olur 😇
Uzaktayken hissediyor ama yakındayken canımı yakıyor ya da ben korktuğum şeyle sınandım bilmiyorum işte öyle bişey ama ne olursa olsun insan gülüp eğlensede aklı kalbi hep orada olur para her şey var ama umrumda değil 🪽
"Korkulan şeyle sınanmak"
Nokta atışı yaptın.
Hepimiz hem de hepimiz bununla sınanıyoruz.
Ben de farklı konuda sınandım.
Bu gerçek ve oluyor.
Ne zaman korkmazsak işte o zaman kendiliğnden geliyor.
Sınanmayı geçtiysen gerisi kolay 😀
Sınanmayı geçsem başka şeyler olur onunda korkuları yaşamı kaçışı var bence hiçte kolay olmamış gibi ben sadece buz dağına takılmışım ardındakini görmemiş oldum olsun hiç önemli değil bu olmasada öteki dünyam onun uzaktan okuyup ezber yapması bile güzel sahilde oturup denize karşı onu yaşıyorum ben yanımda gibi o bilmiyor bilmesinde🙏
Belki de biliyordur, kim bilir 😀
Sanmam midesi hassas en son bıraktıgımda kalkmıştı midesi çok hassas organdır oooo ahhhh nedir ooo yakar adamıda geçer 🤭🤭🤭
Nane limon yapmadan gidemem zaten soru işareti falan sevmez beyni hemen hava alır nem kapar zor adam işte ama olsun yaa siteden emekli olana kadar benden bi parça ✨
Ahahhaa eee midede asit var 🤣
Şu filmi izledin mi?
İzlemediysen tavsiye ederim.
Bütün mesele Samantha olup olmamakta 😀
https://youtu.be/fjPS2-bdjHU?si=dGXflVzoYlculDxa
Mide asidi herkes de var ayrıca bu flime bakmadım bakarım aklımdakiyle beraber 🙏😌
Güzel.
Sonra sor kendine ki ben de sormuştum.
"Ben Samantha mıyım, değil miyim?"
😇🙏
Deliricem ya ben kendim değilim beee adam ben onlayım ondayım ne Samantha sı sarma oldum ben 😂yazsam işin büyüsü kaçar ben mi dedim yoruma özele gel diye der yazmasam bi dert işte öyle bi film ama izlemeye değer uzaktan bile mutlu olması gülmesi neşesi yorumlarda herşeyi güzel bazen takip listesi yükselir bazen düşer✨
Sen filmi izle 😂
Sonra bak bakim kaç tane sarma olmuşsun 🤣
Dalga geçiyor bak işte sarmam benim 🤭😂
Sen konuyu yanlış anladın da neyse filmi izleyince düzelir 😂
Hayır biliyorum anladım seni ben işin gırgırındayım teşekkürler en kısa zamanda bakıcam 🙏✨
Harikuladenin fevkinde 365 gün tatili yasayabilecegim bir yerde huzurun tadını çıkarırım bir de madem kurgusal fakirliği de bitirelim el atmisken jsjsjsk
E aten fakirlik diye bir şey yok. Banka hesabında yüklü bir miktar ve her ay da yüklü bir miktar yatıyor diye düşün 😂
Oooo hedef büyütmüşüz 😂
Hileciyiz demek jdjdjd
Ahaha merak etme zaten onu ben hariç herkes kullandı galiba yalnız değilsin jskkdks
Herşeyi bırakır, öldü süsü verdirip dünyannin bir ucuna gidip , adimi soyadimi degistirip, sıfırdan bir hayat kurardim.
Neden buna gerek duyardın? 😀
Gezerdimm ama sevgilimle güzel anılar biriktirdik
Biriktirdik mi, biriktirirdik mi orası? 😀
Birlikte* ayy ben böyle klavyenin 😂
Ahahaha cümle daha da garip oldu, kahkaha attım 🤣
Bence oto düzeltmeyi kapat sen, bu soru neyse de yoksa sakat jdjdkd
Yok ya öyle değil ya kafam gitti biriktirirdik *oldu 😂🤭
Heh şimdi oldu 😂
Hayalinde bile kafa gidiyorsa gerçeğinde leyla olmuş halde gezeceksin belli jdjdkd
Ohoho sorma 🤣
Para destesiyle döveceğim adamlar var 😀
Ahahaha değişik cevapmış kim onlar? 🤣
Hayatımın belli dönemlerinde sistematik olarak maddi olarak destek oldugum onlardan istemediğim halde ödeyemedikleri ya da mahçup oldukları için Yanımda olmayan @r@spu ç0çukları
Kötüymüş.
Nankör dediklerimize birer örnek olmuş.
Sen de onları öğrenmiş oldun ama biraz sıkıntılı yoldan.
Hayat.
Tecrübe : Hayatında yediğin kazıkların toplamıdır
Pişman değilim Kırgınım
Allah Büyük
Aynen öyle.
İhtiyacı olana dağıtırdım yeminim var
Neden yemin ettin?
Zaten parayla işim olmaz.
Neden?
Hayatımı paraya başlarsam gerçeklerden uzaklaşırım. Onada hayat denmez.
Anladım.
Kimde para varki şu an
Olanlar var.
Hatta ülkenin önemli kısmının toplamından daha fazla olanlar da var 😀
Dünyayi gezerim
Para da var, ömür sonuna kadar gezilir 😀
Dünya' yı dolaşırdım..
Sadece o kadar mı? 😀
Selena Gomez ile düet yapar, dans ederdik..
Heh işte budur bea 😂
😂😂
Dünyayı gezmeye başlarım
Umarım bir an önce başlarsın o zaman 🙏
Fakirlere yardım ederim hayvanlara bakarım
Kendin için? 😀
Kendime yetecek kısmını ayırırım
Senin gönlün zaten zenginmiş 😇
Çok teşekkür ederim
Sevdiceğimle dünya turu
Var olan bir sevdicekten mi bahsediyoruz olası mı?
Şimdiden olmasını dileyelim o zaman bu turun 😀🙏
Var olan varlığı hissedilen 😊 thenk yuı veri maç
Ahahah sonu güzelmiş jdkkdk
Peki son olarak Pp'deki yer neresi özel değilse?
Tam kafa dinlemelik gibi duruyor da 😂
Yaşlılar mekanı xd Ankara Beypazarı
Ahaha aklımda olsun 😂🙏
Tamam birçok ilçeye göre iyidir xd
Ayy fazla para beni bozar ya
Neden öyle düşündün?
Ayrıca bunu yazabilmek ayrı bir karakter gerektirir o yüzden takdir ettim 🙏
Çok şükür o hayata sahibim ❤️🧿
Para ile işin yok yani? Parayı düşünmüyorsun öyle mi? 😀
Yeterince varsa düşünmezsin
Doğrudur.
Umarım o "fazlasıyla" seviyesine de gider 🙏
Adına zevindim 😇
O seviyeden yukarda çok şükür ❤️🧿 atalarım sağolsun
Atalara saygılar o zaman 😇🙏
Dünya turuna çıkardım 😻
Bununla çık bari o kadar para varken 😂
Köyüme giderim 😃😃
Neden köyün? 😀
Ahahahaha bu iyiydi 🤣
Mevcut halimle devam ederdim.
Neden?
Anladım.
Seyahatlere çıkarım.
Rota var mı kafanızda Dedektif hanım? 😀
Güzel bir yer olsun da 🤪.
Sizin için güzel ne demek, nasıl olmalı? 😀
Tarihi yerler. Deniz. Temiz hava. Yeşillik.
Güzelmiş.
Yani bilemiyorum.
Neden? 😀
Gezer dolaşırım.
Bence güzel bir tercih 😀
😇
Kendime göre
Değişik bir cevap olmuş 😀
Adaya düşmek lazım
Neden? 😀
Şu andan itibaren nerede olursan ol paraya ihtiyacın yok. Yani adada olmak zorunda değilsin. Hesabında yüklü para var ve her ay da gelmeye devam ediyor.
Nasıl yaşarsın?
Tamam hadi kullanıcı adının hatrına onu da verdik 😂
Nasıl yaşarsın, yaşarsınız? 😀
Çok iyi cevap bu 🤩
İyi ki bir cevap almak için ısrar etmişim 😂
Gezerdim.
Ülke, dünya mı yoksa kullanıcı adına uygun olarak uzay falan mı? 😀
Yeni yerler, kültürler görmeyi sever, merak ederim. yuriçi, dışı fark etmez.
Güzelmiş, umarım bir gün yaparsın 🙏
Elimden geldiğince yapıyorum. teşekkürler.
Bir şekilde çıkar ya
Doğru soruya yazdığına emin miyiz? 😂
O belliydi jfjdk
Gerek yok ya. Para bir şekilde çıkar, yani kazanılır olarak kabul edebiliriz 😂
Köyde yaşarım
Neden köy? 😀
Yeşillik meşillik ekerim kendi ekmeğimi yaparım inek tavuk alır geçinir giderim diye düşündüm 😂
Bence iyi düşündün 😂
Benim de niyetim var da ne zaman olur bilmiyorum.
Yalnız köy değil de kasaba, şimdi şehirden köye geçişim zor olabilir jdjdkd
Bak biri de yazmış yanımda sevdiğim mi kafa dengimi ne olursa diye gerçekten yanında da doğru insan olursa her yerde yaşanır
Evet çok güzel cevaplar vardı 😀
Aynen de öyle.
Çünkü eşeyli canlılarız.
Bir yol arkadaşı, bir eş ihtiyacımız hep oldu ve olacak.
Mesele doğruyu bulmak da
Kesinlikle.
Zaten bekleyenler de bunu beklemiyor mu?
Yanlışlarla ömür tüketmektense doğruyu bulana kadar yalnız kalıp kafa dinlemek daha iyi 😂
Zaten öyle yapıyoruz mu kendimizi mi kandırıyoruz bilmiyorum
Neden kendimizi kandırabileceğimizi düşündün peki?
Bilmem
Bak şu siteye, sorulan sorulara, paylaşılan dertlere, toksik ilişkilere, acılara, sorunlara yazmak istemediğim daha fazlasına.
Yaşamak ister miydin?
Ben istemem, o yüzden de yaşamıyorum yaşamicam. Kararımdan eminim ve son nefese kadar devam 😀
Kutlu mücadelende sana başarılar diliyorum 🌹
Ahahaha teşekkür ederim 😂🙏
Hiçbir şey
Neden?
Alsın işte 😀
Sen o çok para ile bir şey almaz mısın?
İyi bari 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?