Tüpraş Aselsan Astor Aksa Netcad Sdt Ülkeler EIS Eczacıbaşı Turkcell Koç Holding Hedef Holding bunlar şu anda aklımda olanlar daha ne ekleme yapabilirim listeme defter tutuyorum
2 ay
Tüpraş Aselsan Astor Aksa Netcad Sdt Ülkeler EIS Eczacıbaşı Turkcell Koç Holding Hedef Holding bunlar şu anda aklımda olanlar daha ne ekleme yapabilirim listeme defter tutuyorum
Cevap
1Cevap
Astor güzel yatırım yaptı dün kap geldi. Beğendiğim hisseydi aylardır zaten. Tüpraş ve ASELSAN iyidir. Sdt beğendiğim hisselerden. Hedef bilanço olarak beklentiyi karşıladı ancak bakalım piyasalar dün de sallantı haline geldi. Turkcell de o sektörün iyilerinden. Eczacıbaşını beğeniyorum ve bir sonraki bilançosu daha iyi gelir umarım. Güzel bir portföy ve aldığın hisseleri uzun vade ise syni sektör olmamasına dikkat etmek lazım. Çünkü o sektörü etkileyen şeyler o şirketleri tümden etkiler. İstisna olarak bilanço, yatırım ve temettü gibi şeyler olabiliyor etkisiz kalması.
Bu sepet şimdi iyi mi onu demen lazım ama işte hangisinden fazla almak lazım o da önemli bunu temettü oranına kıyasla yapacağım
Bilemem ancak büyük sirketler şimdilik iyidir diye düşünüyorum.
Yaptığım analiz sonucu en iyi performans çoğunlukla bunlar
Hayırlısı olsun.
Gıda da olsun içinde bence ama sen bilirsin yine de. Yatırım amaçlı tavsiye yapamam tabi.
Gıda var ülker var
Bir xamanlar onu yirmi liralardan almıştım sonra sattım. Perakende olarak demiştim.
BİM Migros Carrefoursa Altınkılıç Süt Ve Süt Ürünleri Coco Cola Bunlar Var Perakende İle Karışık
Aslında migros güzel duruyor bana cuzzi fiyattan almıştım. Diğer bir iki ufak bu sektöre ait olan da var. Coca cola almadım hiç almam da.
Daha yeni başlayacağım çok büyük hisseler almam en fazla 350 den olsun hadi 100 350 arası iyidir bunun az aşağısı da olabilir
İnşaallah daha iyi seviyelerde olursun kardeşim.
👍
Gümüş ons $ ve € birikimim de var
Gümüş her daim iyidir. 🙂
Ama şu an çok karışık ortam üç yükseliyor iki düşüyor altında aynı
Burası da çok acayip ortam para iş kariyerle alakalı soru sorsan kimse yanıtlamaz ama iş aşk ilişkisi cinsellik nasılım soruları olunca önden birinci herkes ayrıca hep kızların sorularına çok cevap geliyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eren bak şimdi 23 yaşındasın, önünde uzun bir zaman var bu en büyük avantajın 💪📈 Sepetine baktığımda enerji, savunma, holding ve sanayi ağırlığı görüyorum. Tüpraş, Aselsan, Koç gibi güçlü bilançolu şirketler tamam ama ağırlık dağılımın önemli. Aynı sektöre fazla yüklenirsen volatilite artar.
Ben olsam biraz banka ya da sigorta ekleyerek finans tarafını dengelerdim, belki ihracat gücü yüksek bir sanayi şirketi daha koyardım 🌍 Ayrıca defter tutman müthiş disiplin, çoğu kişi yapmıyor. Kazanmak analizle olur sabırla büyür. Sepetin fena değil ama risk dağılımını netleştirmen şart. YTD 😛