AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapiyorumda bugun birseyler ters gitti karim azaldi...
Bugün endeks düzeltme yaptı normal çoğu hisse aynı
Endeks duzeltme yaptiysa cumaya kadar vay halimize
Perşembe faiz kararı var bide bakalım
Arttirilacak
300-500 baz puan bence arttirilabilir
Bilmiyorum ama dolarda da kısa süreli bir düşüş olacak gibi
30gecmeden düsmez bence
20 23 Temmuz arası bekleyelim görelim olursa bul beni 😀
Yaz ocak altin 2200 civarı
Anlamadım
Altinin grami ocakta 2200 en az olacak
Altına nerden geçtin 😅 olabilir
Ben sadece borsada analiz yapmiyorum altin coinlede kazan sagladim bunlar analiz beklenti arz talep yatirim vs. Cok yönlü bakış açilari...
Coin tavsiyen var mi ben Porto aldım bugün
Bence etheryum alma zamani geliyor
Dün luna vardı bugün Porto aldım coin hiç bilmiyorum
Alt coin piyasasi anliktir çok bulasma ben bitcoin etheryum ile ilgileniyorum
Uykular haram oldu ya zaten 😅
Walla ben bu derde anlik dusmeler calkalanmalara takmiyorum plan dahilinde 3-4aylik yuzde 50 kazançlar hedefiyle sabit kagitlarla ilerleyince maddiyat sadece yazan sayilar oluyor. Gerisi heyecan hissettiriyor uykumu kaçiramam bunlara...
Dediğim gibi coinleri bilmiyorum bilmediğim bi yere girdim bu yüzden ne alacağımı da bilmiyorum öyle bi bilinmezlik işte
Dikkat et seni uzecek miktari asla girme
Yok küçük miktar girdim ama bu alt KOBİ’ler mi daha çok kazandırır yoksa etheryum falan mi
Alt coinler risktir. Bir gecede %1000 artiyida gordum %725 eksiyede gordum anlik birilerin havuzunda yuzmeye benzer suyu açarlarsa yuzersin kapatirlarsa yuzemezsin dikkat etmen gerek
İşte bi gece de yüzde bin hedef bakalım 😅
Nasipte varsa olur... sunu soyelyeyim borsaya 1yildir girdim 100000 ile basladim ilk 6 ayda 68000 dustum. Son 3aydir 140000 çikarabildik ilk basta ogrenirken hatalarimdan grafiklerden sirket kap anlasmalarindan ogrendim. Şimdi ise bakalim... nasip hemen olamam ama plan dahilinde 1.5yil icinde hedef en az 700000
Hangi hisselerin var
Bunu soylemem ulu ortada hem yablis hem borsada manipule olur. Sikayette cezalandirmam dahil mumkun olabilir. Bencil demeyin...
Ytd yazabilirsin peki hisse analizini öğrenebildin mi hisse sorsam yapabilir misin
Rsi vs bir cok grafik var. Ama tek grafik yetmiyor hisse sahibinin yatirimlari firmadaki ozkaynaklar vs cok etken var ver ama bir iki gun arastirmak gerekir. Oyle habire yapilmiyor
Onerindersen 59 dayken aselsanin yili dedim Şu an 70lerde benim ongorum 90ara gelip belki gecip bolunebilecek potansiyeli olmasi
Enkai. Mesela rus ukrayna savasi biterse onune engel tanimayacak kadar iyi bir hisse olabikir
Uzun bir analiz değil istediğim sadece grafiği yorumlama şeklinde
Etkenler nedenler yatirimlar cok etken bakis vs. Var
ASELSAN al unut hissesi brn unutmak değil kazanmak istiyorum enkai bilmiyorum hiç ama sanırım Arapların yatırım yapacağı şirketlerden biri
PENTA için bir analizin veya görüşün var mı
Hiç anlamadan girdim, şiödişik iyi ama patlamaz umarım. Üzülsceğin rakamı firmemek gerek sanırım.
Ne aldın
Forte diye bir şey. Baktım 1 aydır yğkseliyor, haza gelip aldım. Nerede patlayacak diye bekliyorum.
130 larda patlatacak daha var tavanı
Bekliyorum bakalım :)
Ben alamadım ya düzeltmeye girinceye kadar bekleyebilirim ya da günlük şansımı denerim bi miktar da
Brüt takas olayı var fortede. Haftaya cumaya kadar patlamasa çıkacam zaten.
Yani bi dayanımı yok ama 135 de patlayacak analizi var
135 yeter bana. Hemen patlamasında :) zere kadar anlamadan bulaştım. Bakalım artık.
Sanslısın ki güzel gitti
Aynen öyle umarım bozulmaz çıkana kadar.
Umarım senin de dilediğin gibi olur.
Umarım bende hisse çok güldüğümüz de var düşündüğümüz de
😊😊😊
FORTE patladı
Aynen sorma. 3 4 tabanla durur umarım.
Kardaysan bekleme
3 milyon bekleyen satış varmış. İstesemde satmazki. Dün emir paketi tedbiri koymuşlar 1 aylık. İşlem iptalide yok bu yüzden.
Ne şom ağızlıymışım ya :( Aynı günde patlamazki
Düzeltme yapacaktı elbet hep tavan giden hisse olmaz
Denk gelmesi kötü oldu, yapacak bir şey yok. Bakalım :)
Toparlar uzun vade düşün
Bakalım artık, yapacak bir şey yok. Batsa da ilk oyunun günahı olmaz diye avutacam kendimi :)
Saçmalama ya ne batması batmaz o al unut onu
Ya 30 lara falan düşerse kalır belki oralarda diye düşündüm. Düşse de yapacak bir şey yok zaten :) 3 5 gün bi bekliycem, bakalım noolacak. sonrası bakarız artık.
Oyayo ve bunu gözüme kestirmiştim. Ona bişe atmamıştım. Kısmet :)
Düşmez ytd
Hadi bakalım. Teşekkür ederim. Ytd de olsa sıkıntı yok, üzüleceğim parayı borsaya girmem asla.
Bu arada sakıncası yoksa, yazar mısın? Arada fikrini alırım uygun olursan. Benden çok bildiğin kesin )
Ben bütün paramı girdim 😅
Yapma ya, sıkıntı olmasın. Ben batsa da batsın diye sorun olacak kadar girmedim. Bi maaş attım diyeşim :)
Ben herşeyi girdim hesapta para yok 😅
Ya o kadar abartmasaydın. Ne olur ne olmaz.
Sen yeni mi girdin
Evet 2 hafta oldu
Tamam yakında sende bütün paranı bağlarsın
Yok ya, hayatta yapmam. O riske girmem. Coin alır gibi alıp bekliyorum zaten :) Takip ataştırma yok :) Amaç anaparayı çoğaltabilirsem anaparayı çekmekti. Çok kazanmak gibi bir amacım yok valla. Hobi :)
Çok kazanmak amaç çok kazanmalısın
Çokmparada gözüm yok. Şümür halime. Onun için çok para koyup risk slmak lazım, onu da yapmam. Uyuyamam valla sıkıntıdan :)
Deprem oldu ya ozaman zararım 110 bindi
O ara fena silkelediler insanları. Toparlamışsındır umarım.
Tabiki
Çok şükür
E o zaman güzel. Daha da iyi olur umarım.
Evet, neden?
Neden olacak sormak için
Bilinçli kimse yatırım tavsiyesi vermez.
Bi hisse aldım onun analizini istiyorum
Ben varim
Ya ciddi misin hisse söylesem analiz yapabilir misin
Yaparim tabi
Özelden yazabilir miyim iznin olursa
Tabi
Evet neden
Neden olacak sormak için
Tüyo verebilirim
Sevinirim
Karşığı Peki