Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Şimdi ben fuzulev'e yazıldım 2 milyon 3 yıl içinde evi veriyorlar eğer 3 yıl içinde ev çıkmazsa paranı geri veriyorlar ben her ay 16.000 TL bir ödeme yapıyorum ve kuralara giriyorum Mayıs ayında tam bir yıl olacak ve hâlâ ev çıkmadı bence şöyle düşünüyorum gittim görüştüğümde bana şöyle dediler eğer şimdi biraz ön ödeme yaparsam mesela 300.000 TL ödeme yaparsam 5 ay içinde evi bana kesin veriyorlar fakat 16.000 ödemem gerekirken 20 ödüyorum evi milyonluk evi 2 milyon 600 bin yapalım dediler 2 milyonu üstüne 600.000 ekleyecekler o da en fazla 200.000 liraya yakın bir dosya parası çıkacak bana daha önce 2 milyona yazıldığımda da 170.000 TL bir dosya parası vermiştim şu anki çalıştığım iş yeri asgari ücretin biraz üstünde veriyor ikramiyelerim var 3 aydan 3 ayağım işte ev kirasını falan yarısını ben ödüyorum eğer 2 milyonu yükseltmezsem önden biraz peşinat verirse 5 ay sonra ufak ve kredi çekmek zorundayım ve bugün nereden bakarsan bakayım krediyi yarısını çekersem 500 çekersen 1 milyon olarak ödüyorum ne yapayım siz benim yerim olsanız ne yaparsınız şimdi yorumlar için teşekkür ederim
Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız?