En son ben mesaj attım, sonra o mesaj atmadı bi daha 2 gün oldu bekledim atmadı diye bende atmadım ne yapmalıyım benim yerimde olsanız ne yaparsiniz
Benim yerimde olsanız ne yapsrsiniz?

En son ben mesaj attım, sonra o mesaj atmadı bi daha 2 gün oldu bekledim atmadı diye bende atmadım ne yapmalıyım benim yerimde olsanız ne yaparsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı durum tamamen yaşıyorum 2 gün olduğuna kadar 😅
Ne yapmayı düşünüyorsun Peki
En son yazan oydu bende görüldü attım yazmıycam sen?
Ben mesaj attım, konuşmanın sonunda iyi yazdı bende yazacak bisey bulamadım daha yazmadım oda gün içinde olsun ertesi gün olsun hiç yazmadı bende yazmadım daha sonrasında
İsteseler yazarlardı ne kadar süredir konuşuyodunuz
1 aydır
Hmm bizde 3 ay olmuştu wp girip çıkıp bana yazmadığını farkettim 10 da günaydın yazdım sonra 1 de geri dönüş yaptı ki çevrimiçiydi o vakitler arasında bende görüldü attım yazmadım bidaha oda yazmadı demekki konuşmak istemiyormuş artık
Bizimkisi öyle bi şey değildi ben çok yorgundum uyuyakalmışım, mesaj atmış ertesi gün kusura bakma uyumuşum filan yazdım sadece günaydın dedi sonra ne yapıyorsun filan dedim öyle uzatım konuşmayı sonra iyi bakalım yazmıştı bende daha bisey yazmadım sonra da bi daha hiç yazmadı
Arayıp sormuyorsa valla aynı durumu yaşıyorum ya başkası var ya da konuşmak istemiyo kötü konuşulması hoşumuza gitmiyor ama gerçekler bunlar
Hayır anlamadığım ben bi şey yapmadım sadece uyumuşum ertesi gün bana böyle davrandı anladım vermedim sormadım da
Sorma boş ver o an yazmadıysan şimdi de gerek yok yani merak etse sorar sen kusura bakma felan da demişsin halden anlasa bir şey demez bunun için kendini suçlayıp yazma bırak hakettikleri yerde kalsınlar
Bi kaç defa daha uyuyakalmıştım ama elimde olan bi şey değil ona da demiştim ama
Anlamak isteyen anlar ve bunlar çok basit şeyler boş ver gerçekten değmiyo olmuyo bırak yazıcaksa o yazsın bu soruların cevabı yok hep bi soru işareti bırakıyorlar cevap yok hep? boş ver
Çok basit değil mi bende buna sinirleniyorum ya bu kadar basit şeyden insan uzaklaşır mi bi istediği olmasın bana yazmıyor yazincada ağır konusuyor özür dileyince seni seviyorum filan diyor kafam çok karıştı
Avcında görüyo valla bak tutarsız davranışlar var bunda da sal yemin ediyorum sal valla ya kafayı yiyorsun sevgisi felan yalan hareketlerine davranışlarına bak laflar yalan
Bilmiyorum ilk sevgilim anlamadım ne istiyor geçen bana nasıl davranmani istediğimi sana söylemiştim diye beni azarladı sonrada özür diledim tamam seni affettim ama şunu şunu yapacaksın dedi bi dahada yapma unutmaman gerektiğini öğrenirsin dedi
Sana bildiğin köpek muamelesi yapıyo farkındamısın harbi sinirlendim şu an s. et ya 1 ay olmuş neyin kafası lan bu yazarsan valla daha sanada diyicek bir şey bulamıyorum sevgini ilgini kullanıyo cepte görüyo istediğinde çıkartıp oynadığı bi oyuncak bitti hepsi bu anladın mı s. et tekrar diyorum tamam mı
Hu arada mesaj yazmış ne yapıyorsun diye şimdi
Dur bekle yazma
Ne yapayım bana akıl verirmisin, konuşmak istemiyorum çünkü bana kızacak biliyorum
Konuşmak istemiyorum artık hayatında mutluluklar yaz
Ve artık sil onu hayatından
Hayatımdan çıkarmam gerekiyor biliyorum ve gece gece onla uğraşmak istemiyorum yarın yazacam bakmayacam mesaja
Ve anlaşamadığımız i konuşmak istemedigimi soyleyevem
Yaz gitsin şimdi ne olucak akşamı sabahı ne farkeder
Açıklama yapma sadece söylediğimi yaz boş ver
Ya kafaya takıyorum uyuyamıyorum işte bende böyle bi malım
Gerçekten onla muhatap olmak istemiyorum
Sen yaz dediğimi bidahada yazma sessize al uyu gitsin o kişiden de hiçbişey olmaz bunuda sana söyleyim
Ozaman hiçbişey yazma görüldü at geç
Biliyorum teşekkür ederim sana ben kendimi sucluyordum
Bana kendimi çok yetersiz gibi hissettiriyor çünkü
Ne demek rica ederim böyle pislik insanları hayatımızda tutmakla dediklerine tamam diyerek sevgimizden hata yapan biz oluyoruz boş ver gerçekten sonu olmayan bir şey için kafaya takmaya değmiyo
Haklısın sende boş ver daha iyilerini hakkediyorsun 😊
Banada öyle hissettiriyor değersizlik vs. Bende çok sabırlı biriyimdir ama artık sabrımın sonuna geldi bende yazmayı bıraktım 2 gün olcak kendisi de yazmadı zaten istemiyormuş demekki ona verdiğim sevgi ilgi felan boşaymış
Ben bu aralar biraz sinirli ve gerginim konuşmalarımda yansıyor sanırım haketmedim gerçekten bu bana yaşattıklarını ah etmiyorum ama Allah biliyo geceleri onun için dua ettiğimi neler yaptığımı
Kimsenin pesinden kosmam ben
Mesaj hakkını daha doğru yerlerde kullan
Atmam daha