Satış danışmanıyım 8 aydır küçük kurumsal bir mağaza 2 kere mağaza müdürüm değişti mağaza müdürlerini çok mu korkutuyorlar anlamıyorum sabahçıyken ben gidene kadar müşteri salmıyor kapanışken kendisi gidene kadar kendisi mağazada bulunduğu sürece müşteri salmıyor mesaisi bittiğinde çantası kolundayken bile müşteriyle ilgilenmeye çalışıyor molasını yapmıyor müşteri alacak diye dün bağırmalı kavga ettim kendisiyle ve suçlu ben oldum ben mağaza müdürüyüm diyerek savundu kendisini ama bütün işlerini raporlarını ben hallediyorum geldiğinden beri z raporu sistemle bir gün bile uyuşmamış kimse görmemiş benim z raporlarım tam uyuyor ben haksız mıyım ben mi problemliyim Allah'a aşkına
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi net konuşayım. Sen problemli değilsin ama süreci yanlış yerden yönetiyorsun olabilir 🙂 İşin içinde prim ya da performans baskısı varsa müdürün müşteri bırakmaması güvensizlikten ya da hedef stresindendir. Bu doğru bir yönetim tarzı değil. Bağırarak çözüm araman ise seni haklıyken haksız gösterebilir ⚖️
Z raporların düzenliyse elin güçlü. Duygusal değil veriye dayalı konuşman lazım. Üst yönetime sakin ve somut örneklerle git. Unutma profesyonellik en büyük gücündür 💼 Güçlü olan kavga etmez kanıtla ilerler 💪✨