Eğitim & Kariyer Mağazada çalışıyorum mağazaya gelen bazı müşteriler bana mağazada çalışma başka işe gir vs diyorlar neden? Nutele Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mağazada çalışıyorum mağazaya gelen bazı müşteriler bana mağazada çalışma başka işe gir vs diyorlar neden? Cevapla İş Soruları Müşteri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 36% 9 ay Neden ama görünüşten mi yoksa beceriksiz olduğun için mi 0 1 Yorumla Nutele 9 ay Görünüşten galiba Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 40 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sapıklar işte ıslak odunla dövecen bunları ateş ve kıvılcım çıkartana dek kafalarına vuracan. 0 1 Yorumla Nutele 9 ay Neden Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 9 ay Ama konu ne 0 6 Yorumla Nutele 9 ay Başka ise gir diyolar Yorumla Just-can 9 ay Şimdi çok mu güzelsin, çok mu yavassin, çok mu hızlısın. Neden diyorlar Yorumla Nutele 9 ay Dış görünüşümden2ötürü olabilir Yorumla Just-can 9 ay Görünüşüne göre daha iyi bir işe gir diyor olabilirae Yorumla Nutele 9 ay Görüntüm ıyi ondan dolayimi Yorumla Just-can 9 ay Evet manken ol diyorlardır ama direkt söylemekten çekiniyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden ama görünüşten mi yoksa beceriksiz olduğun için mi
Görünüşten galiba
Sapıklar işte ıslak odunla dövecen bunları ateş ve kıvılcım çıkartana dek kafalarına vuracan.
Neden
Ama konu ne
Başka ise gir diyolar
Şimdi çok mu güzelsin, çok mu yavassin, çok mu hızlısın. Neden diyorlar
Dış görünüşümden2ötürü olabilir
Görünüşüne göre daha iyi bir işe gir diyor olabilirae
Görüntüm ıyi ondan dolayimi
Evet manken ol diyorlardır ama direkt söylemekten çekiniyorlar
Yapamıyorsundur