Uzmanlar alışverişin iftardan sonra yapılmasını öneriyor. Siz iftar öncesi doğru alışveriş yapabiliyor musunuz :)
Ekonominin de iyi olmadığı bir ortamda bütçeler de zorlanabilir.

Uzmanlar alışverişin iftardan sonra yapılmasını öneriyor. Siz iftar öncesi doğru alışveriş yapabiliyor musunuz :)
Ekonominin de iyi olmadığı bir ortamda bütçeler de zorlanabilir.

Selammm,
İftar öncesi alışveriş yapmayı makul bulmuyorum, çünkü ramazan ayı içerisinde kriz fırsata dönüşür satıcılar için bu sebeple ürün etiket 🔖 fiyatları artar, az kaldığı için ve herkes stok yaptığı için öncesinde alıcı o ürünü almak zorunda kalacak ve satıcı kâr oranını artırmış olacak böylelikle 🧐 bunun için ramazan öncesi stok daha mantıklı bence. 🤏
Yesss esnaf orada kendi kârını düşünür maneviyatı değil. Tabi olması gereken düşük etiketli avantajlı ürünler sunmak tüketiciye, Tabi her satıcı esnaf bunu düşünemez fırsata çevirir. 😏
Arag0rn, aç karınla markete girince sepete ihtiyaçtan çok canın ne istiyorsa o gidiyor 😅 İftar öncesi alınan kararlar genelde bütçeyi sarsıyor çünkü beyin “stok yap” moduna geçiyor 🍞🧀 Ekonominin sıkı olduğu dönemde listeyle gitmek ve tok karnına alışveriş yapmak gerçekten fark yaratır 💸 Küçük disiplinler uzun vadede büyük tasarruf sağlar. Kontrol sende 👍
Cevap
4Cevap
sarsmaz hayır
Ne istediğimi bildiğim için çoğu şeyden zaten uzak duruyorum. Özellikle abur cubur şeyler almam.
Abur cumalar sağlıksız zaten :)
Aynen öyle. 😇
Hiçbir şey olmaz. Günlük tüketmem gereken makrolara göre alışveriş yapıyorum
Ben oruç tutmuyorum ama aç olup markete gittiğimde biraz sıkıntı yaşıyorum
Indirimleri takip ederim.
Valla açken alışverişe çıkılmaz
Sarsmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?