Evet bende öyle. İhtiyacım olan ürünleri aldığım için genelde kendime sınır falan koymam yani alacağım şeyler bellidir o yüzden sınır falan koymam ben direk alırım. Zaten ihtiyacım olmayan şeyi almam..
Aynen bu zamanda maalesef eskisi gibi düşünmeden alamıyoruz. Yani kafamıza göre istesekte bol bol alışveriş falan yapamıyoruz ne yazık ki. O yüzden mecbur bir sınır koymak zorundayız...
Aynen mecbur koymak zorundayız. Yani kendimizs bu konuda bir sınır belirlemek bence çok iyi. En azından sadece ihtiyacımız olan şeyleri almış oluyoruz. Öyle kafamıza göre almıyoruz...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben bütçeme istemesem de sınır koyuyorum çünkü zengin değilim yani tüm paramı harcarsam param kalmaz
Herhangi bir sınırım yok, ihtiyacım olmayan hiç bir şeyi almadığım için, duraksamam gereken noktayı biliyorum.
Evet bende öyle. İhtiyacım olan ürünleri aldığım için genelde kendime sınır falan koymam yani alacağım şeyler bellidir o yüzden sınır falan koymam ben direk alırım. Zaten ihtiyacım olmayan şeyi almam..
İhtiyacım olan şeyler arasında iphone 15 pro var, çıkmasını bekliyorum hahahaha
Bu zamanda maalesef evet. Önceden canım ne isterse düşünmeden alırdım. Şimdi bi pantolon bile 400 den başlıyor.
Ohaaa
🥺🥺
Kadınların her şeyi çok pahalı maalesef
Evet yaa artık ya taksitle ya da diger aylara yayarak aliyorum bazı şeyleri
Allah yardımcın olsun
Teşekkürler hepimizin
Amin AMİN tanıştığıma memnun oldum
Sağol knk bende memnun oldum
Sende sağol bacım
Aynen bu zamanda maalesef eskisi gibi düşünmeden alamıyoruz. Yani kafamıza göre istesekte bol bol alışveriş falan yapamıyoruz ne yazık ki. O yüzden mecbur bir sınır koymak zorundayız...
Asliında bütçem bana sınır koyar 😂 alışverişte sınır konmak çok kötü 😂
Bir sınır belirliyorum da çok katı kurallar olmuyor aşılabilir oluyor genelde
100 TL kim t-shirt bakiyoru bı lira fazlaysa almıyorum mesela shdjs
Şimdiye kadar hiç koymadım yine koymam hoşuma gittiyse geri kalnın bir önemi yok
Her alışveriş yaparken bütçeyi aşıyorum çok bir şey aldığımı sanıp eve geldiğimde bu kadar az şeye nasıl çok para vermişim diye düşünüyorum
Evet sagolsun zaman bizim cebimize bakarak alışveriş yapmayı öğretti 🤞
koymazsam biterim
Aynen mecbur koymak zorundayız. Yani kendimizs bu konuda bir sınır belirlemek bence çok iyi. En azından sadece ihtiyacımız olan şeyleri almış oluyoruz. Öyle kafamıza göre almıyoruz...
yani sonuçta asgari ücretle çalışan bireyleriz ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız
Bütçe koyaroiım ama hep 2 3 kat daha pahalo alırım
İhtiyaç kadardır alış verişlerim
Kayatim sinir iyidir
Hayır koymam
Param yok