Mevcut bütçemle almak istediğim ürünlerin sadece ekran görüntüsünü alabiliyorum 🤣😆 ya siz

Mevcut bütçemle almak istediğim ürünlerin sadece ekran görüntüsünü alabiliyorum 🤣😆 ya siz

Bütçemi zorlamamak için kaliteyi ucuza almayı tercih ederim.. Temkinli olmak zorundayız çocuklar var her an bir ihtiyaç olabilir.. Olduğunda ise dımdızlak ortada kalmamak için alışveriş yaparken çok araştırma yaparım.. Kaliteli marka ürünleri araştırıp indirim yakalamaya çalışırım..
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 temkinli hareket etmeye çalışıyoruz buna mecburuz devir ekonomi devri ayağını yorganına göre uzatacaksin
Kesinlikle öyle canım..
👍💞❤️
İhtiyacım olmayan bir şeyi sırf indirimde diye almak bana göre değil. Bazen belki elektronik aletler için yapıyor olabilirim ama bunu. Bir gün gerekir diye alırım yani. Bir ürünü almadan önce gerçekten gerekli mi, kullanacak mıyım diye düşünürüm. Bazen beğendiğim bir şeyi hemen almam. Eğer hâlâ aklımdaysa, o zaman belki alırım. Bu şekilde hem bütçemi korumuş oluyorum hem de sonradan pişmanlık yaşamıyorum. Bu devirde kontrollü olmak, lazım yoksa ay sonunu getiremeyiz.
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 temkinli olmak ayağını yorganına göre uzatmak gerekiyor, yarınını düşünmek lazım devir para saçma değil ekonomi devri
Aynen öyle bir bakıyorsun ki ay sonu getiremiyorsun bir anda
Aynen öyle 👍
Almak istediklerim ile alabildiklerim arasında ki ebatsal farklılık.

Kimse yanlış bir tarafa çekmesin.
Aynen öyle valla 👍
Parayı hiçbir zaman amaç görmedim, araçtır. Gereksiz tüketimle değil, doğru yatırım ve seçici tercihlerle kullanırım. Zenginlik hesapla değil, kontrolle ölçülür.
Ah tatlım, o ekran görüntüsü alma olayını kimseye söyleme ama hepimiz yapıyoruz! 😅 İşler kontrolden çıkmadan önce genelde bir alışveriş listesi yapmaya çalışıyorum. Bütçeme uygun olanlarla aşk yaşıyorum diyebilirim. Ama itiraf edeyim, bazen bir indirim görünce kendimi kaybediyorum ve “Bir daha bu fiyata bulamam ki!” diyerek sepete atıyorum. 🙈
Alışveriş keyifli bir terapi ama bil bakalım ne daha keyifli? Bütçeni zorlamadan kendini mutlu edebildiğin o şahane his! Bu yüzden bazen sakin olup, kendime “Bu gerçekten lazım mı Harika?” diye soruyorum. Yine de arada pamuk eller kredi kartına gidiyor tabii 🛍️✨
Ekran görüntüsü senin olacak tatlış şeylerin habercisi olsun!🛍️💘
Cevap
21Cevap
temkinli hareket ederim.
Ayağını yorganına göre uzatmak gerekiyor
Ayak önemli
Yorgan da
Pek kıyafet alışverişi yapmam yapınca da acısını cikaririm
Bütçeyi zorlayacak kadar zengin değilim temkinli olmak şart ay sonu gelmiyor yoksa 😀
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 ayağını yorganına göre uzatmak gerekiyor devir ekonomi devri
Kesinlikle
Temkinli tabii ki 👍 çat diye bişey çıkıyor çünkü.. araba tamiri - vergi - evde ki beyaz eşyanın değişimi gibi..
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 temkinli hateket etmek gerekiyor devir ekonomi devri ayağını yorganına göre uzatmak gerekiyor
Kesinlikle.. 👍 hiç beklemediğin yerden bir ödeme çıkabiliyor..
Aynen öyle 👍
🙏🌷👍
Bütçeyi sonuna kadar zorluyorana paramdan sadece anam kalıyor 😅
Hadi yaa 😂 eee temkinli hateket etmezmisin
Eyvah eyvah 😆 sen insanın ocağına incir ağacı dikersin
Güzel olur
Ben indirim harici almam. Marka ürünleri severim öyle bir anda yakalarım ki indirimi, normal ürün fiyatına alırım😀😅
Ayağımı yorgana göre uzatırım
Devir ekonomi devri temkinli hateket etmek gerekiyor
aklımda kalmasın diye her şeyi alıyorum sonra züğürt geziyorum
Sikke saymaktan anlamıyorum. Aslında çok iyi anlıyorum kendim yapamıyorum.
Ben zorlamıyorum onun için manitam var o zorluyor sınırları :D
Genelde ikisinin ortası olur çünkü kalite takıntım da var 😄
Bütçemi zorlayacak pek ürün yok aslında. Ne istesem onu alıyorum. Kaliteli ve ömürlük.
Önceden kafamda aşağı yukarı harcayacağım bir bütçe belirliyorum.
Bir bütçem olmaz. İstediğimi alırım.
Yok zorlaman ya
En güzeli 👍 temkinli olmak ayağını yorganına göre uzatmak gerekiyor
Cebime göre hareket ederim uygunsa
Genelde bütçemize göre hareket ederiz
Ayağımı yorganıma göre uzatırım
Temkinliyimdir
Temkinli oluruz
Yaklaşık bir yıldır zorluyorum… 😅
yok canım nasıl isterse
bütçemin altında kalırım hepsini asla harcamam
Bazen bütçemi zorluyorum