Trump bu sefer çok ciddi gibi. Savaş çıkması durumunda altın hariç diğerlerini olumsuz etkileyeceği kesin gibi. Sizce neler olur?

Trump bu sefer çok ciddi gibi. Savaş çıkması durumunda altın hariç diğerlerini olumsuz etkileyeceği kesin gibi. Sizce neler olur?

Altın yükselir kripto ise zaten pek güvenilir bulmadığım bir yatırım aracı. Trump ' ın İran'a saldıracağını düşünmüyorum, ABD hamlesini yaparken iki kez düşünür kendi alehine olan şeyi yapmaz. Şimdi savaş olursa Trump alehine lehine olmayacağının farkında hepsi göz dağı verme işte.
Ahmakça olur sdfg
Böyle bir savaş çıkmaz. ABD bu savaşa girmez. Çünkü o kadar borcu varken ve Trump politikası savaş değil bir nevi üstünlük kurmadir. İlk ABD'nin başına geldiğinde bunu gördük. Daha çok ekonomist politika sürüyor. Bunu da ikinci defa geldiğinde ABD borsalarında gördük. Şimdi bu borçları en aza indirip daha bağımsız hale gelerek üstünlüğünü tekrar ele geçirip Çin ile yakın ülkeleri kendi yanına çekmek istiyor. Çünkü genelde savaş politikası uyguladığı ülkeler Çin'e petrol satıyor. Yani sadece İran değil topun ucunda Kanada da var.
Savaş çıksa bile son safhada yapacaklar gibi duruyor. En başında petrol fiyatları etkilenir. Küresel anlamda da olumsuz etkileri olur. Borsa olumsuz etkilenirken altın, brent petrol yükselir. Dolar kontrol altında olduğu için çok bir oynama olacağını sanmam.
Ben bir dünyanın bir canımsın böylesine bağlı olmasına şaşkınım yani biri mal kalkıyor her şeyi yapabiliyor ve bu bütün insanlığa etki ediyor çok saçma yani böylesine bir dengesizlik görmedim
Jeopolitik savaş ihtimali piyasalarda ilk etapta panik yaratır 📉🔥 Güvenli liman talebi artacağı için altın ve dolar güçlenebilir, özellikle kısa vadede. Kripto tarafı genelde riskli varlık gibi davranır, sert düşüş görebilir ama sonrasında spekülatif toparlanmalar da olur 🚀 Petrol fiyatı da kritik. Böyle dönemlerde soğukkanlı kalmak en büyük kazançtır. Stratejisiz hareket etme YTD 😛
Cevap
8Cevap
kötü etkilenir bence
Olan vatandaşa ve dar gelirliye olur yine
Bu nasıl hâlâ indirilmedi ya, aklım almıyor. Epstein olayı vs.. nasıl hâlâ alkış tutuluyor bunlara.
Hepsi şov aw.
Tanrı Trump'ın destekçisi olsun✝️🙏🕊️ kötülüğe karşı olan savaşta Trump en önde yer alıyor..
Altına gelince yükseleceği kesin
Abd iran savaşı yıllardır çıkması düşünülen ve bence asla da çıkmayacak olan bir beklenti sadece hsjdjsjsksks
boş ver, savaş olur olmaz her şey krize girer.
aaa gündemden uzak olunca bak hiç haberim olmamış yarar tabii yaramaz mı
diğer ikisiyle işim olmaz. doların baskısını sadece bir veya iki kez kaldırırlar kriptoya bulasmadim hiç. ama benzinde gününü görür bu işten
Kimseye bir şey olmaz olan gene Turk Lirasına olur :D
Altın zaten fiyatladı savaşı, bir kaç gün daha çıkar hepi topu o olur. Sonra her şey normale döner.
Bence en ufak kıvılcım altını 8 binlere atar
Olabilir ama kalmaz orada uzun süre. Zaten 7.800 lere kadar çıktı Gau/Try dolar da artacağı için evet görmesi şaşırtıcı olmaz.
Trade düşünenler için fırsat olabilir.
Kripto bu olayın ciddiliğinden 2 gündür çöküyor. Kıymetli madenler iyi etkileniyor her zaman ki gibi
Kripto saçmalığı yatırım değildir
Külliyen zararda hepsi
İsrail Trump'ı zorluyor Epstein vs hep Trump a baskı aracı, İsrail 3. Dünya savaşı istiyor
İran keşke yok olsa, gram sevmiyorum.
Pek sevimli değiller :)
Hoş degil, etik hiç degil, onaylamıyorum ben böyle şeyleri
Altinhanelerin var gibi konusmussun.
İhtiyaç varsa göndereyim :)
Cikarsa görürsün zaten
Bize yarar arada spekülasyon iyidir
Dolar sabit euro altın artar
Ortalık karışır
Hepsi uçar gider
Hepsi yükselir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?