Soyluya göre Temmuz'da uçacak ve Fransızı, Almanı ve Amerikalısı bizleri kıskanmaktan çatlayacaklardı.
Kasım da olsa paramızdan sıfır atacak konuma getirdik hamdolsun. Dolar birden 10 Liradan, 1 Liraya düşünce şimdi şaşkınlıktan çatlayacaklar zavallı dıj güçler! @.@
bu görseli paylaşan müdürü işten kovmuşlardı. dış güçler tabi ki gelişmemizi istemez. hangi ülke ister ki? ama hep şöyle diyoruz ya dış güçler diye, AB insan hakları ve demokrasisi için 2019 da ülkemize sanırım 600 milyon euro yardım yapmıştı. AB eğer gelişmemizi istemiyorsa neden bu kadar yardım yaptı? trump "ekonomizi mahvederiz brunson u bırakmazsanız" diye tehdit ettiğinde almanya bize destek çıktı. hatta merkel günlerce konuşuldu. Almanya neden ekonomimizin kötü olmasını istemiyor peki? Şöyle bir örnek vereyim. Sen bir bakkal olsan haklın alım gücünün olmadığı yere mi dükkan açarsın yoksa alım gücünün olduğu bir semte mi? ha işte bu yüzden almanya dan o kadar ürün alıyoruz ki almanya neden ekonomimiz kötü olsun istesin ki?
Hala insanlarımızın dilinde sanki dolar euro ile iş yapıyoruz. Ama kazın ayağı öyle değil işte hemen her ürün dışarıdan geldiği için ekonomi aldı başını gitti. İnsanlarımız cahil olduğu için neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Arabaların altında ki lastikler bile petrole dayalıdır. En basitinden örnek vermek gerekirse, ama insanlarımız hala yol köprü muhabbeti yapıyorlar.
Şu soyadı Soylu olup kendisi Soysuz Tayyibin köpegi olan mahluk mu onun gelmisini gecmisini yedi ceddini seviyim ben hepsinin öyle ülkenin anasını bellediler