İstanbul için.!!
Bide neden bazi şehirlerde tokiler büyük ve guzel bazi şehirlerde küçücük?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstanbul için.!!
Bide neden bazi şehirlerde tokiler büyük ve guzel bazi şehirlerde küçücük?
Toki dediğin şey kumar gibi bir şey, çevrende depremzede olup da tokiye ev çıkan var ise, bi sor bakayım şartlarını ve imzaladıkları dilekçe maddelerini, ağzın açık kalır...
Bende depremzedeyim şikayetçi insan az gördüm
Sizin çevrenizi bilemem, işim turizm olduğu için çevremde ve iş arkadaşlarımdan da çok sayıda depremzede var, ve hemen hemen hepsi bu durumdan şikayetçi.. Birine açık dilekçe imzalatmaya çalışırlar tokiden, ne kadar ödeyeceğini bilemez, birine tokiden ev çıkmamıştır ama konteynır evden çıkmaları için baskı yaparlar... Daha neler neler var..
Toki İstanbul’da mantıklı olabilir ama tamamen senin hayat planına bağlı 🤓 Eğer uzun vadeli oturum düşünüyorsan kira yerine taksit ödemek fena değil ama konum çok kritik 🏙️ Ulaşımına işine sosyal hayatına bakmadan girme derim.
Şehirler arası fark da genelde arsa maliyeti imar durumu ve talep yoğunluğundan kaynaklanıyor. İstanbul pahalı yer kısıtlı olunca daireler daha küçük olabiliyor 🏘️
Cevap
7Cevap
Mantıklıdır.
toki yüksek yerlere yapar yani deprem olayını göz önünde bulundurur ona baz alarak ev yapıyor
Oldukça mantıklı.
Merhaba
Merhaba
Siz tokiyi başvurunuz mu
Hayır başvurmadım.
Araştırdınz o zaman
Hayır, evim mevcut. Ama detaylarını, şartlarını biliyorum ve yakınlarımdan faydalananlar olduğu için oldukça mantıklı dedim.
Evet anladım teşekkür ederimmm
Rica ederim
Arazi ile alakalı bir durum
Hmm nasip o zaman kısmet.
İstanbul'da arazi işçilik fazla bu yüzden fiyatı minamal tutmak için bu yüzden evler ufak
Silivri tarafında yapılırsa geniş olabilir bellkii
Bi baska toki var burada 3+1 geniş diyor arkadaşlar
Genelde TOKİ’ler zaten Silivri’ye yapılıyor ya da arnavutköye
Hayırlısı olsun baklm daha sonuc belli bile degil
Hakkında hayırlısı umarım güzel sıcak bir evin olur kaç odası olduğunu önemseme çıksında ödeme planı uygun olsun yeter
Evet ya içinde yaşaycam diye bi şart yok. Yatırım amaçlı düşünüyorum. Nasip bklm
Belkide gider içinde yaşarımm
Bol şans ✨✨✨
Hayırlısı
🙏🏼🙏🏼🙏🏼🏡🏡🏡
Mantıklıdır.
Mantıklı
değil gibiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?