Kız arkadaşımın para hırsı ve maddi beklentileri ilişkimi bitirir mi ne yapmalıyım?

Sevgilimle üniversite yıllarından beri süren 3 yıllık ilişkimiz var kendisi doktor oldu ben de ziraat Mühendisiyim. Sevgililiğe başladığımız yıllarda benim mesleğimi kabulleniyor aramızda maddiyatın sorun olmayacağını belirtiyordu. 3 yıl yurt dışı döviz ile maaş kariyerimden sonra ülkeye dönüş yaptım özelde çalışmaya başladım haliyle maaşım bir miktar azaldı. Ben de bu açığı tatil günleri ve haftasonları garsonluk yaparak kapatmaya çalışıyorum. Aynı zamanda kendi arazilerimizde mevsimlik tarım da yapmaktayım. Allaha şükür iyi bir kazancım var ama kendisi astronomik kazanc elde ettiği için hiçbir zaman benimki gözüne görünmüyor. Devlete atanmak için bu işlerden artan vaktimde kpss çalışıyorum. Yetmez yüksek lisans yapacaksın diyor vaktim olmadığını söylediğimde deliriyor. Aylardır tatil yapmadan gece gündüz çalışıyorum ama takdir görmüyorum. Her konuşma para üzerine her konuşma bir şikayet yakınma eleştiri kendimi o kadar yetersiz hissetmeye başladım ki kendimden soğudum. Arkadaş çevremi terk ettim yoğunluğumdan dolayı. Düğün konuşulmaya başladı altın isteklerini saymaya başladı. Şu olacak bu alınacak bu kadar altın olacak. Kafam o kadar bulandı ki artık paradan tiksindim ne yapmalıyım fikir ve görüşlere açığım teşekkürler

Kız arkadaşımın para hırsı ve maddi beklentileri ilişkimi bitirir mi ne yapmalıyım?