Kız arkadaşım maddi olarak biraz zorluyor sizce ne yapmalıyım?

Bir buçuk aydır beraber olduğum bir kız var birbirimize çok değer veriyoruz ciddi düşünüyoruz hatta ne kadar yoğun olsa bile benden haberdar olmak sesimi duymak için çok çabalıyor sesimi duymak için uykusuz bile kalıyor her fırsatta soruyor Neyse buna daha önce saat sonra ayicik sonra çiçek hediye etmiştim bugün buluştuğumuzda ise eve gittikten sonra telefonda hayret bugün gözüm arka koltuğa vakti hediye almamıştın şaşırdım, arada bir romantiklik bekledim dedi. Neyse akşam üzeri de konuşuyorduk falan dedi bir ricada bulunacağım ama yanlış anlarsın tepki verirsin dedi , ben de yok niye vereyim söyle dedim, benim kredinin asgari ödemesi yaklaşıyor 5.000 TL lazım borç verebilir misin maaşımı alınca vereceğim ama bak borç olarak istiyorum yoksa diğer şekilde almam dedi. Yarın hallederim dedim ama unuttum, neyse 3 gün geçti kendisi hatırlattı 2bin attım. 1 hafta geçti bugün de abisi hastalandı hastaneye gittiler falan sonra aradı konuştuk bir şey isteyeceğim 1200 atabilir misin dedi onu da attım, dünde koton da istediğim bir parfüm indirime girmiş işim var sen yarın alabilir misin demişti. Şimdi bu kız bayramdan sonra ailesine anlatacak söz takacağız da bununla evlenmeli miyim evlensem ne gibi sorunlar olur, yoksa bu bana olan sevgisi ilgisi mutlu olur muyuz kafam çok karışık tavsiyelerinizi bekliyorum
Kız arkadaşım maddi olarak biraz zorluyor sizce ne yapmalıyım?