En yakın kız arkadaşım parasını biriktirip sürekli benden borç alıyor. Ne yapmalıyım?

Birikmiş parası olduğunu biliyorum ikimizde öğrenciyiz. Ama bana hiç param yok deyip sürekli borç aliyor. Geri istediğimde de minnet ederek veriyor sizce ne yapmalıyım. Ben para hesabı yapmam ayıp felan diyo ama cebinden para çıkmıyo. Direkt istemek ayıp mı yakın arkadaşım
Benim de eski kankam öyleydi. Beni kullanmaya alışmıştı. Sonra ikimiz de işe girdik aynı maaşı alıyoruz bu yine beni kullanmaya çalışıyo falan. Ben de artık onun hesabını ödemedim borç vermedim hesabı bana yıkmasına izin vermedim falan. Adımı paracıya cimriye çıkardı, tartışmalar ithamlar falan. Sonunda bitirdim arkadaşlığımı
Benim kide çok kötü biri olmuşsun felan diyo. Bende para hesabı yapmam zorunda kalıyorum
Seni enayi yerine koyuyor. Paranı iste ve bi daha verme
Paramı geri verir alırım ama aynı sınıfta ve odadayız aldığım herşeye ortak oluyor benimde tüm param yemeğe felan gidiyo buna nasıl engel olabilirim
Sipariş vereceksen ya da bişey alacaksan ona da sor. Ben açım sen de yiyeceksen sana da sioariş verelim yoksa ben doymuyorum kusura bakma de. Eğer sipariş vermezsen ben kendiminkini paylaşamam sonra aç kalıyorum de
Aynı durumu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. Ölümüne laf sokmaya başladım bir yerden sonra. İnsan içinde daha çok yapardım. En sonunda da artık bikti benim cenemden benim için bir şeyler alıp hesap ödemelere falan çalıştı dedim orada duuuur. Allah senin Parana beni muhtaç etmesin defol git hayatımdan şimdi dedim. Çok mutluyum
Görüş
7Görüş
Artık para vermemeyi öğrenmeniz gerekiyor günümüz ekonomik koşullarında zengin değilseniz para vermek kendi açınızdan hiç mantıklı değil artık arkadaşınıza farklı bir göz ile bakmanız lazım...
onla arkadaşlık yapman kendine saygıszlık. derhat uzaklaş öyle birinden
Durum ortada, ayıp değil. Yakın arkadaşın da değil bu durumda. Bir daha borç verme, birikiminden almasını söyle.
Direk istemek ayıp değil… o istesin senden paraları o ayıp olmasında sen geri isteyince mi ayıp olsun.
Bundan sonrada borç verme artık.
Aynı sınıfta ve odadayız kendime ne alıyorsam almak zorunda kalıyorum sencyapmalıyım
Almana gerek yokki neden alıyorsun anlamdım ki
Piskinlige bak. dfhsjdj
Seni kullanan yakın arkadaş mi olur
Kullanıyor mu
Ben para hesabı yaparım ya
Ben normalde yapmam da karşı taraf kendi anlamalı anlamayınca yapman gerekiyo
Direk vermiyorum sg de sorun kalmaz
Verme kanka
Verme sende
Aynı odadayız kendime bisey alınca gözü kaliyo aynı sınıftayız bide. Her şeyi onada almak zorunda kalıyorum
Verme bi daha
Aynı odada ve aynı sınıftayız kendime ne alsam almak zorunda kalıyorum
Mantıklı kendisi burs aliyor ben almıyorum bildiği halde böyle yapıyo
Cimri mi
Evet botu yırtık almıyor en son benden istedi sonra veirrim parasını diyo
En İyi Görüş