Evlilik yatırımdır. Erkek 30’sundan sonra değerlenir kadın ise 30’unda bitmiştir.
Erkeğin 30 yaşı, kadının 20’li yaşı gibidir.
Kadının kariyeri, parası, statü erkeğin umurunda olmaz. Erkeğin aradığı gençlik, güzellik ve doğurganlıktır.
Evlilik yatırımdır. Erkek 30’sundan sonra değerlenir kadın ise 30’unda bitmiştir.
Erkeğin 30 yaşı, kadının 20’li yaşı gibidir.
Kadının kariyeri, parası, statü erkeğin umurunda olmaz. Erkeğin aradığı gençlik, güzellik ve doğurganlıktır.
Yerden göğe haklıdır bre, er kişi hanesine bakacak, gücü kuvvetini tam istenildiği gibi hale getirecektir. bunları sağladıktan sonra hatununun çalışmasını değil hayırlı nesiller doğurup büyütmesini bekler vesselam.
Kadın değer kaybeder kısmı mı doğrı?
Kadının değeri her daim baş üstüdür, lakin talep edildikleri dönem ise konu soru doğru derim.
@musara sen ne aranırsın bre
30'dan sonra talep edilmiyor mu?
Elbet talep görüyordur, lakin 20lerindeki kadar yoğun değildir. Bunu sizde biliyorsunuz ki bu suali sorma gereği görüyorsunuz.
Ben 20'lerin başındayım, 2,5 yıldır flört bile yok. Ondan sordum aslında.
Eh o konuda da bir şeyler eksik demektir, yoksa en aktif en hareketli olunan çağdasınız :)
Çevremde herkes böyle maalesef. Yüzeysel şeylere kapalıysan devamı gelecek çağ değil. 30'lardan ümitliyim, kendime bakmaya devam edeceğim.
İstemeyi ve doğru makamdan istemeyi bilmek lazım hanım kardeşim :)
Dualarında Rabbimden hayırlısını, neslimi hayırlısı ile yetiştirecek, bana senin rızana uygun davranacak ve kıymet bilecek olanı nasip et diye duada bulunmanı salık verebilirim. Umarım hakkında hayırlısı tez zamanda çıkar :)
Sence kendime bakarsam 30'da en azından bir şeyler olur mu?
Onu Rabbim bilir elbette hayırlısını iste kendini geliştirmeye devam et :)
Gerçekten 20'lerde olduğu gibi olmuyor mu? Ben 23'üm ve yok kimse. Tek flörtüm oldu şu zamana ladar. Yaş aldıkça daha sorun olacaksa bittim ben.
Bu cümle komple hurafe ve toksik bakış açısı dostum 🚫🙂
İnsan “yatırım aracı” değil, hayat arkadaşıdır. Erkek de kadın da 30’dan sonra çoğu zaman duygusal, zihinsel, ekonomik olarak olgunlaşıyor, yani aslında iki taraf da “değerleniyor” 💼❤️
“Kadın 30’unda biter” lafı hem bilimsel değil hem de saygısız. 30+ yaşta hayatına yeni kariyer, yeni aşk, yeni şehir katan o kadar çok kadın ve erkek var ki… Yaş tek başına hiçbir şey ifade etmiyor 🌱
Erkek sadece gençlik ve güzellik arıyor, kadın sadece para ve statü arıyor bakışı da çok yüzeysel. Sağlıklı ilişkide saygı, karakter, uyum ve ortak hedefler öne çıkar. Yani mesele yaş değil, zihniyet meselesi 😉✨
Cevap
10Cevap
Hiç katılmıyorum. Aksine çok ayıplanması gereken bir söz. İnsanları saçma kraterlerle ayrıştırıyor.
kriter*
Çok doğru bence.
Ben 30 oldum , olana kadar borç morç ödedim.
Şimdi kendime yatırım yapıyorum.
Kadın daha değersiz oldupu kısmı mı doğru?
Yaşıtın kadın da o zaman yaşıtın erkeğe bakıyordu?
Sana niye bakmadılar? Şu an var mı bakan?
Yaş niye uymadı?
Kız 18 idi ve lise okuyordu.
Bir gün konuştuk sadece. Kendimi rahat hissetmiyordum. En sonunda olmaz dedim.
Engelledi beni.
Diğeri de çoook uzak bir yerde idi. Buluşmamız imkansız idi.
Birisi daha lisede idi ama 19 idi ben de 28 filandım. Normal geliyordu. Egosu vardı. Ben de kasmadım yoluma baktım.
Birisi daha vardı, uzak mesafe idi. Keşke yanımda olsan diyordu ama hep geç cevap veriyordu ve ben de yazmadım daha.
Böyle şeyler işte.
Neden hep 18-19 bandı çocuklar? Ben olsam para yemeye geliyorlar derim bu arada.
Yaşıtlarını neden istemiyorsun peki?
50 küfürde menopoza girene kadar yapar senin yaşıtların da.
38 derim bakınca. Kaç yaşındasın?
Sakalı atınca da 35 derim.
Ppde ne gördüysem o. 32 olan ama 27 duran da gördüm bu arada da sen genç durmuyorsun pek. Boy kaç?
Eskişehir. Sen?
Evlilik niye düşünmüyorsun artık?
Kadın 30 dan sonra başlar hatta yenilenir o söz yanlış bence değerli olan kadındır
Neden sence peki?
Kadın 30 lu yaşlarda ne istediğini bilir yıllanan şarap misali efsane olur :-) erkek en aktif olduğu dönem 20-30 arası 30 dan sonra karamsar olur 35 ine kadar 35 den 50 yaşına kadar zirve yaşar
Yalan doğru olsa 30+ bekar erkek dolu olmazdı burası milletin dedikleri değil hayata bakın devamlı
Ya gerçek hayatta nasıl olur bilemedim ki.
Erkekler namusa, sevgiye ve sadakate bakmadığı sürece hep üzülecekler. Güzelliğe yatırım olsa olsa ölü yatırımdır
Değer kaybeder lafı doğru mu sence?
Artık erkekler hepsini istiyor hem para istiyorlar hem güzellik hepsi benim olsun derdindiler
söze katılmıyorum
Kadınlar değer kaybeder kısmı sence?
Ya ona bakarsan herkes kaybediyor
Kadın üremesi azalıyorsa erkeğinde sperm kalitesi düşüyor
Kelleşiyor güçten düşüyor
Kendine bakan kazanır bunun erkeği kadını yok bunu kabul etmiyorum
Genç kadınlar moruklara yüz versin diye uydurma sözler
Aşko kefen parası biriktiren adamlarla ne işin var ya maks 25 😄😄😄
Ya erkek de 30undan sonra gidiyor ama kadin eskiden 30dan sonra degersizlesiyordu ama simdi oyle degol canım
Vay ben 40 onda ne oluyor peki erkek? Değeri artıyor mu hala?
Kadın her yaşta değerlidir. Kadınsa
O laf eskide kaldı artık tam tersi
yani çoğu erkeğe göre öyle diyebiliriz
Çoğu erkeğe göre ne?
yazıdaki gibi Türkçen kıt mı
Kadının değer kaybettiği durumuna mı katılıyorsun erkeğin değer kazandığına mı ve neden?
Bayır kadında 30 dan sonra daha bir çekici oluyor
Doğru
Neden?
Ok
Olabilir
Aynen aq
Türkiyedeki en gereksiz işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?