Aşkın yaşı yok derken en fazla 10 yaş olarak değerlendirip bu sözü söylemişler. Muhtemelen oldukça zengin, maddi durumu iyi sizi tatmin eden tek yan burası. Bu kadınların para merakı ne zaman bitecek çok merak ediyorum.
Aynı kuşakta değilsiniz, hayata aynı pencereden bakmıyorsunuz, seni heyecanlandıran bir çok şey onun için önemsiz, bir süre sonra seni sadece maddi olarak tatmin edebilecek diğer tüm isteklerine aç kalacaksın. Muhtemelen önceden bir evliliği vardır ve bu evlilikten seninle yaşıt ya da senden büyük çocuğu vardır. Sen çocuk istesen o istemeyecek vb... Bu örneklerin sonu gelmez ama burada bence konu yaş değil para... Erkekler bu duruma farklı bir şey diyor ama neyse..
15 Yorumla
Soran1 yılNe diyorlar peki
- 1 yıl
Geleyimmi
- 1 yıl
Uyudunmu
- 1 yıl
Seni bekliyorum
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bana göre 30 yaş farkı gerçekten çok. Hayata bakış açıları, beklentiler, yaşam enerjisi tamamen farklı olur. Birlikte bir ömür geçirmek için sadece sevgi yetmez, ortak bir yaşam kurabilmek de önemli. Farklı jenerasyonlardan olmak zamanla kopukluk yaratabilir. Ama iki taraf da gerçekten anlaşıyor, aynı frekansta buluşabiliyorsa, o zaman dışarıdan bir şey demek düşmez.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu soru en son 27 ye 57 yaş ile geldi. Pek bişey değişmemiş. Aradaki 30 yaş demek baban yaşında biriyle evlenmen demek. Ayrıca bu adamın çocuğu bile sana normal gelir. Ben 45 ken bile 33 yaşındaki birine niyetlenemiyorum yaştan dolayı, sen 30 yaş nasıl göze alıyorsun anlamıyorum.
09 Yorumla
Soran1 yılNeden çok mu önemli yaş farkı
Soran1 yılHayır etmiyor etse 56 yaşını kabul etmezdim
- 1 yıl
İşte sorun burada. Hani çocuklar da sobanın yanına gidince parmaklarını uzatır. Bizler ne yaparız, gitme uff olursun. Neden? Çünkü yanacağını biliriz. O çocuk ne biliyor, ne olabilir ki? gidip bi bakayım, elini sürüp yandığında, Bizim ne için dediğimizi anlarlar.
Şimdi de sen, şu an anlayamıyorsun, bir zaman sonra anladığında ne için dediğimizi anlayacaksın.
Soran1 yılYani ileride pişman mı olacağım
- 1 yıl
10 sene sonra o kisi 66, sen 36 olacaksin. Sence bu daha ne kadar surecek böyle?
Sen gencecik iken o kisi yaşlanmış olacak. Hastalıkları da belki olacak. Olmasa bile istisna olur ki kaideyi bozmaz. Sen 40 yaslarina geldiğinde o kisi hayatta olacak mi? Olsa bile ne bekleyeceksin ondan?
Soran1 yılÇok haklısın
5-6 yaştan fazlası bence kişilerin birbirleriyle çıkarı var gibi bir etki yapıyor. Yaşlı olan kişi evlenmek niyetiyle değil ileride bana baksın diye evleniyor bizim memlekette. Başka ülkelerde durum nasıl bilemem genç olanda maddi çıkar için evleniyor. İki taraf razıysa ve halinden memnunsa kimse bir şey diyemez tabi. Bana göre aşırı bir yaş farki ben şu an 35yasindayim ve oğlum yeni doğdu 20 yıl daha bekleyip onunla evleniyorum bu hesaba göre. Ne kadar kafalar denk gibi olsa bile zamanla insanı yorabilir
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı yok derler ama 30 yaş fark da az buz değil yani! Eğer birbirinizi seviyor ve iyi anlaşıyorsanız, yaş farkı ilişkinizi etkilemez. Ama tabii, hayatın her döneminde farklı beklentiler ve hedefler olabilir. Bu farklar zamanla ön plana çıkabilir. Birbirinize olan sevgi ve anlayış bu tür farklılıkların üstesinden gelmenizde en büyük yardımcınız olur. Önemli olan sizin uyumlu olmanız ve birbirinizi gerçekten anlamanız. Peki, çevrenizden bu durumla ilgili nasıl tepkiler alıyorsunuz? 😊
03 Yorumla
Soran1 yılSence genç mı yoksa 56 yaşında adam mı?
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAşk gözleri kör eder derler ya, bence sadece yaşa değil, enerjiye ve mutluluğuna odaklanmalısın! Eğer o sana kendini genç hissettiriyorsa, neden olmasın? 🥰 Ama tabii çevre baskısını da göz ardı etmek zor, onları nasıl aşmayı planlıyorsunuz? 🫶
- 1 yıl
Abi adam 30 yasindayken sen yeni doğmuşsun düsun :) rahat yasam icin degmez mi demissin. Biz seni anladik zaten. Devam et rahatlık icin o zaman :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, burada aklı başında olup da yaş farkı az diyecek bir kişi çıkmaz yani sanmıyorum. Elbette çok hatta devasa derecede.
80 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı.
u 1 yılevet çok
10 Yorumla Lütfen böyle sorular yazarak bu yaş farkı durumunu normalleştirmeyin. Aşkın yaşı yoktur dedik ama bu paranın yaşı yoktur oldu. Yani sen gençliğinin baharındasın 56 yaşındaki bir adamda ne bulmuş olabilirsin ki? Yani evet parası olabilir zenginde olabilir ama neden geleceğini ona adıyosun. ya da onunla vakit kaybediyorsun. Soruyu dassak gecme amaclı yazdığını biliyoruz zaten ama bu durumu normalleştirmeyin. Diğer nesillere kötü örnek oluyorsunuz. Onlar bunun doğru bir şey olduklarını zannedecek ama doğru değil yapmayın. Sizi onca şeye rağmen okutup büyüten ailenize yazık gerçekten ya. Ayrıca soru gerçek olsaydı zaten gizli kullanıcı olarak yazmazdınız. Lütfen Xper puanı için böyle şeyler yapmayın. Siteyi biraz da olsa kendinizi geliştirmek için kullanın yani.
224 Yorumla
Soran1 yılWalla trol değil gerçek bu durum
Soran1 yılEvet farkındayım normal bir durum degil
Soran1 yılAyrılıp daha yaşıma uygun birisiyle berbaber olmak
- 1 yıl
Eğer dediğiniz gibi "dassak geçme " amacıyla soruyorlarsa çok ayıp yani, ben bu siteye hoşlandığım kızdan red yediğim için kaydoldum, cozum bulmak adına uğraştım, olmadı, şimdi de kız erkek ilişkileri konusunda insanların fikrini almaya çalışıyorum, rastgele saçma sorular soran insanlar var , üzüldüğüm konu ise kurunun yanında yaş da yanıyor...
- 1 yıl
@13579umut evet gercekten ya. böyle sorular daha çok öne çıkıyor adam gibi sorular varken
Soran1 yılTrol değil sorum
Soran1 yılNeden öyle umuyorsunuz
- 1 yıl
@13579umut eveeett
- 1 yıl
@nisaasiny evet ya
Soran1 yılBoş soru değil çanim neden boş olsun
- 1 yıl
@nisaasiny yanii DJOPSAHOUWGIDUGASHDSAM bide biliyormuş büyük bir fark oldugunu
Soran1 yılNeden dalga geçiyorsunuz
- 1 yıl
Rahat yaşamak için değmez mi diye güncellemişsin soruyu. rahat yaşamak için senden büyük biriyle mi olmayı soruyorsun? Bu ne simdi? Rahat edeyim diye biriyle olmayı seçiyorsan bu senin Kendi tercihin Ama bu herkese göre doğru bir şey değil, Ben dahil :)
Soran1 yılAslında kimseye göre doğru değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Merhaba Bu sorunun cevabı çiftin dinamiklerine bağlı. Yaş farkının avantajları arasında olgunluk, deneyim, mentorluk ve farklı perspektifler yer alırken, dezavantajları arasında farklı yaşam evreleri, sosyal çevre sorunları, sağlık sorunları ve toplumsal baskı sayılabilir. Önemli olan çiftin birbirine olan sevgisi, saygısı, anlayışı ve uyumudur. Her ilişki kendine özeldir ve önemli olan çiftin mutlu olmasıdır. Bana göre 30 yaş gibi ciddi bir yaş farkıdır ve bu yaş farkı çok olduğu için gelecekte ilişki sorunu olmasa bile birçok sorun getirebilir mesela sağlık sorunları gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılRahat yaşam için değmez mi bu evliliğe sözünden bu evliliğin çıkar ilişkisi oldum anlıyorum eğer yanlış anlamadıysan bil ki değmez gerçek kalbin olmayan birisi gerçekten sevmediğim birisiyle evlenmek ileride sana öyle mutsuzluklar yaşatır ki tahmin bile etmezsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOlgun kadin veya erkeğin olayı her türlü genellikle iyidir. Karşıdaki genç olunca, sevgi de olsa bazı çatısmalar, farklılıklar olabilir, olmayabilir de. Birçok konuda bilgi sahibi, kariyer sahibi biriyle olmak farklı olabilir birçok kadın veya erkek için. Olmayabilir de :) onu taşıyabilmek de bir maharet :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Sevginiz hakiki ise Allah mutluluk versin, Ama içerisine düşmeyen anlayamaz
Kimsenin düşüncesinin sizi etkilemesine izin vermeyin, Bu arada insanlar arasında tavrına çok dikkat etmelisin, özellikle birlikteyken, o nun senin kadar esnek olmadığını bilin, toplum içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZira evlenmişsen kararını vermişsin demek yoksa ben bunu baba sevgisi görmemiş birinin öyle bir figürden sevgi bekleyişine girmiş biri gibi görürüm. yaşın çok genç ve ilerde seni hiç bir anlamda tatmin edemeyecek yaşı gereği o zaman da böyle düşünecekmisin bilmem. Ama benim için olmaz bir kriter yaş kendimden 1 yaş küçük birini bile istemem kaldı ki 30 yaş büyük biri yok en fazla 6 7 yaş olmalı o da en fazla çok aşıksam.
10 Yorumla
1 yılÇok olan eşinin parasıdır muhtemelen. Çünkü 30 yaş büyük birisini neredeyse kimse kolay kolay istemez
31 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum parası için beraber değilim
Gizli Üye(25-29)1 yılKiz bunla evli misin değil misin ölmedi mi o ayyaş daha hep ayni konuyu açiyon? Adami parasi için kullaniyorsan birak. Kullanmiyorsan devam et bu ne ya hep ayni soruyu soruyon artik biktik be ya.
111 Yorumla
Soran1 yılEvet evliyim
Cevap sahibi1 yılNe zaman evlendin
Cevap sahibi1 yılKiz yaşinda genc 56lik moruk baban yasinda tamam bende olgun severim de 35 en fazla
Soran1 yıl2 sene oldu
Soran1 yıl4 yıl sonra 60 olacak ve ben 30 yanında dede gibi duracak ve çok kotu
Cevap sahibi1 yılSeverek mi sanki soruyu bazen sevgilinmis gibi aciyordun ee tamam evlenmissin sorun ne durumu iyiyse anlaşiyorsanuz seks hayatinzda iyise bitmistir. niye surekli bu soruyu aciyon
Cevap sahibi1 yılOnu duşunemedin mi o zaman boşan seni bence yanlis kararlarin buraya suruklemis boşluk yasamissin sen kendine uygun birini bulamadin mi
Soran1 yılBir geleceğim olmadığını düşünüyorum çünkü çocuk istemiyor ve hiç bir arkadaşımla tanışturamadim çekiniyorum babam yaşında adamla evlendiğim için
Cevap sahibi1 yılAyril o zaman ya da sen bilirsin bilemicem daha gencsin birini bulur yeniden evenirsin bence sen benim ünideki arkadsima benziyon aglayip sizlaniyordu cocugun yanina gidiyordu cunku cikari vardi muhtemelen seninde bu adamdan cikarin var
Soran1 yılEvet rahat yaşam
Cevap sahibi1 yılAdam olunce serveti senin olur o zaman keyfine bak cocuk ta olur senin yasin genc patlat bir tane
1 yılabicim gençsin çıtırsın 56 yaşındaki kuşu kalkmayan herife nasıl baktın ya ne vizyonsuzsun
214 Yorumla- 1 yıl
56 olunca öyle mi oluyomuş 😅
Soran1 yılNe oluyor Muş 56 olunca
- 1 yıl
tamam kardesim git çık 56 ile 5 seneye ağlarsın
- 1 yıl
burada eli seyinde olan büyük adamları dinleyip yakma kendini
Soran1 yılHata ediyorum farkındayım
- 1 yıl
inşallah hatandan dönersin
- 1 yıl
Kuş muş yazmış :) 50 yaş üstünü gömmüş çocuk :)
- 1 yıl
gömmeyeyim mi kardesim sen 50üstümüsün ne bu alınganlık ben anlamadım 56 yaşında adam ne verebilir bu kıza gencecik kız mezar mı verecek kıza aq konusturma beni burada
Soran1 yılRahat yaşam verebilir 56 yaşında adam
- 1 yıl
yav sende git evlen o zaman aq ne tatava yapıyon ya
Soran1 yılSende ne kızıyorsun
- 1 yıl
ne ne kızıyosun ya 26 sın aq yaşıtımsın git kendine benim gibi genç okumus doktor birini bul ne gidip 56 yaşındaki dedeyle oluyosun + bu kadar olmak istiyosan ol yani ne diyim aq seni düşündüm yapma dedim
Soran1 yılEvet haklısın
- 1 yıl
Şu kufurlu kaba uslubunu bir duzelt istersen genc. Bir sakin ol...
1 yılÖzet geçeyim olmaz, ileriki yaşlarında pişman olabilirsin ama sonuçta bir insan, tavsiyelerden akıl alamıyorsa yaşaması gerek. Yaşa ve pişman ol
00 YorumlaGerçekten sevdin mi? Ön yargılı değilim sadece merak ediyorum yaş farkına rağmen ailen nasıl izin verdi?
04 Yorumla
Soran1 yılAilemn izin vermedi kaçtım
Soran1 yılEvet yapmış iki oğlu var
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılYok knk az olmuş bile. Mezardan falan birini bulamadın mı?
12 Yorumla
Soran1 yılAhahhh bulamadım
1 yılYok artık tabikiii de çok deyim yerindeyse babanız yaşında, düşünsene o otuz yaşındayken dünyaya gelmene otuz yıl vardı arada kaç kuşak var ahh
10 Yorumla
1 yılaşkım bence çok kuşak farkı var çünkü bilemiyorum ama sen daha iyi bilirsin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBana saçma geliyor. Çok fazla ben 19 yaşındaki kızla yapamam mesela
22 Yorumla- 1 yıl
Yaparsan da adam değilsindir bence kendi yaşıtların varken neden bakasın
- 1 yıl
Onlar bakıyo ama 😄
düşüncelerimle birisini öldürebiliyor olsam bu sen olurdun
20 Yorumla39 yaşındayım, 19 yaşında biriyle evlensem normal mi?
02 Yorumla
Soran1 yılDeğil
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılBenim için çok. Kendimden 30 yaş küçük kızı 5 metreden fazla yaklaştırmam yanıma. Gitsin kendi akranlarıyla oynasın.
01 Yorumla- 1 yıl
Güncellemeye güncelleme: Cevapların hepsini okumadım ama hayır diyen kadınlara helal olsun. Herkes soran arkadaş gibi gold digger olmak zorunda değil. Ayrıca benim de gururum var, 30 yaş küçüğüm olan bir kızı paramla ayartamam. Kendi de gelmesin.
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılYani ben 7 yaş xok diye reddedildim yani ama sende sanırım para için evlendin yoksa bastinlu biriyle ne işin olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılabla amacın ne senin sitedeki 30 yaş farkı sorularının %90 ı sana ait. alkolik kocanla mutluysan bize laf düşmez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAllah akıl fıkırsın versin 30 yaş nedir ilk oncelıkle enerjı uyumu olmaz zaten perfonmans dusukluda olur zmaanla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eşinin fiziksel ve mantıksal duruş ve görüşüne bağlı
03 Yorumla
Soran1 yılFiziksel derken 172 boy 90 kilo kır uzun saçlı dişleri yamuk bir adam
- 1 yıl
Iyy şaka mı
Soran1 yılŞaka değil canım
Çok ama siz evlenmissiniz zaten , siz mutluysan bir problem yok , ömür boyu mutluluklar dilerim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBana bile çok dersin normalde ama sen onu neden sectin
02 Yorumla
Soran1 yılSevdim
- 1 yıl
Ne kadar oldu evleneli
Bence az biraz daha olgun tercih edebilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılKaç mesela?
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. sen 40 yaşında kadınlığının doruğundayken o yaş yetmiş iş bitmiş olucak yaşlıya bakarım diyorsan evlen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
1 yılBana çok gibi geldi ya ama birbirinizi seviyorsanız sizin bileceğiniz bir iş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet çok fazla sen 40 yaşına geldiğinde gezip tozmak isterken o zaman o sana ayak uyduramaz
10 YorumlaAz bence 50 falan olmalı. O ne öyle çoluk çocukla mı uğraşacaksın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. aynı soruyu 30 yaş farkı gibi otuz defa sordun. çok dedik, evet çok dedik. valla çok dedik
10 Yorumla
1 yılSen iyi misin? 30 yaş büyük adamla ne yapıcan? Evde yaşlı mı bakıcan?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılyapay zeka bile çok demiş ama bence olur dkdnndndndmdmmdnx
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş çok ama çok fazla yani şöyle düşünün benim annemle aram da 27 yaş var :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYok olmaz siz anlaştık sonrası önemli değil size mutluklar dilerim
00 Yorumla Bu tarz ilişkiler genelde çıkara ve maddiyata dayanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYine mi sen 😅 emin ol az değil fazla sen nasıl görünüyorsun kim bilir kocan nasıl görünüyor. Hem seni tatmin edebileceğini düşünmüyorum
08 Yorumla
Soran1 yılKocam yaşlı görünüyor 😅
Cevap sahibi1 yılNe buldun onda. Yakında aldatırsın ya da ayrılırsın muhtemelen
Soran1 yılNeden aldatayim ki veya ayrılmayın
Cevap sahibi1 yılİlerde yaşlanacak zaten yaşlı ama seni tatmin edemez yakında napıcaksın
Soran1 yılEvet yaşlı ve beni tatmin edemiyir
Cevap sahibi1 yılO zaman aldatman kaçınılmaz olacak ya da sürekli mutsuz olacaksın
Soran1 yılSence ne yapmam lazım
Cevap sahibi1 yılÇıkıyorum gzlden konuşalım bu konuyu
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl330 biraz çok 20 olsa normal.
Ama anlaşıyorsan sorun yok, bedensel ve ruhsal olarak seni tatmin ediyor ise hiç kimseye bir şey sormana gerek yok.
Hayat senin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Elbette cok o nedir baba gibi adamım pili biter senın tam çagında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılErkekler geç olgunlaşır arada yaş farkı olmalı fakat 30 yaş farkta çok fazla.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok tabiki nerdeyse anne baban yaşında olur o kişi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılAdam 60 gelince yerinden kalkamayacak ne yapacaksın o zaman
05 Yorumla
Soran1 yılNeden yerinden kalkayamasın
- 1 yıl
Kızım yaşlanıyor senin isteklerini karşılayamaz emekli maaşı için mi evlenmek istiyorsun
Soran1 yılKarşılamasın emekli maaş ne alaka
- 1 yıl
Parası olmayan adama senin gibileri bakmaz açık ol
Soran1 yılEvet haklısın
1 yılAz, 70 yaş fark olsun. Hem mirasa da konarsın hem de enişte olgun olar
00 Yorumla
1 yılBeşik mi kerttlier adam askerdeyken. Sorun olur mu diye sorana kadar bile sorun oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSözün bittiği yere
baba kızını kertiyor gibi bi durum bu.
birbirinizi mideniz nasıl kaldırıyor akılalır gibi değil.
01 Yorumla
Soran1 yılMide ne alaka
Gizli Üye(36-45)1 yılYok canım niye çok olsun , alt tarafı torunu olacak yaştasın.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılYorumlarda sevdiğini ifade etmişsin hangi yönü diğerlerinden onu farklı etti senin gözünde merak ettim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen kendimden 7 yaş büyük birinin yaşını bile sorun ediyorum 30 yaş büyük birini istemezdim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbu adam seni bir yerden sonra cinsellikte nasıl doyurcak acaba
12 Yorumla- 1 yıl
İşte onu düşünmüyor. Kadınlar 30-40 yaş arası çok istekli oluyor o zaman ne yapacak
Cevap sahibi1 yılaldatmak isteyecek belki de aldatacak yazık
1 yılDevasaaa 3ö yaç nedir. Düşünsene 0 yaşından 30 yıl daha geçmemiş. Adam ne kadar büyük. Hem negatif olmasında çoçukda yapamaszının çoçuk 20sini görmeden adam ölür. Yani yanlış bir karar bence.
00 YorumlaRahat yasam ile kastin, parasi olsun, evim olsun, ilerde zengin olayim... o ayri... ama yas farki cok olacagi icin (ve enerji, hayat gorusu, beklenti) dert olacak
00 YorumlaAşkın yaşı yok dedikleri bu değil yalnız. Bu kadar yaş farkı olmamalı (bence). Aşkın yaşı yoktur; 7 yaşında çocuklarda aşkı olabilir. 70 yaşında yaşlılarda aşkı olabilir. (Umarim anlatabildim)
00 YorumlaSizinki çok değil çok az kalır sizinki aşırıya kaçmış. Zamanında evlenseydi senin boyunda 4-5 çocuğu olurdu veya yaşıtın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Matematiği bilen biri bile bu fark fazla der
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAbla hergun aynı soruyu soruyorsun
23 Yorumla
Soran1 yılEvet ablam
- 1 yıl
Toplumsal değerler degismis mi diye günlük kontrol mu Ediyorsun
Soran1 yılEvet 😅
1 yılYani çok hani evet 10 yaş felan neyse de 30 yaşında anne. Babanla yaşıt da olabilir bilmiyorum çok bence
00 Yorumla
1 yılZ kuşağı kızları cidden bıktım sizden ya nasıl bi zevk anlayışınız var sizin ya
02 Yorumla
Soran1 yılNeden yaşlı sevilmez miki
- 1 yıl
Parası olmazsa sevilmez
1 yılKendine baba bulmuşsun baba sevgisi eksikliği bu eş değil kendine gel
02 Yorumla
Soran1 yılBaba mı baba sevgim eksik değil ki
- 1 yıl
Bilinçli reddediyorsun şu an
1 yılNasıl elçi diyebiliyorsun ya ona hiç mi ahlakın yok
06 Yorumla
Soran1 yılAhlakın tabi var
- 1 yıl
Para bu kadar mı önemli ya 10 yaş büyüğünle evlenseydin bari para için.30 yaş ne lan baba çocuk arasında bile o kadar yaş farkı fazla
Soran1 yılNeden evlenilmesin 30 yaş büyük birisiyle
- 1 yıl
Neden evlenilsin? Mesela ben 2000. Yılında doğmuşum o adam ise 2000 yılında 30 yaşında sevgili olmak imkansız sadece sapıklıktır bu
Soran1 yılNeden sapıklık olsun ki
- 1 yıl
Senin değil onun sapıklığı kızı olacak yaşta birine bakması
- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım