Eşim maddi olarak her şeye rağmen mutsuz, sorun bende mi yoksa beklentiler mi fazla 😕?

Eşimle bundan tam 8 yıl önce evlendik. Ben Türkiye'nin gözde üniversitelerinin birinden mezun oldum. 3 tane yabancı dili çok iyi seviyede konuşabiliyorum. Tam olarak okuduğum bölümün Mesleği olmasa da Yıllardır özel sektörde yönetici olarak çalışıyordum. Şuanda 2 farklı kurumda günde minimum 15 saat çalışıyorum. Aylık gelirim 250/300 bin tl civarında. Tam net bir tutar belirtemiyorum çünkü maaş+prim şeklinde çalışıyorum 2 kurumda da. Eşim vakıf üniversitesinden mezun oldu, psikolog olduğu için kendisine çok istediği ve heves ettiği için klinik açtık. Ama kliniğe hiç gitmiyor bile. Maalesef aile ekonomisine katkısı yok. Aksine kliniğin kirası, aidatı, faturaları, vergisi vs ekstra gider. Oturduğumuz ev kendimize ait güncel değeri 200 bin euro civarında, bir kaç ay önce sıfır suv (50bin euro) aldık onun borcu dışında borcumuz yok. 1 tane kızımız var ilkokula başladı bu sene. Eşime özellikle instagramdan görüp heves ettiği herşeyi de almaya çalışıyoru+dum yıllardır. Robot süpürge, Dyson hava temizleyici, Dyson saç düzleştirici, airfryer vs akım olan herşeyi aldık. Çoğunu kullanmıyor bile artık. Her ay düzenli olarak kıyafet makyaj çanta VS için de ciddi bir bütçe ayırıyorum. Valentino, Armani, Calvin Klein, Guess, mango, zara vs gibi mağazalardan sürekli alışveriş yapıyoruz. Ama eşim hala dubai'ye gidip yerleşelim orada iş bul gibi isteklerle geliyor. Geçen sene taylanda tatile gittik bu somestr tatilinde neden baliye gidemiyoruz diye kızıyor. İş yerlerinde de yönetici olduğum için çok sık tatile çıkamıyorum diye trip yiyorum. Sabahtan akşama kadar çalıştığım için evde hiç yemek yemiyorum maalesef ama eşim ve kızım belki yerler diye evde hazırda herşeyi bulundurmama rağmen eşim hiç yemek yapmıyor. Haftada 2 gün evdeyim o günlerde de dışarı da yemek yemek istiyor. Ev işlerini de izinli olduğum gün birlikte yapıyoruz. Çamaşır serme toplama tozma alma vs. Eşim arada bu kadar çok çalışma diye kızıyor ama mevcut şartları korumamız, araba kredisini ve klinik ofis kirasını ödeyebilmek için mecbur olduğumu açıklamaya çalışıyorum sanki hiç haberi yokmuşcasına. Bu arada Cinsel hayatımız sıfır. Cinsel açıdan hiç tatmin etmiyor beni ama eşimi aldatmıyorum tabii ki. Eşimse sürekli onunla yeterince ilgilenmediğim ona sevgi göstermediğimi söylüyor. Sizce ne yapmalıyım?

Eşim maddi olarak her şeye rağmen mutsuz, sorun bende mi yoksa beklentiler mi fazla 😕?