Boşandığım ama hâlâ çok sevdiğim eski eşimi para ve yalanla kaybettim, sizce tamamen bitti mi 😞?

Hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmedim 3 ay önce boşandık mecvurluktan maddi durum vesyare ama birbirinizden kopmadik bir kaç kez buluştuk konuşuyoruz bazen telefonda buluşmalar da para kimde olursa o karşılıyordu önceki sfeer ben ayarlarım diye benden dedim ayarlayamadim yalan çıktım aramız bozuldu erkek paramı odettirir muhabbeti yapmayın kimse olursa o öder şimdide geçen hafta bu hafta için konuştuk ama ben yine ayarlayamadim üstüne bide elimdeki parayla kumar oynadım çoğaltmak için çok istekliydi hevesliydi bu buluşmaya bende öyle bir kaç gün erteleyelim dedim cevap vermedi boğuluyorum onu çok özlüyorum zaten üstüne bide yalan çıktım tamamen kaybetmekten çok korkuyorum ölmek üzereyim intihar edip kurtuluyum diyorum artık sizce ben napıyım çok severek ayrildim zaten şimdide göremiyorum üstüne bide yalan çıktım başkasına gidermi sinirle ya da bidaha benimle görüşmezmi

Boşandığım ama hâlâ çok sevdiğim eski eşimi para ve yalanla kaybettim, sizce tamamen bitti mi 😞?