Boşandıktan sonra eski eşim çok kötü halde?

Boşandık birlikte olamadık. Ailesi sebep oldu bir çoğuna aslında ikimizin aşamayacağı çok bir şey yoktu. Ben en çok gelecekteki çocuğumu düşünerek hareket ettim. Gelecekte çocuğumuz ziyan olurdu bundan o kadar eminim ki. O da emin hatta bu konuda yapabileceğim bir şey yok ben bu bataklığa battım daha çıkamam kaç kurtar kendini diyor. Şimdi de ne olursa olsun hayatında olan en ufak bir sorunda haber et bana her türlü destekçinim diyor. Her zaman arkandayım maddi manevi diyor. Uzun süredir konuşmuyorduk sesini duydum iyi geldi arada böyle sesini duymama izin verirsen sevinirim diyor. Kimse demesin yoluna sokun düzeltin diye olmaz bu saatten sonra bizden bir şey. Ama bu şekilde olması da ne kadar doğru? Tamam boşanma olduğunda bende ona dedim her türlü destekçinim diye çünkü her şeyden önce onun kendi ailesi onu düşünmüyor hiç. Benden başka kimsesi yok. Annesi ve babasını da bırakamıyor ben bu dünyaya ızdırap çekmeye gelmişim bana bakma sen iyi ol diyor. İçim de el vermiyor açıkçası ama kendi düzelmek veya çıkmak istemediği sürece hayatta kurtaramam. Zaten kurtulmak isteseydi de boşanmazdık.
Boşandıktan sonra eski eşim çok kötü halde?