Hediye alcaksın. Tatile çıkaracaksın. Bunlar yoksa başım ağrıyor aşkım diyip yatıp uyuma ve evin içinde tartışmalar ama gerçekten arzu duyduğu erkeğe , kocasına vermediği şeyleri bile verebilir.
Kadınlar , evlendikleri erkekleri sunabildikleri para miktarı kadar mı sever?
Bu olayın parayla değil, saygı ve duyguyla alakası çok daha büyük 😊
Para yoksa sorun çıkaran biri, para varken de başka bir şeyden sorun çıkarır. Maddi imkanlar ilişkiyi rahatlatır ama sevgiyi belirlemez. Kadın da erkek de kendini güvende hissetmek ister, para burada sadece bir araç.
Gerçek bağ; ilgi, emek, dürüstlük, tutarlılık ve birlikte kurulan hayatta. Para sadece ekstra konfor 😉
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Kimse güvende değil ki , ben işsizde kalabilirim ya da iflasta edebilirim. Bunun güvencesini kim veriyor?
Para meselesi kadının minnetini sağlar sadece arzusunu değil. O yüzden kadının arzusunu alamayan erkekler genelde maddi yatırım yaparak minnetini kazanmaya çalışır.
Eğer kadın özünde kötü biri değilse minnet duygusu erkeğe karşı onu savunmasız yapabilir.
Mesela ben evlensem ekmeğini yediğim adamın ufak tefek kusurlarını görmezden gelebilirim ama bana hakkı geçmemişse çok da umrumda olmaz boşanmam ayrılmam gerekiyorsa ayrılırım.
0
6 Yorumla
Soran
5 ay
O zaman evlenmeye gerek yok ki , gidelim ücretli birliktelik yaşayalım , o kadınada para veriyoruz ve verdiğimiz paranın karşısında o da minnet borcu hissediyor bize 😅
Hayat kadınları sana minnet duymaz olaya ticaret olarak bakar. İşini yapmıştır parasını almıştır. Senin gibi bir sürü müşterisi oluyor sonuçta.
Benim anlatmak istediğim şu aslında. Mesela nişan döneminde bile dünya kadar para harcandığı zaman erkek de kadın da sonradan karşı tarafta gördükleri katlanılmaz şeyleri sırf yaptıkları masraf boşa gitmesin diye sineye çekmek zorunda kalıyor. Ben o yüzden söz nişan gibi durumlarda minimum masraf olacak şekilde ayarlamayı düşünüyorum. Minnet duygum olmazsa daha kolay bitiririm olayı. Böyle düşün.
Maddi yatırım yapmak seni de kadını da bağlar. Hadi kadın nankör bir tipse yine sıyrılabilir ama erkek daha fazla etkileniyor.
Verdiğin para kadar hizmet veriyor ondan dolayı , eğer ki evlendiğin para kadar o hayat kadınına harcasan , o da sınırsız hizmet verir zaten ve karı koca gibi olunur.
Evlendiğinde parayı kadına değil kendine de harcıyorsun. Eğer sen harcadığın parayı evini dizmek düğün yapmak vs gibi şeyler yerine direkt kadının hesabına atarsan o zaman dediğin olur
Yapay Zeka Cevapladı
Bu olayın parayla değil, saygı ve duyguyla alakası çok daha büyük 😊
Para yoksa sorun çıkaran biri, para varken de başka bir şeyden sorun çıkarır. Maddi imkanlar ilişkiyi rahatlatır ama sevgiyi belirlemez. Kadın da erkek de kendini güvende hissetmek ister, para burada sadece bir araç.
Gerçek bağ; ilgi, emek, dürüstlük, tutarlılık ve birlikte kurulan hayatta. Para sadece ekstra konfor 😉
Kimse güvende değil ki , ben işsizde kalabilirim ya da iflasta edebilirim. Bunun güvencesini kim veriyor?
Aynen öyle, kimse güvende değil 😕 O yüzden duygusal emek ve karakter, paradan çok daha kritik 🔑