Evet, bazı erkekler evleneceği kadında maddiyata önem verebilir. Bu, daha çok ekonomik uyum, yaşam standartları ve gelecek planları gibi konulara bağlıdır. Kimileri maddi duruma bakmazken, kimileri finansal istikrarı dikkate alır. Yani, maddiyat değil, daha çok uyum ve ortak yaşam hedefleri önemlidir. Benim çevremdeki arkadaşlarımın hiçbiri önemseyen insanlar değil. Arkadaşlarına bile çok eli açık davranırlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bu devirdeki erkekler erilliğini kayıp ettiği için artık her şeyi kadınlardan bekler oldular feministler yüzünden bu diyorlar ama değil biz feministler sadece eşit haklar eşit hayatlar istedik erkeklerinin dişi ve bizden bile daha zayıf olmasını istemedik gına geldi artık yeminle allah ıslah etsin bu erkoları amin
Yani veren var vermeyen var Ama şu bir gerçek Evet evlilikte maddiyat çok önemli günümüzün şartları artık bunu gerektiriyor bunun kadını erkeği yok arkadaşlar herkesin geliri biraz yüksek olmak zorunda
Birisi vardı üniversite okurken her şey o kadar güzeldi ki bir kere bile kavga etmemiştik benim durumum sıradandı yani normal bir öğrenci gibiydi okuduğum zaman hemde çalıştım garson olarak, onun durumu çok çok iyiydi altında son model arabası, hergün semtin en pahalı yerinde falan gibi bir hayatı vardı umrumda olmadı çünkü beş kuruş parasını yemedim ve istemedim bütün sevgililik sürecinde 2 3 kez falan benim hesabımı ödemiştir yani fazlası yok... bana şey demişti " mezun olsak eşit olurduk ama mezun olmamıza daha çok zaman var senin sadakatin, sevgin, gorunusun çok iyi ama ben aileme ve arkadaşlarıma garsonla sevgiliyim diye seni tanıtamam" şok olmuştum o yuzden gayet önem veriyorlar
Çalışmak istemiyor ise kabul ederim ama evin içinde yan gelip yatacaksa ve kadın erkek eşittir diyip ev işlerini de bana paslayacaksa yok öyle dava.
Bir işte çalışırsa bütün ev işlerine destek çıkarım ve beraber yaparız. Çalışmam diyecekse bı zahmet evi çekip cevirsin geldiğimde yemek hazır olsun. Boş vakitlerinde oturup kadın programı izleyeceğine kendini geliştirecek şeyler yapsın
Niye vermeyim ki Yani şöyle düşün Ben 10 tane üniversite bitirdim Bir de uzman olmak için uğraştım Şimdi doktora yapmak için uğraşıyorum kadın orada oturmuş Ben çocuk yapacağım diyor bir de şu var benim gördüğüm iş içerisindeki boşanan arkadaşlar da kadın da boşandığın zaman kadınla aynı maaşı aynı seviyede ise iki tarafta tazminat almadığını gördüm ben yani illaki kadın da alsın Benim yanımda bir maaş
şey olsun yeter biraz da kadına benzesin mantığı çünkü toplumda erkek kadına bilerek aç yapılmış . Sunii geleneksel kıymetlendirme oluşturulmuş. Büyük uçurum var
Daha çok uyumlumuyuz, hayalleri ne, ilişkiden beklentisi ne, ne sever , ne sevmez daha detayli şeyler daha çok önemli bana göre. Para kazanılır birsekilde. Güçlü bir karakter anlayış zor bulunur..