Aşırı bencil ve paracı kayınvalide ve kayınbirader eşimi maddi olarak sömürüyor, ne yapmalıyım 😔?

Eşimle 4 yıldır evliyiz eşiminde desteği ile ortak alınan evde oturuyoruz kayınvalidem tek yaşıyor ama biz ona her ay kira desteği veriyoruz ekstralar hariç eşimin kardeşide cezaevinde normaldede sürekli para ister kayınvalidem şimdide kaynım cıktı işter iyice sarma sardı eşim vicdanlı alıştırmış sürekli vermeye sürekli istiyorlar dün yine kardeşi cezaevinden abime söyle bana 4 5 üst alsın demiş bende kızdım kızdım diye eşimi dolmak için hemen aramış Allah ya siz para yok diyorsunuz ben yatak odasında sakladığınız paranızı gördüm demiş eşim bagırmış kızmış benim evime gelip hastalık saglık diye kenara sakladığımız parayı evi karıştırıp bulmuş cıldırdım resmen alsaydı birde evime gelen herkezde süphe duyabilirdi eşim işi gücü para kadının bu arada sosyal gece hayatı olan biri hamama gider parasını bizden alır dip boya parasına kadar bizden alır cocuguma birişey alırım babana söyle banada alsın der birşeyde diyemiyorum eşimin babası vefat etti öyle samimi olduğu akrabası hiç yok bir annesi birde kardeşi var ama eşimi sürekli para para diye yiyip bitiriyorlar bizi sürekli evle tehdit eder annesi ozaman cıkın evden diye eşim şeker hastası ve engeli var %60 otelde calışıyor babasıda öldükten sonra birsürü borcu kaldı maaşından kesiliyor ne yapacağımı sasırdım bir evim kalmıştı karıştırmadıgı onuda yaptı ne yapmalıyım siCe

Aşırı bencil ve paracı kayınvalide ve kayınbirader eşimi maddi olarak sömürüyor, ne yapmalıyım 😔?