Kendi kendine yetinen
Ev hanımı sizin paranızı yiyen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çoğu erkek kendisinden daha fazla maaş alan, daha güçlü olan kadınlardan triggerlanıyor
kendisinden aşağıda olan kadınlarla erkeklik kompleksini tatmin etmeye çalışıyor
Aynen öyle maalesef
kendi kendine yetsin, benim hatamı kapatsın, benle tartışabilsin bilimsel felsefi, bana öğretsin ben de ona öğreteyim. ilgi bağımlısı prenses olmasın fiziksel ve zihinsel olarak güçlü olsun. sırt sırta savaşabileceğim bir kadın severim ben.
Erkek güveneceği yarı yolda bırakmayacağını düşündüğü kadını sever
Yarı yolda bırakır
Çocuksa yapar erkek adam yapmaz
Kendi ayakları üzerinde durup erkeğine bakan kadın candır.
Vayyy
Toplumsal tabu ve cinsiyetçi yaklaşımların canı cehenneme. İnsan olarak bakamadık erkeğiyle kadınıyla şu hayatta. Kendimiz olmak varken ben neden toplumun yarattığı erkek modelini oynamak zorundayım ki.
Benim oyum net: Kendi kendine yetinen kadın 😊👍
Kendi ayakları üzerinde duran kadın hem saygı uyandırır hem de ilişkide dengeyi güçlendirir 💪 İki tarafın da maddi manevi katkı sunduğu ilişkiler daha sağlıklı olur. Sadece paraya bağlı bir düzende bir süre sonra saygı ve huzur azalabiliyor. Güçlü kadın her zaman daha çekici 😉
Cevap
6Cevap
Çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran kadınları çoğu erkek daha çekici bulur. Parasına tamamen bağımlı kadınlar kısa vadede ilgi çekebilir ama uzun vadede saygı ve denge eksik olur. Kendi hayatını idare eden, özgüvenli kadınlar hem eşit hem de partner olarak daha değerli görülür.
Hizmetçi isteyen genelde kendine bağlı ister diğer erkek ise saygı duyar ister çalış ister bağlı kal der
Kendi ayaklarına üzerinde duran kadın sever değil de kendi ayakları üzerinde duran kadın kendisi için çok iyidir yani erkeğe karsı daha özgürdür bence.
Kadın erkek parasini yiyecek
Vayy erkekliğin özütü
Tabiki yiyecek helal hoş olsun
Sen nasıl bir erkek istersin
Bende kumralim
Vayyy
Kendi kendine yeten kadın her zaman öndedir.
Trip atmıyorsa iyi
Derde bak Sjsjsjsjjsjs
Kendi kendine yeten kadın.
İlki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?