AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
bız bi kac mislini alıyoruz da ne oluyor bro. boş ver.
Soğuk yapmayan da vardirda denk gelmiyordur ve kardesim
En azından netler kimse asgari ücret kazanan birini sevmek zorunda degil maalesef hayat cok acı ama bu bir gercek bende asgari alıyodum Şu an isten cıktım
Merak etme kardeşim ben zamsız 50.000 TL alıyorum dedim kız onu bile beğenmedi
Avrupa'ya göç et knk orada maddiyat çok önemli değil sıradan işlerde bile para kazanabilirsin çok rahat yaşarsın bide kadınların kendi ekonomik özgürlüğü oluyor erkekten maddiyat beklentisi hiç yok Türk hızlarına bakma sen istiyorlarki erkek bana kredi kartı versin gezip tozayım alışveriş yapayım evde gün boyunca yatayım
Kimseden maddiyatından dolayı kaçmam bana yeticeğini düşünüyorsa no problem 🤦🏼♀️😅
Çünkü slaklar sevgisiz paranın anlamı kalmaz ama bunu anlayamıyor bazı hemcinslerim parasız huzur olmaz slak slak şeyler kendilerine CEO koca istiyorlar sanırım
sen git fakirle evlen o zaman çalışmalar bunun aksini gösteriyor sonra devletten yardım dilenme ama sana kimse acımayacak
@ConejoEstrella kimseden yardım istemiyorum aslında lafım asgari ücrete de değil, bok götüren ekonomiye de değil sadece insanların bu kadar para göz olması, her şeyi hiçe sayıp para manyağı olması çok saçma geliyo bana para önemsiz de demiyorum acımada beklemiyorum kadınların erkek maaşına bağlı olması beni delirtiyo
olay maaşa bağlı olması değil hayatını idame ettirebilmesi parayı bile yönetmesini beceremeyen biri nasıl aile kurup idame ettirebilcek neyle bakıcak
@ConejoEstrella parayı yönetimi nerden geldi anlamdım
iyi bir işe sahip değil her şey ateş pahası sevgi karın doyurmaz sen çocuğuna istediğin şeyleri alamadığın zaman o aşk biter evde sürekli aynı şeyleri yiyip para hesabı yapınca işlerin iyi gideceğini mi sanıyorsun
@ConejoEstrella sen neden kendın aklını kullanıp calısıp zengın olmuyorsunda bır erkek gelsın onun parasını yıyıp tembel tembel hayat yasayayım dıye düşünüyorsun o zaman, sızın gıbılere paralarını yediren erkeklere acıyorum
kadın çalışmasın diyen kim mk erkekte çalışmak iyi iş sahibi olmak zorunda ama
ayrıca ev işlerine gelince nedense yok olmasını biliyonuz ama siz niye tembellik yapıyonuz o zaman herşeyi kadından bekliyonuz
hem çalışan kadın seçmek de sizin elinizde size bişi diyen mi var
@ConejoEstrella erkgın tabıkı iyi bır işe sahıp olması lazım ama sen babanda asgerı ücret alıyorsa ve öyle evde yaşamıssan erkegınde asgerı ücret almasına laf edemezsın herkes aynaya baksın denk olduğu kısıyle takılsın istiyorum, ben 40 k maaş alıyorum kıram yok arabam var ama asgerı uctetlı bır kız istemem kulağa hoş geldı mı bu?
Istemem desem '
evet mantıklı olan bu çünkü
@ConejoEstrella sen bu tiple hiçbişey isteme abla bence direkt bir erkek alsa kabul et
#ConejoEstrella benim kız arkadaşımn bindiği 10 milyonluk araca sen binemen sen zengin adam istersin de adam da kendi denginde bir kadın ister kendine bakamayan kadını ne etsin erkek zengin erkek sizin gibi para avcısı kızlar tercih etmiyor maalesef
sen kendi tipine bak ben kendi dengimi buldum zaten de senin gibi saygısızı kimse almaz aen kendi paçanı kurtarmaya bak
benimde mal varlığım yüksek ki sırf yazlığın değeri 10 milyon 2 ev var kiraya versen 40 bin eder şehrin merkezinde
araba da umrumda değil ben araba sevmem
herkes kendi dengine bakacak
yok öyle kızı alıpta kötü hayat yaşatmak çok istiyorsanız kızınızı öyle biriyle evlendirin de göreyim hadi
😂😂 sen fakir muhabbet yapıyorsun farkında isen bende olanı söyledim zenginlik övünmen die kendi fabrikami kiraya versem bende 50 60 bin TL geliri olacak ondan fazlası fabrika karşılîyor 😂😂ama yine de benimkinin bindiği araca da eve de sahip olaman kızım kiminle evleneceği kendisi karar verir merhamet yoksa milyonluk kurtarmaz herkes kendi dengine bakacaksa sen sınıfta kalırsın mesele maddiyat olsaydı ne hacet kadına ya da erkeğe para için evlenecekseniz evlenmen hayatınızı kurtarmaz 😂 ıhanet eden trilyonluk olsa da hayat bittikten sonra para olmuyor o hayatta
ya sen önce bi Türkçe öğren bu nasıl konuşma lan ne dediğin anlaşılmıyor herkes dengine dedim zaten bana ne zengin insanlardan geçinmek için zengin olmaya gerek yok ama fakirde olmayacan
Hadi hadi doğrular acıdır nedense konuşmalarından anlıyorum ne demeye çalıştığını sen evlenme erkeğin hayatını çökertisin zengin olmaya gerek yok evet zengin erkek zengin kız ister ne yapsın babasının bakamadığı kadına baksın bu konu da herkes kendi dengi denginedir o yüzden kendim gibi varlıklı biri ile evli olmam maddiyat ikiye katlıyor parama çökmüyor en azından
senin sıkıntın var o belli oldu bak işine muhatap olma benle
Ona sıkıntı denmez babasının kazandığı parayla geçinip üstüne evlenip koca cebinden yiyeyim hesabı yukardaki bayan sen git fakirle evlen devlet sana acımayacak diyorsun acınacak duruma düşecek kişi sen olursun kimse değil bir kadın kendine bakmasını beceremiyorsa baba kocayada bakarak kendime bakıyorum demeyin sıkıntı kimde o belli zaten 😂 önce popo büyûtecegine karnını doyur sonra fakir zengin muhabbet yap 😂
babam yok önerin çöpe gitti tek erkekte çalışmıyor ayrıca olmayan beynini al ve defol git konuşma benle
Askeri ücretle geçinmek ne kadar zor biliyor musun birde ev kiraysa geçinmek daha çok zor
Yapar tabi sen onları ne sandın onlar hanlar da saraylar da yetişmiş babaları onları kuş sütü ile besliyor özel jet uçakla alıyor her gün evlerinde kuzu çevirme eksik olmuyor kendileri sarayda yaşayan prenses sen ben kimiz ki onların yanında
İş dışında nasıl birisin
Sohbeti sosyal medyada mı yapıyorsun reelde mi
İş dışında gayet dürüst, sadık, sempatik biriyim. Sosyal medyada da, reelde de konuştuğum birkaç kişiden aynı tepkileri aldım. Toplumdaki çürüme nedeniyle insanlar biraz da böyle oldu diye düşünüyorum. Artık kimsenin kimseye güveni kalmadı. Aşk, sevgi gibi konular anlamsız oldu. Herkes refah ve güzel bir hayat yaşamak istiyor. Evlenince çalışmak istemediği için çoğu insan, asgari ücretli biriyle bir hayat hayâl bile edemiyor. Herkesin önceliği rahat bir yaşam oldu yani.
Benim çevremde de kadınların ev hanımı olmak istememesinden yakınma var gibi gözlemledim. Yani bu sitede biraz modernite anlayışı baskın gibi geliyor reeli yansıtıyor mu bilmiyorum
Ben de Dış görünüşe önem veriyorum tabi bu göreceli bir kavram.
Asgari ücretle geçinmek zor ev kira market faturalar derken para kalmaz ki
Ben mühendisim iyi para kazanıyorum yanımda düşük bütçeli erkek istemezdim açıkçası denk olmalı
E zaten olmasi gereken de bu
abim yıldız teknik elektrik muh. kazanç ı çok iyi narsist egoist birisi şiddet eğilimli alın sizin olsun
Herkes kolay para peşinde.. Herkes ister yüksek maaşlı ve rahat çalışmayı. o zaman kendi kazansın sana versin o kişiler..!
Dostum asgari ücret mesleği olmayan insanların aldığı ücret çünkü.
Asgari ücretli bir yerde çalışmak o zaman dostum git işkura başka iş bak zor bişey değil yüksek veren yerler var
Ne güzel bro işte elekten geçiriyorsun kimin motor kimin esas olduğunu anlıyorsun
Birazdan gelirler şimdi geçim zor zengin istemek doğal diyenler shshshsh
Aylık 100.000 de kazansam herkese asgari ücret alıyorum derdim harbiden, kimin ne olduğu ortaya çıkıyor
Aynen knk zaten para çoksa tangalar iner :D
Bak bak mühendismiş iyi kazanıyormuş düşük istemezmiş. Buna ne dersin knk. Sanki bana yarına ıssiz kalmayacak. Bugün neyim diyen değil ne olacağım diye düşünmeli insan bunları da elemek lazım.
Daha geçen aylarda bir mühendis forkliftin altında kalıp can verdi. Hiçbir şeyin garantisi yok. Kimse kendini büyük görmesin. Hayat bu, hastalığı var, sakatlanması var, işsizliği var. Asgari ücretli tek başına bir şey yapamaz evet, iki kişinin de çalışması gerekiyor ama nedir yani bu üstünlük? Sorsan eşitiz derler, hemen feminist takınırlar. Bugün bir kız çalışmasa, erkek mühendis olsa, erkek bunu asla sorun etmez. Evi geçindirebiliyorsa sıkıntı yok der, tek başına çalışır. Ben şu kadar kazanıyorum, karım da şu kadar kazanmalı diyen bir erkek görüldü mü şimdiye kadar? Şımarık yetiştirilmiş insanlar böyle oluyor işte.
Bu tipler sadece bizim milletin kızlarında var bu arada 😆😆
İstersen yüksek lisans doktora yap yine asgari ücret alırsın yüksek maaşlı yerde çalışmak şans işi ha bugün asgari alırsın ilerde daha yüksek olur
Kadınım aynı şeyi bende yaşıyorum. İnsan hissediyor
Evi ve arabası varsa asgari ücret sorun olmaz
Kardeşim bırak gitsin umursama karşına düzgün biri çıktığında bunu sorun etmeyecektir.
Annem babamla evlendiginde hicbirseyleri yokmuş. Kazanmışlar zamanla olmuş
Simdiki hemcinslerim hazırı seviyor.
Paranin köpeği olmaya gerek yok
İyi yapıyorlar böylesine değer veriyor erkekler
Sen neden barbie bebek gibi bir kız arıyorsan kızlarda bu yüzden böyle birisini arıyor
Onlar hep böyle 5x asgari kazansanda değişen olmuyor dengesizlikleri artık hat safhada ne istediklerini bilmiyorlar ayakları sağlam basmıyor yere heycan peşindeler her zaman
sorsan babası da asgari ücrete çalışıyordur ama gözleri her zaman yüksekler de kibirli klasik tc kızı şaşırmıyorum aklınız varsa türk kızlarından uzak durun yabancı kız her zaman iyidir
Kadın demek para demek artık o huzur mutluluk sevgi arayan kızlar yik ahlakına değil cebine bakıyorlar para bitince de baskasina tabii o yüzden takilma boş ver
benim yorumu silmişler diğer hesaptan tek diyecegim knk benim son 1 yildir arabam bide kendi meslegim var işin garibi kimle otursam kalksam evlenmek istiyorlar :)
Milleti beğenmiyorlar. Sonra gidip en alakasız tiplerle evleniyorlar. Sıkma canını. Allah’ın adaletine güven.
En alakasız tiplerle evlenmesi çok iyi oluyor, tencere kapağını buldu diyorsun. 😄😄
Öyle zaten bro. Önüne geleni reddediyor sonra gidip en psikopat ve tipsizle oluyorlar çok denk geldim 😀
evleneceğim kişinin asgari ücret almasını istemezdim çünkü bu ekonomide bu şartlarda geçim zaten çok zor
Paranın olduğu yerde sevgi ve ilgi olmaz ama
Seven olsa bir yolu bulunur bence ek iş yaparsın eşinde çalışır birlikte iş yeri açarsınız vs vs hersey gönülden geçiyor ne yazık ki
Kimseyi takma, büyük ihtimalle sana tamamen paraya önem veren kişiler denk gelmiş. Bu tarz kişilerden uzak durmak lazım.
Maddi anlamda zorluk çekmek istemiyor. İstanbul gibi büyükşehirde yaşıyorsanız zorlanma ihtimalini düşündüğü içindir. Asgari ücretle geçin zor.
@Ankistizm çalışsın evine baksın o zaman kadın sjsjjs erkekte zorluk çekmek istemiyor dmdmf
@CANÖzkan1 Elbette, kadın çalışırsa daha iyi. Kendine güveni de olur. Maddi olarak zorluk olabilir bence İstanbul gibi şehirlerde, yetmez yani. İki kişide asgari ücret alsa
Yav kadın çok kazansın işte azıcıkta o emek göstersin hep erkek çok kazansın eve baksın kadın kendi yesin oh ne güzel dndmkd
@CANÖzkan1 Kadın zaten arka planda çok çalışıyor. Evle ilgileniyor, kadınlık yapıyor, çocuk doğuruyor. onları büyütüyor. Yuvayı dişi kuş yapıyor. Erkeğin de her anlamda kadına rahat ettirmesi gerek
Yoo çocuk istemiyorum, zaten ev işini ben yapıyorum normalde tertemiz titiz yaşıyorum, şef gibi yemek yapabiliyorum hadi bakalımmm büyüttüğünüz 3 5 dandik iş yok oldu hangi kozu kullanacaksınız?
@CANÖzkan1 Kendi kriterlerinize uygun birini bulmanız ve mutlu bir yaşam sürmeniz dileğiyle..
İyi akşamlar (Ne yazsam illaki çürütecek bir şey bulacaksınız, iyi dilekler dilemek en iyisi)
Asgari ücretle tek kişi olsan bile yetmiyor kral ekonomi çöp, geleceklerini garantiye almak istiyorlar ama sıkma canını
enayi yok çünkü sizin bin tane kriteriniz varken kimse fakire bakmaz gerçek kadınlar tabi diğer dangalaklar hariç
Femcelsin
evet öyleyim sıkıntın mı var
uza
Zafer partili kız bul. sen de aq suriyeliler e gidiyon zencilere gidiyon sonra reddedildim
Herhangi bir parti hayranlığı olmasın bence 😄😄
Sana bi kafa atarım trabma yaşarsın zfer partili olursun adamı hasta etme uza lan
Şu an en samimi gelen parti Zafer partisi ama ona bile güvenmiyorum. Kimseye güven kalmadı bu ülkede. Hele ki Oğan'dan sonra
Senin ağzını burnunu kırarsam güvenirsin merak etme
Tek yol Mustafa Sarıgül
Gtünü hadi ordan adam mı tek yol sana burfan bi kafa vururum bak adamo hasta etme
O zaman reisten devam. Biz bu yola baş koymuşuz ey uzun adam 😂😂
Ev kirası? Giderler faturalar kızın kıyafetleri makyajı evlilikte bunlar nasıl karşılanacak? Çocuk olursa masrafları. Kadın kara kaşınıza kara gözünüze mi gelecek
Kb da kendi adına konuş, ben erkeğin kendisine gelirim para ne alaka? Bu kadar abartilmali. Üstelik her erkeğin kaşı gözü kara mı
Her şey çok pahalı artık çoğu kız da çalışmak istemiyor o yüzden asgari ücreti az buluyorlar
ᴏ ᴛᴜ̈ʀ ᴋᴀᴅıɴʟᴀʀ ᴄ̧ᴀʟışıɴᴄᴀ ɢᴜ̈ᴢᴇʟʟɪɢ̆ɪ ɢɪᴅᴇʀ ᴋᴏʀᴋᴜsᴜ ᴠᴀʀᴅıʀ 😂
Fakir adamı anası sevsin. Şahsen kendim gibi birini isterdim aşırı zengin değilim aşırı fakirde değilim. Orta gelirli olsun bide bunların hepsinden daha önemlisi bakımlı olsun.
Seven birisi senin maaşına mesleğine bakmaz kanki hayatina doğru insanlari almaya çalış
Eeeee dostum asgari ücretle bir gelecek yok haklılar sonuçta ben 4 katını alıyorum ben bile soruyorum karşıdaki kadina ne kadar aldığını ki onlar sana sormasınlar devir değişti
İnsanlar kötü ülkenin ekonomi durumu berbat artik öyle
Bence denk geldigin insanlar öyle herkes aynı diye bir şey yok mesala hiç önem vermem
la senin iyimiş benim altimda mercedes kendime ait işim var kız bana dedi ailem memur olmasan vermezler beni sana ama işin garibi kız benimle yati kalkti verdi mk
Sende ailesine diceksin siz vermediniz o çoktan bana verdi diye
@psikologdr dememe gerek var mı sence tipiş tipiş yanasacak
Derken kanka
@psikologdr knk gidenin peşine düşme otur izle tipiş tipiş doner...3 sefer yasadim
Kanka sende onla nasıl evlencen
@psikologdr evlenmem
Niye kanka
@psikologdr oyle knk giden bir insan donüyorsa umdugunu bulamamiştir
Kanka senle bı konuşak başka yerden
@psikologdr reddit var mı
?
Parayla mutluluğu ölçen kızlardan uzak durun.
Paranın kölesi zaten mutluda olamıyorlar zengin biri bunları eziyor aldatıyor. Sırf parası için kalıyorlar
Yoo zengin aramıyoruz. Asgar ücretli olmasın evi olsun arabası oldun yeterli. Çok mütevaziyiz farkedersen.
sevdikten sonra herhalde maaşına bakmazdım
1- Maaşsiz birini sevmezsin
2- tipsiz ve fiziksiz birini sevmezsin
@Tuğbaa_34 düşüncelerini kendine sakla
Neden? Herkese açık bir yorum Fikrimi söyledim. Rahatsız olduğuna göre Seni tarif ettim. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
ᴛᴜɢ̆ʙᴀ ᴍᴀᴀşsɪᴢ ʙɪʀɪ ᴅᴇʀᴋᴇɴ ᴄ̧ᴀʟışᴍᴀʏᴀɴ ʙɪʀɪ ᴍɪ ᴛɪᴘsɪᴢ ᴠᴇ ғɪᴢɪᴋsɪᴢ ʙɪʀɪɴɪ sᴇᴠᴍᴇᴍᴇᴋ
ᴛıᴘʟɪ ʙɪʀɪɴɪ sᴇᴠᴍᴇᴋ ɪsᴛʏᴏʀsᴀɴ sᴇɴɪ ᴅᴜ̈ɴʏᴀᴅᴀ ʙᴜ̈ᴛᴜ̈ɴ ᴋᴀᴅıɴʟᴀʀ ᴋısᴋᴀɴᴍᴀʟɪ ᴀᴋsɪ ᴛᴀᴋᴅɪʀᴅᴇ ᴋᴀʏʙᴇᴅᴇɴ sᴇɴ ᴏʟᴜʀsᴜɴ ᴍᴇʀʜᴀᴍᴇᴛ ʏᴏᴋsᴀ ᴛɪᴘ ʙɪʀşᴇʏ ᴋᴀᴢᴀɴᴅıʀᴍᴀᴢ ʏᴀ ᴀʟᴅᴀᴛɪʟɪʀ ʏᴀᴅᴀ ᴏ̈ʟᴅᴜ̈ʀᴜ̈ʏᴏʀʟᴀʀ
@ƬC_GhosTLioN arkadaşım Benim için maddiyatin ya da fiziğin önemi yok. Ama şahıs siz s*laklari etkilemek için basit bir yorum yapmış sevdikten sonra maaşına bakmam demiş bende Maaşsiz birini sevmezsin demek istedim.. bunlar böyle arsızdır guvenmemeyi öğren
Öyle bir yazıyorsun ki yanlış anlaşılıyor 😀 kimse kimseyi de bilemez şimdi Ayşe manevi değer der maddiyatı ister Fatma maddiyat der manevi ister bu devir de doğruları konuşmak kötü yalan konuşmak iyi göründüğü için çoğu insan böyle sen 10 numara olursun ama karşındaki değil bunu ne sen bilirsin ne başkası bilir
kendilerinden düşük ücret alıyorsan normal
E haklilar senin evlenmemen bile lazim evin yoksa
One demek kepaze hanim?
@intikam_vakti al senin olsun hepsi ahlak kumkuması seni onların kriterlerini sıralamaya liste yetmez gelmiş bide burada tek kritere ağlayan tiplerin savunuculuğunu yapıyorsun
😂😂
Değişik kız ya
Mantıklı birini görürsem ciddiye alırım söz
@intikam_vakti sende mantık olsa zaten 3ıq luları savunuyo olamanı konuşmayız
Bildirim geliyor ama boş ben bir şey göremiyorum gören varsa bildirsin lütfen
@intikam_vakti çocuk çoluk verdiğin cevaba kadar farketmemiştim asıl ben muhatap olmam
Baba evinden zengin ya hepsi ondan.
Babaları gibi zengin birini istiyorlar. Giderlerini karşılamaz yoksa
L niye öldun knka o biyik intikam biyigımi dmsmsksk
Erkekler artık çalışmayan kadın istemiyor kadınların böyle bi tercihi olması gayet normal
beklenti meselesi
doğrusuna denk gelmemıssın
Kendi g*tünün bok*nu temizleyebiliyormu sorsaydın ya?
cogul konusmayin
Asgari ücret deme. 28 bin de.
Takm kafanı boşkoy öylesin den hayır gelmez
Welcom to Turkey 😀
28 binmi get diyor dimi
Gecinemiyoruz napalim 😂😂😂
Asgari ücret, asgari aşk))