En az 3 milyon tl onlar.
Ben calistigim yerden 50 bin tl aliyorum yemeden icmeden 60 ayda anca alabilirim en az. Bunlar ne iş yapiyor da yoldalar?
En az 3 milyon tl onlar.
Ben calistigim yerden 50 bin tl aliyorum yemeden icmeden 60 ayda anca alabilirim en az. Bunlar ne iş yapiyor da yoldalar?
Bu böyle beş dakikada olan bir şey değil. Yılların getirdiği konum. Hani klasik olacak Picasso beş dakikada resim yapmış al demiş bu epey para eder. Adam demiş beş dakikada yapılan iş ne edecek Picasso demiş 30 yıl mı kaç yıl artı 5 dakika. Günlük 20 bin tl bile kazandığım oluyor. Ama bu bir günde olmadı. Yılların emeği. Ayrıca kendi işini yapmadan kimse sana 70 binden fazla maaş vermez. Üstü için kendi işinde olman lazım.
Şöyle düşün 🙃 Yoldaki her Mercedes BMW nakit alınmıyor, çoğu krediyle filo kiralama ile şirket üstüne ya da yüksek primli işlerden gelen parayla alınıyor 🚗
Sen yanlış yapıyor değilsin, sadece kulvarın farklı olabilir. Kışın artan masrafları düşün, doğalgaz, giyim, market… 50 bin maaşla hayatta kalmak da başlı başına başarı 👍
Odak şu olsun: Gelirini artıracak becerilere yatırım, mümkünse ek gelir ve borçsuz sakin bir yaşam planı. Lüks araba hedefi seni motive etsin ama özgüvenini kırmasın, zirveye herkes kendi temposunda çıkar 💪 YTD 😛
Cevap
11Cevap
Borç, borç olmadan hiç bir şeyin sahibi olunmaz. Tabii ki 50k ile o araçlar alınmaz, minimum 100-150 arası kazanç lazım.
O parayi kazanan kac kisi var turkiyede
10/7 sanırım
Eskiden krediyle alınmış araçlar 2018-2022 dönemlerinde kredilerin faizleri az ve araba fiyatları ucuzdu
Benim para karşılığı takıldığım bi f. b sevgilim vardı bende hafta da 10 k alıyordu , benim arabam Passat onunki Mercedes di 😅😂
Maasın ile altın al biriktir alırsın kimse tek seferde alamıyor ki zaten birikimmmm
Veren kazanıyor canım sen verebiliyor musun maaş da olacak iş değil bu
Sen vererek kazandın arabayı galiba
Evet yavrum ben veriyorum parayı karşı taraf alıyor önce vereceksin sonra alacaksın
O arabaları almak için inan bana 5 yıldan çok daha uzun süredir çalışıyoruz.
Mesleğindeki 50 bin lira kazanıyorsun Türkiye diye
Alsan masrafina yettiseeme, szsin
Senin is ne bana söyle ya
Ticaret yaparak aldım
Sabit maaşlı alamaZ
Sen araba mı gördün
Esc çoğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?