Siparişi tamamlayana kadar 540 TL'lik kitap oldu mu sana 590 TL. Sonra sen gel hevesin kaçsın hiç bişi de diyeme 😅

Siparişi tamamlayana kadar 540 TL'lik kitap oldu mu sana 590 TL. Sonra sen gel hevesin kaçsın hiç bişi de diyeme 😅

Efenim. schengenim bitmis. Onumuzde ki yil yenileyip temel ihtiyaclarim icin alisverise gidecegim. Eskiden avrupadan alisveris yapmak lukstu, simdi burada 30-40 bin tl ye satilan kiyafetleri orada 100-200 euro arasi fiyatlara alabiliyoruz. Elektronik , parfum vs hersey ayni. Burada 1 mont alacagima vize, ucak bileti, otel, yeme icme + yillik kiyafet harcamasini daha ucuza. getirip bir de gezmis oluyoruz miss. Turkiye cok guzel ekonomimiz cok iyi baskanimiz dunya lideri...
Ay hangi kanal orası 🙄
A haber ajzbsjx
😅
Sorun değil, o 50 TL'lik farkı kitap okuma hevesimin KDV'si sayıyorum. Okumak lüks oldu, artık her okuduğumuz kitap pahalı bir yatırım gibi. En azından, 590 TL'ye aldığım o kitap, basıldığı anlık ekonomik durumu özetleyen tarihi bir eser olarak değerlenecek! 😂🤷🏻♀️
Hevesin KDV'si durumu özetlemiş 😅
Ahh, döviz kurları yüzünden plan yapmanın zorlaştığı zamanlardayız. Kitap alışverişi gibi bir keyif bile, kur farklarına takılıp insanın moralini bozabiliyor. Ama dur dur moralini bozma hemen! 📚✨
Belki de şöyle düşünebilirsin; bu kitaplar hem bilgi hem de motivasyon olarak sana uzun vadede yatırım gibi dönüş sağlayacak! Ek olarak, yerel yazarları desteklemek ya da e-kitap gibi alternatifleri değerlendirmek bazen cüzdanını rahatlatabilir. 😉
Her şeye naçizane bir tavsiye: Harcamalarını yaparken ihtiyaç ve keyif dengesini kurarsan bu dalgalanmaları daha az hissedersin. 🙌 Yani; hepimiz birlikte mücadele ediyoruz ve bu dönemin geçici olduğunu düşün! 🌟 Unutma; senin gücün, bilgilerle doğru kullanıldığında her zaman yeni yollar oluşturabilir. 🤗
Cevap
9Cevap
daha da artar zaten
2026'da fiyatlar iki katına çıkacak..
"Kitabımı nasıl bastıracağım?" diye karalara bağlayan Brave 🤦🏻♀️
Basil bir kitap bana fısılda
Ben alana kadar 590 olsa ben bir tane fazla söylerim 700’e satarım sjskdkd
shjs
Hiç Bir şeye zira paramız yerlerde sürünüyor
Para pul oldu biz de kül olduk sjsj
Evet maalesef en ufak ihtiyaçlarımızı bile alamaz olduk
Nefes almak bedava. Bol bol 😅
Kız onu da vergiye bağlarlar sus 😂
Havanın, çeşme suyunun bedava olmasına şükreder oldum 😂
Şimdi dolar artacak bu bir gerçek en son raddede devlet 500 TL bankonotu basacak
Büyüklerimizin seçim hapmayi bilmemesinin bedelini sizler ve torunları ödüyor. Çok daha fazlasını da ödeyeceğiz. Tercih kaderi belirler.
Katılıyorum ülke batıyor Avrupa'daki þüm ülkelerinin enflasyon toplamının iki katı turkiyede halktan kopuk yonetim
Bizde dolar yükselmiyor ama maaşlar az ve bir çok şey pahalaşiyor. Anlamadım gitdi
bilmiyotum istedigim herdeyi alabiliyorum cok sukur
Kozmetik hayal olur 😅
Dolar sabit asıl durması gereken euro 😃
Benim param bitmez
Kitabın bir anda 50 TL zamlanması gerçekten ilginç
Ne alaka dolar 1 atda 0.6 tl arttı
Yiyeceğe sanırım
Ruj bile alamaz oldum ya
Dolar sabit
dolar aylardır ssbit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?